Alla inlägg under september 2006

Av Kisse - 23 september 2006 12:42

Igår när jag kom hem från syster så hade Petter redan kommit hem. Älsklingen friade och jag sa JA. Sedan gick vi upp i skogen och plockade svamp. Hittade lite gula kantareller, tratt kantarelelr och en carl johan. Hittade en stor svamp som jag inte vet vad det var men var väldigt stor i alla fall. Petter använde den som hatt!Idag är Petter och styckar älgarna som dom sköt förra helgen så kommer snart hem med en massa kött som vi ska ta reda på innan vi ska iväg på 30-årsfest hos min storebror.

Av Kisse - 22 september 2006 21:29

Nu är det gjort, Petter har friat och jag har sagt JA!Firar med en flaska asti *mmm*

Av Kisse - 21 september 2006 21:00

Har fått en hel del gjort idag som jag länge skulle ha gjort, rinde Boxer och fixade så vi fick alla kanaler vi varit utan i tre månader. Har haft 2:an, trean, femman och sexan så har inte gått nån jätte nöd på oss med tanke på att vi nästan aldrig ser på tv men ändå skönt att få alla när man ändå betalar för dom.Ringde Agria och fixade med Ekas försäkring, verkar ju vara olycksdrabbad så har tagit plus försäkring och tilläggsförsäkringar på henne nu.Kom lite älgkött idag åxå som jag tagit reda på. Kostig nog är jag hungrig nu brukar aldrig vara det när jag hållt på med en massa rått kött men nu så säger magen MAT!Det enda jag inte gjort är väll att läsa...*suck* Vart hittar man motivationen att börja??? Förhoppningsvis kommer Petter hem imorgon så bara det borde motivera mig att läsa så att jag slipper sitta och läsa när han kommer hem men denna gång verkar inte ens det funka.Imorgon ska jag i alla fall til Sundsvall och besikta skrutten :( Inte kul Hoppas jag får köra hem den i alla fall *hihi* Annars lovade syster att hämta mig!

Av Kisse - 21 september 2006 10:03

Näpp ingen träningsvärk idag heller... varit duktig och ätit frukost för en gångs skull ska sätta igång med läsningen idag. Började igår med en bok som heter "Läker tiden alla sår?" Riktigt intressant, handlar om hur lång tid det tar för miljön att återhämta sig efter miljöstörningar tex. oljeutsläpp.Nisse kom hit för en stund sen och hämtade min lilla skuttibang bang, han ska kolla på den lite innan jag ska in på besiktningen på fredag.Pratade med Petter igår kväll, han kanske kommer hem redan på fredag ändå, hoppas det! Var så läänge sen han var hemma på riktigt för sist han var ledig var han hemma en natt bara resten av tiden jagade han.

Av Kisse - 20 september 2006 21:23

Tränade lite hårdare idag hos Carro, hoppas på lite träningvärk imorgon så det känns att man tränat :)Jag och Carro har bestämt oss för att satsa på allvar nu och börja föra matdagbok åxå. Ska bli kul att se hur mycke skit man stoppar i sig som man inte tänker på. Hoppas på att några kilon ska försvinna nu i alla fall så jag kan sy bröllopsklänningen i en storlek mindre än den jag har nu :)Mina böcker har kommit nu åxå så bara att ta tag i läsningen till tentan :( *blääää*

Av Kisse - 20 september 2006 11:03

läsa läsa och läsa, dagens sysslor men först av allt ska jag bära in lite ved, jätte kallt inne. Kände det redan igår men då var jag alldeles för trött för att orka bry mig.La in lite bilder i datorn från kameran, måste bara lägga ut en bild på Sessan (Ankis & Jims katt), hon är mamma till min sasette, en riktig DIVA!

Av Kisse - 19 september 2006 22:22

Varit slitsam dag idag och har sånt bebissug att det gör ont i mig!Var först barnvakt åt Victor 5 år och Hampus 7 månader, jätte mysigt hade vi! Sen åkte jag till syster och gosade med Axel...*mmm*..så myyysigt! Vill ha egen att mysa med. Låg på soffan med Axel på bröstet och bara luktade, luktar så fruktansvärt gott!Var duktig och simmade med Carro åxå så är såå trött nu. Kollat på tv en stund så är nog dags att gå i säng imorgon ska jag läsa,läsa,läsa och LÄSA! Sen på kvällen blir det träningn hos Carro igen.Näpp sängen väntar, jag ä trött, hundarna är trötta, lika br att gå upp!

Av Kisse - 19 september 2006 08:32

Idag har jag fullt schema...ska snart iväg till sundsvall och vara barnvakt till Hampus och Victor medans broder och hans tjej ska på utraljud. Sen efter det ska jag åka till syster och gosa med lill Axel...*gos gos*Sen ska jag hem och göra mat och läsa för sen efter det så sticker jag och Carro på vuxensim. Ska bli kul är jätte mysigt när dom har lugn musik i bakgrunden, tänder ljus och bjuder på frukt :)Petter kommer inte hem förrän på söndag har vi nu fått veta *snyft*Petter har äntligen berättat för sina föräldrar att vi ska gifta oss så nu är vi nära att bestämma datum. Sista helgen i september eller första helgen i oktober. I februari ska jag och Ankis åka på bröllopsmässan i stockholm, längtar! Hoppas på att kunna hitta en fin tiara då eller om jag ska beställa den fina jag hittat på nätet. Planerna kan i alla fall fortsätta har stått still ett tag eftersom jag tyckte Petter skulle berätta för sina föräldrar först.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards