Alla inlägg under september 2006

Av Kisse - 18 september 2006 06:00

Varit i skogen hela helgen och vilat up mig :)Riktigt rogivande har det varit. Plockade lite svamp, suttit på pass. riktit spännade både på lördag-och söndagsmorgonen. Två älgar sköts under helgen. Till veckan kommer köttet så vet vad jag har att vänta...Klev upp klockan fem och gjorde kaffe åt Petter, hjälpte honom att packa det sista och pussade honom hejdå på bron, nu blir han borta tills på fredag (eller söndag).Massa pluggning framför mig denna vecka men först ska jag gå tillbaka till sängen och sova 2 timmar till, blev tidiga mornar hela helgen så ska sova ett tag till. Sen är det dags att sätta i gång med examansarbetet och i mitten av veckan kommer nog kurslitteraturen.

Av Kisse - 15 september 2006 10:21

Ska snart börja packa har bestämt mig för att åka upp til Petter i skogen. Tar med mig mina böcker så blir kanske lite läst åxå.Tycker ju att det är rogivande att sitta på ett pass och inte gör nånting men brukar inte orka en hel dag, är alldeles för rastlös för det. men imorgon skulle dom bara jaga på morgonen så tänkte att jag skulle följa med då.Men först ska jag åka hem till syster och hälsa på. Hade tänkt att simma åxå men vet inte om tiden räcker till det. Skulle kunna skjuta på simmningen till på måndag istället och kanske få sällskap med då.Näpp ge Macken mat och dricka en kopp te nu sen är det dags att börja packa!

Av Kisse - 14 september 2006 21:41

Var in till Birsta och köpte gräsklippare idag, så nu har jag äntligen klippt klart alla gräsmattor, fick klippa två gånger efterom gräset var 2 dm. långt men nu är det klart blv så fint så fint.Gjorde en fin dekoration att ställa vid bron åxå, blev kanonfin!

Av Kisse - 14 september 2006 11:05

Jag tycker om hösten men inte att det måste vara så blött och regnigt. Skulle klippa gräset idag men idag är det blött överallt :(Trött och sliten idag och inte blir det bättre av att det är grått och tråkigt ute. är i alla fall glad att jag låtit kaninerna flytta in i vinterburarna så dom slipper sitta ute i detta väder...Imorgon ska jag till Njurnda och simma, tänkte hälsa på Axel åxå om dom ska vara hemma, ska ringa och höra hur det är med dom idag.

Av Kisse - 13 september 2006 21:44

Varit lite duktig idag, städat undan på gården och gjort klart för höst och vinter. Kaninerna fick flytta in i vinterburarna och sommarburarna städades ur och ställdes undan.Startade gräsklipparen med Johans hjälp men visdade sig att den bara funkade 5 meter sen la den av, startade den och körde fem meter la av osv. gav upp efter ett tag. Har lånat gräsklippare nu så att jag ska kunna klippa imorgon istället!Måste måla imorgon åxå, kring föntrena på utbyggnaden.Var i alla fall iväg och tränade på kvällen, hemma hos Carro. Var jobbigt men skönt åxå. Så har tränat i en hel timme idag *woow* Gick mest på gångbandet. Imorgon får jag motion när jag ska klippa gräset :)Nä ska ta och glo lite på tv och sen gå i säng. Väldig väldigt trött och imorgon ska jag kliva upp tidigt hade jag tänkt. Har beställt böcker till kursen nu så har några dagar på mig nu att jobba ifrån mig här hemma för sen är det plugg till tentan som gäller!!!!

Av Kisse - 13 september 2006 10:33

Blev dom låga skorna, hittade inte dom höga stövlarna så blev lätt val.Köpte gummistövlarna på plantagen:)Häftigaste stövlarna på denna skog i alla fall...*hihi*

Av Kisse - 12 september 2006 11:06

Ska åka in till sundsvall och shoppa lite. Köpa skor men kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha måste prova dom igen. Någon som har synpunker? Men med mitt flyt lär väll skorna vara slut nu, var ett tag sen jag var iväg och provade dom.Ska åka på plantagen och köpa gummistövlar åxå och lite höst blommor, less på att ha fula halv döda på altanen nu.Skulle ha köpt stötdämpare till audin men biltema hade fortfarande inga...blir så trött, väntat hela somaren på dom.Nu har vi i alla fall bestämt oss för att inte köpa någon ny dator. Vi får stå ut med den vi har ett par år till. Satt och räknade igår och kom fram till har större behov av andra saker. Ny panna till huset tex. och min skrutti bangbang är snart färdig den åxå. Ska in på besiktningen snart (22/9, tror jag) ska bli spännande hoppas den klarar ett år till :)Hade hoppas på att kunna vänta med att köpa bil tills jag är klar med skolan och fått en jobb för sen ska jag skaffa mig en RIKTIG bil, familjebilen som jag sedan ska ha i 10-15 år. Inte en 3000 kronors fiat uno 45 då inte :)

Av Kisse - 11 september 2006 19:55

Kunde inte hålla mig borta ändå..*hihi* Nä men Petter kom hem idag en stund så bestämde oss för att åka och titta på pyret, så att Petter skulle hinna träffa honom en gång åxå innan han åker bort igen. Tar väll ett tag inna Petter får se honom igen.Så har sett underverket nu, fruktansvärt söt! Såå liten! Var mest bara ledsen men är väll inte så konstigt. Ska hälsa på senare i veckan när dom är lite piggare.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards