Alla inlägg under oktober 2006

Av Kisse - 14 oktober 2006 11:37

Sov länge idag, fruktansvärt trött när jag vaknade men bara att kliva upp och gå ut med hundarna. Riktigt kissnödiga var dom båda så blev till att gå ut i morgon rocken. Passade på att bära in lite ved på en gång och elda så sitter fortfarande i morgonrocken i väntan på att det ska bli lite varmvatten.Plugga idag, har inte bestämt mig om jag ska ta en promenad före eller om jag ska vänta med den tills senare. Sitter nu och äter frukost i alla fall, fil med krossade linfrön och torkade persikor och plommon, gott! Bästa vore om jag orkade nu så kan jag hoppa in duschen när jag kommer hem, ja ja får se hur det blir. Lite seg ännu.Stefan kom hit igår så vi satt och pratade i flera timmar och drack lite öl, hela tre stycken fick jag i mig *ha ha* Ikväll ska jag på födelsedagskalas, Petters lillasyster (yngsta) har fyllt 17 så ska dit och lämna presenten. Petter kommer hem på måndag men han tyckte ändå jag kunde åka dit och fira henne idag, han vet ju vad hon ska få av oss. Lite kul det där. Ibland när vi åker på födelsedagskalas till hans syskon eller syskonbarn då vet inte han vad som är i paketet. Jag säger vad det är men ändå kommer han inte ihåg det och själv kommer han aldrig ihåg eller har förslag på vad vi ska köpa till dom så alltid jag som får stå för det. Så jag har ett helt gäng att komma ihåg, tur att det finns almanackor men mycket plats för att skriva upp saker och ting...Näpp dags att äta upp filen och starta dagen. Blev ju ingenting gjort igår så mycket att ta igen idag.

Av Kisse - 13 oktober 2006 19:50

Vill ha ett hundförrarbälte. Eka drar ju armarna av mig så skulle verkligen villa ha ett sånt här bälte. Tror dom är bra. Slipper ju belastningen på armar och axlar då och kan använda sig av sin egen kroppstyngd istället.Väntar på att Stefan ska komma och dricka öl med mig :)

VFU

Av Kisse - 13 oktober 2006 19:08

Satt och kollade mailen nu och såg att jag fått mail från min samordare (som fixar vfu.plats)har fixat så vi ska få åka på Villa Marieberg på afternoonstea denna praktik period, spännande. Hon är väldigt duktig min samordare att fixa bra föreläsningar och saker man får åka iväg på när man har vfu, det är bra det.Går ju ut på Vfu på måndag eller praktik kanske man ska säga så alla fattar vad jag pratar om (VFU= verksamhetsförlagd utbildning). Ska vara på min favvo skola där jag redan varit och gjort vfu förut men denna gång har vi bara två veckor så kände att jag ville tillbaka dit jag redan varit. Nya barn är det i alla fall eftersom jag ska vara i förskoleklassen. Ska bli så kul, börjar med utflykt på måndag, skojsigt värre så jag har varit och köpt mig ett nytt sitterunderlag. Köpte även en ny midjeväska då jag var grymt missnöjd med min förra men denna är perfekt.Bra att ha när man träna hundarna, går i skogen eller tar en promenad men vill ha tex. vattenflaska med.

Av Kisse - 13 oktober 2006 15:58

kallt kallt kallt här inne, fryser som en tok, trött är jag åxå. Varit och beskitat bilen, alla tre tvåor gick igenom däremot fick jag en ny tvåa?! Hade ojämn bromsverkan bak denna gång vilket jag inte hade sist *hmm* Ja ja Petter får titta på det när han kommer hem.Hälsade på syster och barnen idag, myste med Axel och spelade spel med Gustav.Blev tyvärr ingen morgonpromenad för mig idag, var fruktansvärt trött imorse så låg kvar i sängen och sov istället, så blir nog inget pluggande idag heller... är såå trött nu *gäsp* tror jag ska lägga mig på soffan och se på tv ett tag.

Av Kisse - 12 oktober 2006 23:12

Ännu en dag i H-sand avklarad, skönt att jag inte ska upp dit på läänge nu...Hade träff med min handledare idag, visade sig att han tycker jag ska sätta igång på allvar nu :) Visste ju redan det innan men fick verkligen en spark i arslet... har skrivit nästan en sida bakgrund och han vill att jag senast på måndag ska lämna in hela min bakgrund på 8-10 sidor..*aah* Kommer få sitta hela helgen och skriva tills fingrarna domnar bort. Ska i alla fall klämma in lite öl drickning med Stefan på fredag kväll. Men sen blir det hård plugg resten av helgen.Stefan har varit här och hjälpt mig fixa det sista på bilen så imorgon ska jag in på ombesiktning sen sätter jag igång med skrivandet. Tänkte försöka hinna med lite träning med hundarna åxå, i alla fall Eka som varit i vila ett tag nu. Ta ett lungt pass med henne så hon inte blir halt igen för Petter kommer kanske hem på måndag och då kommer han träna med henne. Hoppas verkligen Petter kommer hem, vore så skönt att få träffa honom några dagar, jobbigt att vara ifrån varandra så här mycket men vad gör man inte för pengar?Näpp lägga in lite ved i pannan innan man går i säng så det inte är allt för kallt imorgon när man kliver upp. Ruskigt kallt ute, precis NOLL är det nu. Imorgon blir det halsduk, mössa och fingervantar på morgonpromenaden, kanske åker långkalsongerna fram åxå!

Av Kisse - 11 oktober 2006 22:16

Varit på skolan idag, haft en lång dag. Klev upp redan halv sex så trött som bara den nu. Suttit på föreläsning hela dagen, fruktansvärt trött i ryggen och skulle verkligen behöva masage:)Måste elda innan jag kan gå i säng så blir uppe ytterligare ett tag..*suck* Tur att jag har sovmorgon imorgon. Imorgon när vi åker hem ska vi kanske stanna på max och äta *hoppas*Stefan har kommit hem från Stockhom nu, där han varit och jobbat i två månader. Så fick lite sällskap idag när jag kom hem. Vi har druckit både kaffe och te och sett på lost. Synd bara att det blev nått fel på sändningen och vi missade de första tio minuterna :(I helgen blir det nog dricka lite öl med Stefan ska försöka få några fler att haka på åxå ;)Petter kommer inte hem förrän nästa söndag, känns väldigt väldigt långt dit.

Av Kisse - 10 oktober 2006 16:02

sju ynka rader har jag fått ner på mitt examensarbete, skulle inte tro att min handledare kommer att jubla på torsdag...*suck*Hoppas jag orka ta tag i den när jag kommer hem från simningen förstår inte vad jag gör men mina dagar bara försvinner...har inte varit på apoteket ännu heller så måste åka snart för att hinna på apoteket och handla lite innan jag ska simma. Vuxen simmet börjar sex och då är det mysigt att simma, dom släcker ner och tänder ljus (jag älskar ljus)spelar musik i bakgrunden och sen är det bara att tränga in sig någonstans med alla andra männiksor som åxå tycker det är mysigt att simma på tisdagar :)Ätit paj till middag idag (igen) med keso (laktosfri)till...mmmm...gott!!Näpp ringa och se om jag får tag i Emelie, förvarna henne att jag kommer tidigare.Imorgon bär det av till skolan, ska vara i H-sand på föreläsning från 8.15-17.00 så blir en lång dag, tur att jag har sovmorgon på torsdag då jag har schema lagd tid 10.15-15.00 men efter det ska jag träffa handledaren en timme och gå igenom mina sju rader... Måste ta reda på vem som kör onsdag och tordag åxå, inte jag iaf. ingen som vill åka så tidigt att vi hinner fram med lillfiaten *hihi*

Av Kisse - 10 oktober 2006 09:02

Satt hela kvällen och försökte få till videon för att kunna spela in reprisen av LOST blev uppe tills det började innan jag kunde trycka igång videon.Klev upp tidigt och tog en snabb promenad på byn, regnade men riktigt skönt ändå. Lite blöt nu och svettig, måste bära in ved och elda så jag kan duscha, passa på att äta frukost medans jag väntar på varmvattnet.Simning ikväll, blir jag och Emelie. Carro har ont i halsen och stannar hemma ikväll. Men måste till njurunda före fem och gå på apoteket, så blir två svängar till njurunda idag...*suck*Ska plugga idag och belöna mig med att se reprsien av lost senare på eftermiddagen, så bäst jag sätter igång!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards