Alla inlägg under augusti 2006

Av Kisse - 26 augusti 2006 13:57

Igår gick jag och nisse upp med macken i skogen, plockade massa kantareller. Hel korgen full, tog hela kvällen att rensa och förvälla dom men ååh så gott det var på kvälls mackan..*mmm* Håller på att göra paj nu tills ikväll. Med krabbsticks, kantareller och broccoli, mumsigt!Hoppas att vädret håller i sig så det blir riktigt mysigt ikväll med alla marchaller efter kusten.

Av Kisse - 25 augusti 2006 11:19

Nu ska jag sätta igång me läsningen ska läsa Hartman, Vetenskapligt tänkande..*suck* skit tråkig bok som jag inte fattar nånting av. Skulle vilja gå upp i skogen och plocka svamp istället men kanske hinner det i helgen när Petter är hemma men blir väll som vanligt, tiden går aldeles för fort ovh vi hinner hälften av allt vi planerat hinna med.Ska på kräft/surströmmingsskiva på lördag, då är det även lyskväll så ska tända marchaller efter kusten. Jätte mysigt är det. Ska försöka hinna till Birsta och köpa dator också hade vi tänkt eller om jag får göra det till veckan måste in till stan och klippa mig och köpa lite nya kläder tills skolan börjar.Sen måste vi även bygga om Ekas hundgården lite så hon kan vara i den om tre veckor. Petter kommer bara hem nu i helgen och sen blir han borde i X antal veckor, jobbar först två veckor men sen är det älgjakt så då åker han bort en vecka och jagar och sen far han nog och jobbar två veckor efter det. Så kommer vara ifrån varandra mycket fram över.Jag åker till H-sand v. 36 men då ska Nisse bo här med djuren våra. Så då ordnade det sig. Annars skulle jag måsta pendla hela veckan och då får jag kliva upp halv sex varje morgon och komma hem hit typ vid halv sju på kvällen. Blir lite för långa dagar tycker jag. Måste ändå fick hundvakt på dagarna så inte mer jobb för Nisse att ha dom på natten för då sover dom ju bara, så jag blir i H-sand och får lite sovmorgon. Visserligen brukar Ankis och jag sitta och prata hela nätterna istället men det är ju bara mysigt..*hi hi*

Av Kisse - 24 augusti 2006 18:51

Petter kommer hem imorgon, längtar!!!!!

Av Kisse - 24 augusti 2006 18:40

ja inte skriver jag om så mycket annat än mina hundar men händer inte så mycket annat heller just nu. Var in på djurkliniken med dom båda idag. Vi börjar med Macken: Tydligen är bölden i nacken numera ärrvävnad och kommer finnas kvar. han ska äta klart antibiotikan och fortsätter den se ut på samma sätt finns bara två saker att göra, låta det vara eller skära bort den ärrade väven. För oss finns endast ett alternativ och det är att låta den vara för vi vill inte hålla på att bråka med honom mer än nödvändigt så länge han mår bra fortsätter vi som vanligt. Epilepsin har vi bestämt blir det avgörande om hur, när och vad.Eka har vi tagit bort gipset på idag så nu har hon endast stödbandage *jippi* Men nu börjar det verkliga jobbet med rehabilitering. Nu ska det byggas muskler i lagom takt. två till tre veckor med bandage och sen ska hon kunna vara ute i hundgården som vanligt igen. Och går allt vägen behöver vi inte tillbaka på kliniken förrän om ett halv år till ett år för nu röntgen och se att benet läker och blir rakt.Pratade om hennes "beteende" också och har valt att vänta ytterligare ett tag för att ge henne tiden att skärpa sig och se om det är benbrottet som ställt till denna karusell. (vänta, vänta och vänta)känns relativt bra allt nu utom tentan och att jag inte fått något kaffe sedan i morse. men får väll ta och brygga mig en kopp och sätta mig med boken, försöka förstå något av skiten, hatar den här tentan för jag fattar inte det jag läser.

Av Kisse - 22 augusti 2006 14:48

Idag har jag en lat dag, städar lite här hemma och ska försöka sätta mig ner och börja plugga till tentan, går segt men idag ska jag börja.Bokat in båda hundarna på djurkliniken på torsdag och imorgon ska jag iväg och jobba på dagis. har hela tre barn..*hihi* blir förhoppningsvis en lugn och rolig dag. Passa på att göra lite skoj när det är lite barn. Har kocken till förfogande åxå. Två vuxna och tre barn, kan bli lite tråkigt åxå, händer inte så mycket så dagarna brukar bli långa om man inte hittar på något.Ska gå ut och ge mina kaniner lite gosaker då blir dom glada. Fick kaninungar i början av sommaren, 9 st. men alla har fått nya hem och flyttat. Mamman har lejonman och pappan är typ angora så blev väldigt söta kaninungar.

Av Kisse - 21 augusti 2006 20:41

bara strul idag känns det som. Jag som skulle ringa så många samtal idag och så funkade inte telefonerna, varken den fasta eller mobilen. Nått fel på nätet så fick åka till Njurunda för att kunna ringa. Åkte in till sundsvall i alla fall och köpte kamera. En HP.Väntar med att köpa dator tills Petter är med. Kanske blir till helgen redan, hoppas!Hoppas telefonerna funkar imorgon så jag kan ringa djurkliniken.

Av Kisse - 21 augusti 2006 11:42

idag är jag snuvig, haft svårt att sova inatt vet inte om det var för förkylningen jag håller på att dra på mig eller för att Petter skulle åka imorse. Men dåligt har jag sovit.Petter for imorse, känns lite jobbigt men har vi tur kommer han hem redan på fredag kväll.väntar på att posten ska komma så jag få se om det blir något dator köp idag funderar på att köpa en ny eftersom våran är såå fruktansvärt seg. Går inte att spela spel eller nått kul alls på den. Fast jag är sugen på att köpa en ny digital kamera åxå, så vet inte hur det blir. Känns som att våran digital kamera är i sämre skick än datorn. Vi har en hp digital kamera med hela 1 mega pixel *he he* Vi har haft den i många år nu.Måste ringa till min syster åxå och höra hur hon och bebisen i magen mår, om den tänker komma ut snart, *längtar* Mysigt med en ny bebis!!!!!!! Vill ha en egen!!!!!!Måste även ringa djurkliniken och höra hur vi ska göra med Macken, tog tempen på honom och tycker att han är väldigt, väldigt låg. Knölen har slutat växt nu men den är så pass hård att vi nog måste in med den igen. Det tar aldrig slut det här.

Av Kisse - 20 augusti 2006 18:14

Så är helgen förbi snart, Petter åker och jobbar ikväll:( Har gjort mycket i helgen i alla fall. Var iväg och köpte husvagn i fredags, jätte fin är den. Synd bara att vi inte kan åka på semester med den utan har köpt den för att Petter ska bo i den när han jobbar borta. *suck* Men vi passade på att sova i den på fredags natten *mysigt* Jag är uppvuxen med att alltid ha haft husvagn så jag har längtat i flera år efter att vi skulle kunna köpa en. hade satt upp som mål att när jag fyller 30 skulle vi kunna skaffa en men nu hade vi lite tur i all otur och fick tag i en vagn för rimlig summa.var ut och åt i fredags åxå. Kina blev det. Var lite för trötta båda två och inte så sugen på kina heller, hade tänkt att gå och äta thailänskt så blev inte så mysigt som vi tänkt oss. Men vi kom ju i alla fall iväg och gjorde något själva, vilket vi väldigt väldigt sällan gör.Petter har så stor familj så vi har nästan alltid någon med oss i släptåg när vi ska göra något, kan bli lite för mycket ibland. Lille bror hans bor praktiskt taget här i perioder. Han kommer MINST en gång per dag. Men han hjälper oss ju mycket åxå. Men det var väldigt skönt att vara för oss själva i alla fall.var på selångers marknad på lördagen. Jag, Petter, Niklas och Ankis åkte in och shoppade lite. Mest bara strumpor men även nån tröja blev det. Sen på lördags kvällen kom Ankis och jim hit och hälsade på. Dom stannade kvar över natten och fick sova i våran husvagn, tror dom åxå tyckte det var lite mysigt.Idag har vi mest bara varit slöa eftersom vi inte kom i säng förrän klockan var halv fyra. Förstår inte varför tiden går så fort på natten och man aldrig kommer i säng någon gång.har som vanligt lite krångel medhundarna. Nu är det Macken igen som har problem. Han böld han haft i nacken har vuxit igen så han fick ny antibiotika och ska ringa på kliniken imorgon igen och se om vi måste sätta in ett nytt dräneringsrör. Kan inte det här ta slut någon gång? På torsdag ska vi förhoppningsvis få ta bort Ekas gips i alla fall.och det värsta av allt just nu är att jag msåte börja plugga till min tenta..*aah* Vill inte!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards