Alla inlägg under oktober 2006

Av Kisse - 17 oktober 2006 17:00

Är trött, har ont i hududet och fryser. Måste bära in ved och har stoppat i mig en alvedon, sitetr och funderar på om jag tar mig iväg på simning idag. Så trött! La mig på soffan när jag kom hem och hoppades jag skulle somna ett tag men icke. Har en så där 45 minuter på mig att bestämma mig...vill ju verkligen vara duktig och göra det men kroppen skriker nej. Måste i alla fall bära in ved och ge kaninerna mat så får se om friskluften gör mig piggare. Får verkligen inte bli sjuk. Har inte tid med det.

Av Kisse - 16 oktober 2006 21:33

Sitter vid datan och vibrerar :) Varit till Carro och lånat en massagedyna. Skönt som attan till min onda rygg.Lagade massa mat förrut, gjorde både lax och kyckling eftersom jag behövde matlådor till den här veckan och vill att det ska gå fort med maten imorgon när jag kommer hem. Simning imorgon ,dags att ta tag i mina promenader igen men är så seg på morgonen att jag inte kommer iväg innan jag ska på vfu:n.Slänga in en maskin tvätt och sedan dags att hämta in hundarna och gå i säng.

Av Kisse - 16 oktober 2006 17:08

Första dagen på Vfu:n. Var lika rolig som alltid i förskoleklassen, älskar åldern på barnen. Har en super bra handledare och bra lärare att jobba tillsammans med. Kan inte bli bättre. Var på utflykt idag, mysigt värre.Är så fint överallt! Det är höst! Jag tycker om hösten!Sitter och äter lite rester nu men måste ta och göra matlåda tills imorgon, jobbigt. Men lika bra att göra mat så det räcker till lunch och middag imorgon eftersom middagen måste gå fort imorgon så jag kommer iväg på simningen.Måste skriva på examensarbetet ikväll eller om jag ska skippa det ikväll och försöka läsa till omtentan jag har nästa lördag istället. Är fruktansvärt trött nu, svängde in till syster på vägen hem och myste lite med barnen:)Den värta abstinensen försvinner ett tag då i alla fall. (Bäbissuget)Blir lite mättad. Nä börja med maten så jag kan ta en liten vila vid tv:n sen. Lax eller kyckling???? Svårt att välja... måste se om jag har sparris i frysen i så fall blir det ett nytt laxrecept som jag hittat i en bok som ICA gett ut som heter "Bjud alla, gott & lättlagat för allergiker" Ska vara färsk sparris men det var för dyrt för min ekonomi och jag tror jag har frysta i frysen redan så... annars blir det kyckling i jordnötssås.

Av Kisse - 15 oktober 2006 21:16

Har varit på vattengympa ikväll, var super kul idag. Vi fick använda hantlar vilket inte var helt lätt. Sitter och kollar på Älskling, vi dödar barnen, riktigt bra serie tycker jag där man försöker förändra familjers matvanor och rutiner. Får mycket tips och idéer där tycker jag. Reklam just nu så tänkte skicka iväg det jag hittills skrivit på examensarbetet till min handledare och hoppas han hinner kolla på det imorgon, vet inte om jag är helt ute och cyklar eller hur det går.

Av Kisse - 15 oktober 2006 13:39

Större delen av dagen har nu passerat och jag har fått ner ytterligare tre rader..*suck* Men bakat både chokladmuffins och matbröd har även tvättat, haft främmande av mor och far och snart är det dags att börja med maten för sen blir ju vattengympa. Tidig middag på söndagar för mig. Vet inte vad jag ska äta, mamma hade med sig pekingsoppa åt mig men tycker det känns lite att äta till middag när jag ska iväg och träna sen, blir nog något matigare.Hundarna är ute i hundgården nu, Macken är lugnare så tydligen inget anfall på väg just nu. Eka löper så det är därför han blir extra stirrig just nu och anfallen löses ut lättare pga att han blir frustrerad när han inte får komma till :) Får ju inte bli valpar efter honom heller eftersom han har epilepsi. Han som är så jäkla snygg, skulle ju vilja haft valpar efter honom annars tror jag. Eka kommer förhoppningsvis få bli mamma nån gång i alla fall men hon är ju bara 1 ½ så hon får vänta ett tag till.Nä försöka få ner några rader till på examensarbetet kanske...är såå duktig på att hitta andra saker att göra än det jag ska!

Av Kisse - 15 oktober 2006 09:02

Uppe med tuppen eller rättare sagt uppe med hunden som mår dåligt... Macken kom in i sovrummet och väckte mig halv nio. Som vanligt säger man åt honom att gå och lägga sig på sin plats...hör hur han börjar kräkas och kastar mig upp ur sängen för att se hur det går för honom. Väldigt stel i benen (hunden alltså)tog vi oss ner för trappen och ut i frisk luften. Nu mår ha betydligt bättre men fortfarande väldigt orolig. Så nu vet jag inte om han haft mindre epilepsi anfall eller om det är ett stort på väg.Han visar alla tecken på att något är på gång eller har hänt men jag sover inte så hårt att jag borde ha missat att han haft anfall, vaknade ju när han stod brevid sängen utan att göra något. Om Eka kliver upp och svansar på natten brukar jag inte vakna men om Macken kliver upp eller rör sig så öppnar jag ögonen. Alltid på helspänn när nästa anfall ska komma.Nu var det länge sen sist men har i alla fall medicin hemma nu om anfallet skulle bli långt.Idag blir han inne i alla fall på förmiddagen och blir han lugnare kan han få gå ut i hundgården. Verkar ganska lungt för tillfället så kanske ska passa på att gå upp och hämta Eka så hon åxå får gå ut och kissa morgon. Har lite hundspya att ta reda på uppe åxå....*blää*

Av Kisse - 14 oktober 2006 21:32

Mitt tråkiga liv... sitter här ensam en lördag kväll vid datorn och skriver och skriver. Har äntligen kommit gång och fått ner nästan en sida till på min bakgrund till examensarbetet. Tagit en lite paus nu för att rensa tankarna lite blir lätt att tankarna hinner lite före fingrarna i skrivningen, så mycket man vill skriva som man inte hinner få ner innan det hunnit försvinna ur tankarna... micro pauser behövs då för att knyta ihop trådarna igen.Tänkte gå ut och hämta in hundarna men gruvar mig lite för att gå ut i mörkret vet ju dessutom att om jag tar in dom nu så kommer jag bli tvungen att gå ut och kissa dom ytterligare en gång innan det är dags att krypa ner i sängen. Inte så kul när man är helt ensam på denna mörka gård :( Men å andra sidan är det väldigt skönt att ha hundarna inne med mig en sådan här lördag kväll, känner sig inte riktigt lika ensam då! En till nackdel är ju att Eka löper så blir inte så trevligt att ha henne inomhus heller men hon är väldigt renlig och städar efter sig vilket är skönt.Näpp ska hämta skruttisarna nu.

Av Kisse - 14 oktober 2006 18:18

Fattar inte vad det är för fel på mig men jag har ännu inte gjort mer än duschat, klätt på mig och varit på kalas. Får ingenting gjort idag av det jag skulle göra. Ingen promenad blev det och nu är det för mörkt ute.Inget pluggande har det ännu blivit vilket betyder att jag kommer sitta uppe hela natten och försöka skriva ner nånting i alla fall.Imorgon kommer mina föräldrar på besök, ska lämna massor av saker här jag fått av några vänner till mor och far, begagnade stolar, bord och gardiner, spännande värre. Alltid bra att ha lite extra möbler till detta stora hus som är väldigt sparsamt möblerat i alla fall på övervåningen och har dessutom 120 kvm. som är oinrett ännu...Petter kommer nog inte hem på måndag i alla fall... så jobbigt det här att aldrig veta. som det ser ut nu kommer han hem nästa söndag. Det gör inget om han är borta tills dess det är bara att det är jobbigt att inte veta när han kommer hem nästa gång och hur länge han får vara hemma. Nu sa dom att om han är kvar tills nästa söndag så får han vara hemma sju dagar men aldrig annars har dom hållt det och har slutat med att han inte varit hemma mer än 4 dagar. Men men får väll se hur det blir. Petter funderade på att åka hem någon kväll och sova hemma och sedan åka på morgonen tillbaka till Gävle men jag tyckte det var slöseri men samtidigt kan vi kramas en hel natt så skulle kanske vara skönt ändå men blir väldigt jobbigt för Petter som först jobbar tolv timmar sedan köra bil två timmar..sova några timmar för att kliva upp fem och köra bil två timmar och sedan jobba tolv timmar på det...vet inte om jag tror på det.Ska sätta igång med pluggandet, tända massa ljus nu så jag kommer i stämning.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards