Alla inlägg under september 2006

Av Kisse - 11 september 2006 12:18

AxelFödd: 10/9 2006Längd: 54 cm långVikt: 4640 gramNu är dom hemma från BB, kostigt tycker jag att man måste ut så fort det är klart. Allt hade gått jätte bra men ändå. Vore ju bra om man kanske fick vila lite innan man blir utkastad. Håller mig borta några dagar så dom får vila upp sig i alla fall...*jippi*Måste till sundsvall och handla pojk kläder. Stora bebiskläder, stor pojke! Men när man ser dom första gången tycker man ändå att åååh vad liten...ååh...

Av Kisse - 11 september 2006 01:12

Nu har jag blivit moster igen!!!Det blev en Axel född 10/9-06 Kl:23.22jippi!!!!

Av Kisse - 10 september 2006 20:22

snart snart snart blir jag moster igen. vattnet har gått och syster är på förlossningen:)Gick på bio idag, Nicke Nyfiken jätte mysig film men blev ändrade planer eftersom systers pojke ändrade sig i sista sekund och inte skulle följa. Ringde till bror min och frågade om hans pojke ville följa istället så jag och Victor gick och såg filmen! Hade det jätte mysigt med massa popcorn och dricka :)Extra kul att gå på bio med en som aldrig varit på bio. Victor är snart 5 år och blev jätte imponerad! Fick verkligen känna sig som en snäll faster!!!Brorsan bjöd på middag så blev kvar där en tag. Kul eftersom man inte träffar dom så ofta. men nu är det bara att vänta..åååh...längtar!!!!

Av Kisse - 10 september 2006 10:50

Nu vill jag ha höst, riktig höst med löven som prasslar under fötterna. Att löven ändras sina färger från gröna till röda, gula och orange. Så man kan ta fram halsdukar, mössor och vantar, fodrade skor och vinterjackan....längtar! Så skönt att få packa på sig lager på lager. Visserligen är det skönt att bara kunna springa ut i morgonrocken och kissa hundarna på morgonen åxå men det brukar jag göra på vintern åxå bara att det blir storstövlarna till...*hihi*Vill åka på plantagen och köpa lite höstblommor och stövlar. Måste ha nya, mina har spruckit. Dom har jätte häftiga på plantagen med snörning :)Funderar på att åka till mamma och pappa och äta frukost har inge bröd hemma...kanske gör gröt istället får se. Ska ju ut till mamma och pappa och hämta systersonen (Gustav) och gå på bio med honom så skulle kunna åka in och gå på plantagen före kanske...Gustav är hos mamma och pappa nu eftersom syster är höggravid och måste på BB när som helst...längtar såå efter den bebisen!Näpp nu ska jag se om jag har så jag kan göra gröt eller om jag ska åka redan nu!

Av Kisse - 9 september 2006 18:33

Plockat kantareller med mamma, Niklas (lillebror)och Gustav (systerson)idag. Macken fick följa med han åxå. Fanns bara lite. Har troligen regnat för mycket. Dom vi hittade var så pass stora så dom måste vara kvar sen sist jag var upp. Fick mammas kantareller så blev en del att rensa i alla fall. Sammanlagt blev det kanske hela korgen men hade förväntat mig att hitta mer.Plockade en massa plommon idag åxå, full backen med plommon och en hel del kvar i trädet ännu. Skyndade mig att plocka ner dom som vara mogna idag innan alla skulle blåsa ner och hamna på backen. Blev väll en så där 3 liter det mesta gav jag bort till mamma. Imorgon ska jag på bio med Gustav och se Nicke Nyfiken, ska bli kul. Första gången Gustav ska gå på bio!Har precis tittat på björnbröder 2, den var bra. Blev lite trött sen vi gått i skogen så jag och Macken delade på en pizza (jag åt mitten och Macken kanterna)och har legat på soffan och slöat i 1 ½ timme :)

Av Kisse - 8 september 2006 23:23

Skönt att vara hemma igen!Varit på bio, dokumentär om ragvaldsnäs, var faktiskt kul. Jag var med i filmen så var på förhandsvisning, syndes knappt vilket var bra. Utklädd i 50-tals kläder och cyklar på en gammal cykel med Camilla och två till. filmen kommer sändas på tv frammåt hösten nån gång.Djuren verkar glada över att jag är hemma i alla fall. Petter kom hem idag åxå men vi träffades bara tre timmar sen for jag och strax efter åkte petter och jagade. Han kommer väll hem nån gång i veckan över en kväll eller så. Inte träffats vidare mycket denna sommar :(Har bara en hund hemma nu, Petter tog med sig eka så är väldigt lungt och skönt här hemma nu. Saknar henne lite eftersom jag bara hann träffa henne en lite liten stund. Det har varit väldigt jobbigt med Eka nu ett par månader så jag har blivit så trött på henne samtidigt märker man nu hur mycket man tycker om henne. Och eftersom mina djur är som mina barn så gör man allt för att dom ska må bra! men bra att få vara själv med Macken åxå eftersom han kommer i skymundan nu när man måste hålla på så mycket med Eka. Nu ska jag passa på att ta mig tid med honom ett par dagar så imorgon ska vi upp i skogen och plocka svamp!

Av Kisse - 7 september 2006 14:03

skippade två föreläsningar idag hamnade på biblo med jenny istället satt där och försökte läsa men blev mest bara surr.*hihi*Ska gå och simma idag igen, sola åxå...*skönt* är så härligt för dom har ångbastu här i h-sand. Har ju börjat bli lite duktig nu, promenerar till skolan hela veckan, simmade i tisdags och idag. Och på onsdag ska jag och carro börja träna hemma hos henne i hennes gym :)Fortfarande inte blivit moster heller. Var i alla fall och köpte fina bebis kläder igår så hoppas att det blir en tjej annars får jag spara kläderna tills brorsan får sin i feb och skulle han få en kille då så får jag väll spara kläderna då :)Hoppas bebisen kommer snart. blir det en pojke måste jag gå ner och köpa pojkuppsättningen av kläderna jag köpte för dom var åxå helt underbara dom åxå!bebis, bebis, bebis, kom ut!!!!!

Av Kisse - 6 september 2006 17:59

Idag har jag varit och shoppat, två tröjor på vero moda och bebis kläder till syrran bebis i magen. Har ännu inte blivit moster men snart, snart så bara måste den komma ut.Köpt vykort till syskonbarnen idag så måste ner på stan och posta dom senare ikväll så dom hinner komma fram innan jag kommer hem igen..*hihi*Ska nog på gå på bio på söndag med syrrans pojk, Nicke Nyfiken. Har en biobiljett jag måste använda före onsdag. Så passar bra att passa på att gå med honom, sen vill jag se Nicke Nyfiken och har ingen lust att gå själv..*hihi* Skulle se kul ut. Jag och alla barnfamiljer :)Rönnbär är fina! Tycker om hösten! Får gärna bli mer höst nu tycker jag. Ska upp i skogen när jag kommer hem och plocka kantareller.Näpp nu ska jag gå och hjälpa Ankis med maten sen blir det en prommenad ner på stan igen, till posten.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards