Direktlänk till inlägg 31 oktober 2006

Jobba

Av Kisse - 31 oktober 2006 13:37

Kommer inte igång med pluggandet men jobbet ringde och talade om jobb tiderna, så jag ska jobba resten av veckan. 9-17.30 både onsdag och torsdag fredagen är fortfarande osäkert om jag behöver jobba annars blir tiderna 11-16.30 Lite jobbigt att jobba stängning när det var länge sedan jag jobbade sist men går säkert bra.Bara att ställa in planerna för resten av veckan. Jag som skulle vara duktig och ut och gå på mornarna som jag inte tränar. Orkar inte gå på morgonenen innan jag börjar jobba, har så mycket annat som måste göras då. Och kliva upp tidigare för att ut och gå det går bara inte, jag är för trött. Hade lite lätt börjat luska på om jag skulle åka till Gävle på torsdag med kläder åt Petter och stanna över natten men blir inget av med det om jag jobbar stängning. och speciellt inte om jag jobbar på fredagen. Väntar på att A-K ska komma, hon ska bjuda mig på middag här hemma hos mig. Sen ska jag på simmning så passade bäst att hon kom hit istället för att jag skulle åka till henne för att sedan åka hit hem och hämta, Carro, Elisabeth och Emelie för det är min tur att köra.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se