Alla inlägg under oktober 2006

Av Kisse - 6 oktober 2006 19:39

Blev ingen träning idag, för trött och sliten. Åt massa god mat hos Carro & Erik sen blev vi soffpotatisar, nu ska jag ta och korka upp en flaska vin och sätta mig i soffan och bara njuta av att inte göra nånting. Tända en massa ljus, är ljusoman, älskar ljus, tänder hur många som helst Petter säger att det är hundra men riktigt så många är det inte...men inte så långt ifrån...*hihi*Måste ut och ge mina kaniner mat först bara men sen blir det inte mer gjort idag! Ta in lite krukar från lon och plantera om lite blommor kanske...om jag orkar...

Av Kisse - 6 oktober 2006 15:54

ÄNTLIGEN KLAR MED TENTAN! Snacka om ångest, blev tvungen att åka till Ida två ½ timme innan den skulle skickas in och få lite hjälp med hänvisningarna. Men nu är den inskickad, bara att vänta tills man får svar om vilka delar man klarat.Sitter i pyjamas byxor fortfarande så dags att klä på mig innan vi ska till Carro & Erik fast åkte ju till Ida i dom *ha ha*. Ska fira med en flaska vin ikväll att tentan är klar och imrogon börjar jag med examensarbetet igen! hej och hå plugga på!

Av Kisse - 5 oktober 2006 22:05

Sitter nu och skriver ut info om området som sista tenta frågan handlar om. Känns ganska bra just nu, tänkte skriva lite innan jag går i säng och imorgon bitti ska Petter få sparka mig ur sängen tidigt!!!!Fått höra att min moster slutat läsa min blogg pga att jag är så tråkig och är så duktig med mitt tränande...*hihi* Lite kul!Ringde syster och bokade upp med middag på lördag, ska bli kul, får se vad det blir för smaskigt. Sen drar jag och Petter troligen iväg på fest på kvällen!Imorgon blir det middag hos Carro och Erik och sen ska jag och Carro träna. Och på söndag är det vattengympan igen..kul, kul.Näpp dags att fortsätta, papper fulla huset nu, längtar tills jag kan plocka undan allt och ordna upp igen i mitt strukturerade liv med papper i pärmar inte liggande över hela köksbordet och fulla databordet!!!

Av Kisse - 5 oktober 2006 19:17

Klar med ettan, trean och fyran nu, så skönt! Bara tvåan kvar och sedan ska jag få till alla hänvisningar och få till litteraturlistorna med det fixar jag imorgon. Ska börja läsa in mig på tvåan redan ikväll bara jag fått i mig någon mat, suttit och pluggat hela dagen bara ätit några smörgåsar, inte bra! Men finns inte tid att göra mat blir nog smörgåsar till middag åxå!Ska bli såå skönt imorgon när allt är klart och inskickat då kan jag äntligen få andas lite igen. Måste tyvärr jobba med examensarbetet hela helgen men det är inte samma press som det här!

Av Kisse - 5 oktober 2006 09:41

Jag glömde bort att jag skulle till tandläkaren idag, helt säker på att det var onsdag idag men det är ju TORSDAG!Har bestämt med Ida att hon ska komma hit och plugga så hon rä på väg och Petter tog fiaten min och for ner på gnarp. Så tar mig inte ens till tandläkaren , ringde och flyttade tiden, dom blev inte så glad när jag ringde återbud 30 minuet innan jag ska dit men jag sa som det var, så ska dit i slutet av månaden istället.Näpp koka te och ta fram smörgåsar sen blir det pluggande tills jag är klar med ettan, fyran och tvåan!

Av Kisse - 4 oktober 2006 18:39

Väntar på att Petter ska komma hem, borde komma vilken minut som helst, han stannade i huddik och köpte mat på Frasses *mums* på vägen hem. Sen sticker vi till A-K och tar kaffe och tårta där. Sen blir det snabbt hem igen så jag kan fortsätta med tenta. Näst intill klar med både ettan och fyran nu känns skönt att jag kommer kunna lägga mig ikväll och veta att hälften är klart. Men blir några timmar till vid datorn innan sängen :(Ida kommer hit imorgon bitti och byter böcker tänkte passa på att hjälpas åt lite åxå när vi ändå träffas så hon skulle ta med sig datorn hit, lyllon har ju en liten bärbar, skulle jag åxå vilja ha!Ringde till syster förrut, fick akut abstinens, bebisabsinent...måste åka dit i helgen och hälsa på. Eller kanske bjuda hit syster och barnen på mat eftersom on blir gräsänka hon åxå när maken hennes åker på jakt. Ska ringa och höra med henne imorgon.

Av Kisse - 4 oktober 2006 10:57

Trött idag har ännu inte kommit igång med pluggandet utan sitter vid datorn och "pratar" på msn, kollar mailen och beställer framkallning av digitala bilder.Bestämt mig för att lägga uppgift 1 åt sidan idag och göra fyran som planerat och när den är klar går jag tillbaka till ettan har totalt kört fast i den och har ingen lust att börja med den och låta hela dagen bli förstörd.Idag fyller Anna-Karin Å år så ska dit och äta tårta åxå, hon har gjort laktosfri så jag för en gångs skull åxå kan ta en bit som vanligt folk gör när dom är på kalas. Annars får jag nån kaka eller laktosfri glass medans alla andra smaskar på gräddtårta eller smörgåstårta...livet är orättvist!Näpp ska inte gnälla nu när jag ska få något gott och så duktig jag och Carro varit och tränat dom senaste veckorna behöver jag inte ha dåligt samvete heller *hihi*Idag blir det ingen träning däremot kanske en msnabb promenad på byn eller nått, om jag hinner. På fredag ska vi träna nästa gång!

Av Kisse - 4 oktober 2006 00:20

*aaah* jag blir tokig, har kramp i fingrarna och stillestånd i hjärnan, hatar det här. Har nu skrivit två sidor text till första uppgiften, problmet är att det får bara vara två sidor..*aah* Vet inte hur detta ska gå till. Känns inte ens som jag kommit fram till det jag vill komma fram till...ska börja disskutera nu men har inget utrymme bara att gå igenom allt ännu en gång och se vad är orelevant eller bara mindre viktigt...blir nog uppe några timmar till som det ser ut..

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards