Alla inlägg under september 2006

Av Kisse - 4 september 2006 19:30

Är i härnösand hos Ankis och jim nu. Ankis är tyvärr inte hemma men kommer imorgon så då får jag träffa henne åxå. Har varit på skolan idag, upprop och föreläsning. Riktigt rolig föreläsning idag men en föreläsare som var glad och sprallig, underlättar verkligen att lyssna på. Ämnet var intressant åxå.ser fram emot morgondagen åxå med dess förläsningar och håltimme..*hihi* ska gå på stan då. Köpa vykort och skicka hem till syskonbarnen.Imorgon när vi slutar ska vi gå på badhuset och simma lite, basta ångbastu...*skönt*Väldigt väldigt skönt att vara borta faktiskt, längtar ännu inte hem till huset och djuren men blir väll så i slutet av veckan.

Av Kisse - 3 september 2006 20:47

Nu har petter åkt och jobbat och jag har som vanligt fastnat vid datan...Borde packa men inte vidare sugen på det. Ska bli skönt att åka bort ett tag men samtidigt är det alltid jobbigt att åka tycker jag. Tänker i alla fall njyta av varje sekund i H-sand, passa på att läsa, duscha varmt..*hihi* Här hemma måste man ju elda så länge om man ska kunna ducha varmt så blir oftast en snabb dusch i typ ljumet vatten...Näpp dags att börja packa, sedan ut med hundarna och gå i säng. Försöka somna i någorlunda tid så man inte är så trött imorgon, blir en tidig morgon!

Av Kisse - 3 september 2006 11:16

Väntar på att morgon kaffet ska bli klart, har mycketatt göra idag ändå tog vi sovmorgon så, dags att sätta fart.Ska ut till birsta en sväng och köpa en bäddmadrass till husvagnen (Petter tycker det är hårt att sova bara på dynorna) och benlindor till Eka. Sen måste vi hem och få upp lite lysen på gården, jag tycker inte om att gå ut på kvällen och det är kolsvart. Så länge det är någon hemma går det bra men så fårt jag vet att jag är ensam eller ja i alla fall hoppas på att jag är ensam så känns det läskigt att gå ut i mörkret på kvällarna. måste ju ut och kissa hundarna innan jag går och lägger mig.Ska sätta upp två lampor som tänds när man kommer dir, en på hörnet på lon och en på hundstugan. Igår var vi duktiga och vara ute och snickrade till sent, satte upp stor lampa som lyste upp så gick det kanon.Näpp kaffet är klart nu, Eka har fått nytt bandage och båda hundarna är nu i hundgården så bara att sätta igång med dagens sysslor. Måste packa idag åxå, imorgon bär det av till H-sand. Petter åker iväg till gävle och jobbar redan ikväll.

Av Kisse - 2 september 2006 17:16

Äta pizza, blev ändrade planer. Har varit ute och snickrat lite jag och Petter sedan när det började regna gick vi in i utbyggnaden och städade. Så nu är det ordning och reda där men trötta blev vi så orkade inte göra mat. Petter åkte och hämta i Njurunda. Men eftersom lax är så gott och jag måste göra matlådor till veckan i H-sand så håller jag på med laxen nu iaf. Passa på att äta pizza nu när det är lördag. Jag är ju laktosintollerant så kan inte äta pizza hur som helst och absolut inte när som helst. Måste vara säker på att vara hemma närmaste dygnet utifall jag blir riktigt dålig. På senaste tiden har jag inte kunnat fuskat nånting alls, blir dålig direkt även om jag tar tabletter före...så otroligt tröttsamt.Jag vill ha en mage som fungerar som vanliga människors magar...kunna gå ut och äta, äta vad jag vill. Allt blir svårt. kan inte gå och fika eller äta vart som helst måste först försäkra mig om att det finns något som jag kan äta!Måste alltid ha matlåda på skolan för där finns det inget jag kan köpa, eller jo det gör det, deras äckel sallad, dyrt är det där åxå.

Av Kisse - 2 september 2006 11:53

Så där har man kuggat sig på tentan igen då, om jag får poäng på det jag skrev kan jag ha lyckats skramla ihop tio poäng men krävs 14 för G, så kuggade mig rejält!Gick på biblan efteråt och kollade efter lite böcker. Läste om mackens knölen, tydligen väldigt vanligt hos gråhundar. Röstade åxå så nu är det klart!Nu ska jag försöka komma igång och få något gjort här hemma, förbereda laxen tills ikväll och börja packa till H-sand.Ikväll blir det lax i sås gjord på cocosmjölk och sweet chilisås..*mmm*

Av Kisse - 1 september 2006 15:49

Snart ska jag åka ner på gnarp och hämta Petter, längtar! Skulle ha börjat med maten men har så fruktansvärt ont i huvudet att jag inte orkar, tror jag. Less idag, kommer inte igång med pluggandet. Var på apoteket och blev arg, säkert då huvudvärken kom. Fattar inte varför man ska måsta vänta i 45 minuter på en jävla ask med tabletter...*grr* Segare människor får man leta efter, tydligen stämmer historien om att apotekarna är rädda att väcka sömnpillerna...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards