Alla inlägg under oktober 2006

Av Kisse - 27 oktober 2006 17:34

Haft min sista dag på vfu:n gick kanon bra idag. Riktigt roligt att få ett bra avslut. Efter lunch öppnade dom paketet med plockepinnet och sedan bjöd jag på fika. Spelade lite plockepinn innan jag gick hem och hade kramkalas.Åkte sedan till syster och fikade, gosade och lekte med syskonbarnen och inväntade Petter för att vi skulle kunna ta hem bilen!Tenta imorgon, nervöst! Har fått svar på en av de fyra tentafrågorna vi hade på förra frågan, fick G, så stolt! Bara tre kvar att få betyg på nu så hoppas verkligen jag lyckats på de andra!

Av Kisse - 26 oktober 2006 20:46

Nu har jag köpt en till bil..*hihi* för 500:- En liten renault 5:a, söt som attan. Syster min som är snäll och säljer den för billig peng. Så då har jag två skruttis bilar att välja mellan... Petter kommer åka till renaulten tills han fått ordning på audin.Ska duscha nu och sen gå upp och lägga mig i sängen och läsa lite till tentan. Inte många dagar kvar nu och kommer gå åt skogen denna gång åxå då ingenting gått in och det lilla jag läst kan man inte kalla plugga heller, förstår inte varför jag är så omotiverad. Men men bara att kliva upp på lördag morgon och åka iväg och göra det bästa av situationen. Måste ju försöka i alla fall.Ser fram emot morgon dagen då f-klassen ska få sin present och en liten fest som tack för dessa två veckor som lärt mig väldigt mycket, speciellt konflikt lösning har jag fått jobba mycket med!

Av Kisse - 26 oktober 2006 16:52

Ingen träning på en hel vecka och bara ätit massa onyttig mat denna vecka. Började med tacos i måndags, thai mat i tisdags och igår åt vi kina mat. Idag har jag ätit digestivekex med färskost på, äntligen har det kommit en laktosfri och god var den! Åt halva asken på en gång flera år sedan jag sist åt och har verkligen varit sugen på det! Dyr är den, 48:- för 225 gram. så riktig lyx!!!! Inte så bra middag men orkar inte göra mat får se om Petter orkar när han kommer hem. Han skulle göra stuvade makaroner och fläsk så får väll se om det blir det idag eller om det blir imorgon istället. Beställde en klänning från josefsson igår så dags att ta tag i promenaderna och träningen till veckan som kommer. Ska i alla fall på vattengympa på söndag!Lägger ut en bild på räknelådan jag köpte igår. Pratade med min handledare idag om plockepinnet och hon tyckte det var en bra idé bara att dom får hålla koll på dom. Får ligga på hyllan och barnen får be om spelet då brukar det funka sa hon. Hade betygssättning på min vfu period åxå. Som vanligt gav hon mig högre betyg än vad jag själv kryssat i men man är ju självkritisk. Fick mycket beröm över min insats i alla fall så känns väldans bra! Tycker om min handledare!

Av Kisse - 25 oktober 2006 20:15

Varit en lång dag idag. Började med vfu på morgonen men stack direkt efter lunch in till sundsvall för att gå på afternoontea, trevligt värre var det och vi fick en hel del matnyttiga tips och ideér gällande hållbar utveckling.Passade på att göra en hel del nytta när jag ändå var i stan, shoppade en tröja och en halsduk på H&M, hårfärg och hårspray. Klippte mig hos en dropp in frisör och blev väldans nöjd. Vilket jag aldrig annars blir :)Gick sedan iväg och letade reda på en fin present till f-klassen jag gör min vfu i och hittade ett fint plockepinn i en fin låda som jag till slut köpte. Kom strax där efter på att det kanske inte var världens smartaste idé så ska prata med handledaren om det passar sig att jag ger det till dom eller inte. Kom på den bisarra idén att man kan faktiskt sticka ut ögonen eller ännu värre med plocke pinn.... *hmm* Vore detta en lugn grupp skulle jag inte tveka men i denna blir jag lite nervös över att ge ett plocke pinn. Köpte en räknelåda till min leksakslåda här i köket eftersom barnen som komemr hit på besök (oftast våra syskonbarn) börjar bli för stora för leksakerna och inte längre är roade av dom. Så får väll ge f-klassen den annars och behålla plockepinnet i husvagnen eller nått sånt.Näpp ska färga håret på mig själv och sedan se på lost!

Av Kisse - 24 oktober 2006 17:51

Inget blir som jag tänkt mig denna vecka. Först har det strulat lite med a tt jag och Ida ska få skriva våran omtenta i bergsjö men nu har det förhoppningsvis ordnat sig men får höra imorgon hur det blir skulle jag tro annars får vi helt enkelt åka till H-sand.Ingen simning idag heller då mamma och pappa ska komma och hälsa på istället. Sen blir det pluggning!

Av Kisse - 23 oktober 2006 18:05

Var ute i regnet hela förmiddagen med barnen. Gick på utflykt och lekte den nya leken jag hittat där barnen ska göra bus åt ekorremamman som glömt sin tvättlina kvar ute i skogen..*hihi* Barnen tyckte den var kul!Hade svårt att kliva upp i morse då Petter låg kvar i sängen och sov när jag tassade upp. Han kom hem inatt efter det att jag somnat så kändes inget vidare att fara iväg och jobba. Men desto roligare att komma hem efter jobbet.Petter har åkt och handlat grejor till tacos och jag håller på med köttfärsen och de grönsaker vi hade hemma redan. Passar på och gör köttfärssås åxå när vi ändå skulle göra något med köttfärs. Då finns det matlåda till någon annan dag. Jag tycker om att laga mat men har ingen lust att göra det varje dag så passar mig bättre att laga mat en hel dag som räcker i flera dagar då det går så mycket tid åt att laga maten.Imorgon är det simmning så då hoppas jag Petter har maten klar i lagom tid. Slutar visserligen tidigt imorgon men måste plugga när jag kommer hem. Har lite samtal att ringa åxå. Idag när jag kom hem låg han ännu kvar i sängen, *hmm* kvart i tre men han har å andra sidan klivit upp tidigt varje dag i två veckor så kan väll unna honom det!Näpp nu ska vi kalasa!

Av Kisse - 22 oktober 2006 17:16

Blir ingen vattengympa för mig idag, har ingen lust att fara själv och tycker inte om att köra bil dagen efter även fast jag vet att spriten är ute ur kroppen sen många timmar tillbaka. Har dessutom inte bilen hemma heller, står hos Patrik så måste gå ner och hämta den sen.Emelie har ont i halsen och Carro blir hemma för hennes dotter har vattkoppor. Skippar den här gången jag åxå men nu ska det bli skärpning på träningen.Väntar och längtar fortfarande efter att Petter ska komma hem och har lite planering kvar att göra inför morgon dagen så kanske ska ta tag i livet en liten stund och sen dö på soffan ett tag till. helt slut i kroppen och det känns att jag gick i högklackat igår. Jag gjorde det Ankis, jag vågade! Kände mig lång, men vadå? Jag är lång men för det måste jag åxå kunna ha högklackat någon gång! Varit lite feg på den fronten och sen är Petter redan kortare än mig och då känns det fåningt om jag "gör" mig ännu längre så passade på när han inte var med.Ska plocka undan och dammsuga så det är fint här hemma tills Petter kommer, alltid roligt att komma hem när det är fint hemma!

Av Kisse - 22 oktober 2006 11:41

Var på 30-årsfest igår. Trevligt från en början men hade riktigt kul innan det blev dags för hemgång. Åkte på MAX och åt på vägen hem *mmmm*, gott!Vet inte riktigt om klockan var tre när vi var på max eller om jag kom hem tre men jag tror det första stämmer bäst. Somna i alla fall samma sekund jag la ner huvudet på kudden. Fick sova länge idag eftersom hundarna gick in så sent...men Nisse kom och knackade på dörren vid elva...*suck* hundarna börja skälla som galningar så bara att gå ner och öppna dörren. Hade tur att Nisse tog ut hundarna till hundgården så jag kunde sitta och tycka synd om mig själv när jag insåg att jag är bakis idag.Ringde A-K och frågade om hon hade lust att äta pizza till frukost...tur att jag ska på vattengympa ikväll! Rädd bara att magen inte blir så glad och jag kanske blir hemma från vattengympan men idag måste jag ha en pizza så är det bara!Näpp lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Kanske ringa mamma och beklaga mig lite...inte för att det brukar hjälpa. Petter kommer i alla fall hem inatt eller nått sånt. LÄNGTAR!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se