Alla inlägg under oktober 2006

Av Kisse - 9 oktober 2006 22:55

NÅGON SOM VET OM DET VAR DUBBEL AVSNITT I ONSDAGS?????

Av Kisse - 9 oktober 2006 22:21

Någon som såg LOST i onsdag och kan tala om för mig om det var dubbelavsnitt eller inte?????Kollade tv-tablån nu och såg att det är repris av lost inatt..klockan 01.00 och klockan 02.55 Har ingen lusta att sitta uppe tills fyra imorgon bitti för att se på det men vill verkligen se säsongstarten så man hänger med i allt som händer.Så om någon vet skriv gärna en kommentar så jag vet.Tack på förhand till den snälla som skulle vilja göra det!

Av Kisse - 9 oktober 2006 16:56

Varit duktig idag och gjort allt jag inte skulle göra...*ha ha*Tog en snabb promenad på förmiddagen och möte Anna och Lena som var ute och tog en promenad med barnen, hakade på dom ett tag och blev sedan kvar där och drack kaffe.Gick hem och gjorde ännu mer jag inte hade tid med, klippte klor på kaniner (måsta göras visserligen), gjorde rent i kaninburarna, planterade om resten av blommorna på altanen, städade hela nedervåningen och tvättat en massa.Ska börja med maten nu, idag blir det paj. Petter tycker inte om paj så passar på när han är borta. Sen blir det pluggning resten av kvällen.

Av Kisse - 9 oktober 2006 09:42

Orkade inte kliva upp inatt óch se på LOST, var trött, vaknade när klockan ringde och bestämde mig för att blunda bara en liten stund och när jag öppnade ögonen igen var lost slut...*snyft* Har varit ut på tv4 hemsida och läst om avsnittet så får väll räcka så. Petter for till Gävle imorse klockan fem för att jobba. Så han kommer nog hem på söndag nästa gång, jobbigt att aldrig kunna planera något, att aldrig veta när han kommer hem nästa gång och hur länge han blir hemma.Idag ska jag börja med examensarbetet, bara jag fått i mig lite frunch och sen ska kaninerna få lite omvårdnad, klippa klorna och göra rent i burarna står på schemat idag.

Av Kisse - 8 oktober 2006 21:17

Varit utan internet hela dagen men äntligen funkar det igen!Var på fest igår kväll en kompis som fyllde 30, hade hyfsat kul och kom hem vid halv tre, tre tiden nån gång. Sov lääänge idag!Inte blivit så mycket gjort idag eftersom vi sov halva dagen. Gjorde smaskig middag, klyftpotatis och kyckling med svampsås och grönsaker...*mmm* Blev tidig middag idag efter som jag skulle iväg och träna. Lika roligt idag åxå på vattengympan trots att jag inte alls såg fram emot det idag.Köpte med pizza hem efter gympan:) Gott gott, hade ju varit duktig och tränat men kändes lite om slöseri på energi att träna och sedan vräka i sig en fet pizza... fast ska väll se på det åt andra hållet, tur att jag tränade innan jag vräkte i mig en fet pizza.Nu är jag och Petter på väg att gå och sova eftersom han åker tidigt imorgon bitti men jag har ställt väckarklockan på kvart över ett inatt då måste jag kliva upp och se reprisen på LOST som jag missade förra veckan. Sen kliver jag väll upp med Petter imorgon vid fem och vinkar åt honom.Imorgon ska jag skriva på mitt examensarbete, måste verkligen komma igång imorgon om det ska bli klart nån gång och jag kan få ut min examen.

Av Kisse - 7 oktober 2006 19:20

Haft en trevlig eftermiddag med mycket god mat och mycket bäbis gos:)Lite trött och slö nu efter maten, blev så väldigt lungt efter det att syster och barnen åkt. Dags att sprätta en cider och börja göra mig i ordning för att gå på fest. Måste fixa chafför åxå, har ännu inte gjort det...:(

Av Kisse - 7 oktober 2006 13:59

Snart kommer syster och barnen på besök, ska äta middag här med oss idag. Potatisgratäng och grillad älgfilé blir det. Nisse kommer åxå eftersom han skjutit älgen så tänkte vi att han måste få komma och smaka på sin filé. Bakat rulltårta med jordgubssylt i och chokladmuffins så blir riktigt kalas!Ikävll blir det fest, har ingen lust igentligen men kommer nog ha roligt bara vi kommer dit skulle jag tro. Måste fixa en chafför som kan skjussa och hämta oss i natt. inte blivit något pluggande idag, har ingen lust och inte haft tid då jag blev tvungen att åka och handla innan jag kunde baka. Har skalat potatisarna till gratängen åxå så typ bara salladen kvar som jag kan förbereda.Gosa med bäbis! Längtar!

Av Kisse - 7 oktober 2006 00:20

Måste bara säga det, jag är lycklig! Vet inte om det är vinets påverkan eller att tentan är över men allt känns så otroligt bra!Mår fruktansvärt bra just nu!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards