Alla inlägg under oktober 2006

Av Kisse - 3 oktober 2006 17:15

Pluggat med brudarna idag. Ida, Jenny och Sandra kom vid tio sen satt vi tills två eller nått sånt och pluggade. Redde ut alla frågetecken och strukturerat upp allt, så känns riktigt bra nu. Jag har äntligen kommit igång med första uppgiften. Ska sätta mig vid datorn när jag kommer hem och försöka få till det än så länge har jag bara skrivit för hand. Räknat ut att jag fortfarande har en dag kvar till varje uppgift så gäller att jag får klar ettan idag, sen blir det fyran imorgon, låter konstigt men Ida och jag delar på böckerna så får ta det i den ordningen innan vi byter böcker.Petter kommer hem imorgon kväll så måste verkligen använda dygnets alla timmar tills han kommer för när han kommer hoppas jag kunna ta mig tid och mysa lite :) Saknar honom men har verkligen inte tid med honom förrän tentan är klar. Ångrar såå mycket att jag inte kommit igång med tentan tidigare!Nu ska jag snart iväg och simma. Måste göra iordningen frukten och packa så har verkligen inte tid att sitta här...

Av Kisse - 2 oktober 2006 22:37

Fått riktigt mycket gjort ikväll. Tog en rask promenad, skönt som attan att rensa tankarna. Behövde verkligen det. gick ner till Camilla och fick en kopp kaffe innan jag traskade hem i lugnare tempo eftrsom det hunnit bli kolsvart ute!Hem och pratade av mig med Ankis i telefon innan jag såg på CSI och sedan satte mig och läste och plockade ihop alla papper tills morgon dagen. Känner mig ganska bra förbered inför morgondagens pluggande.

Av Kisse - 2 oktober 2006 16:51

Inte gott med minimjölk *blää* Blir till att köpa ny mjölk imorgon när jag ska till njurunda och simma med Carro.Maten står i micron redo att ätas så ska väll hugga in på den, blir rester från igår. Tänkte ta en promenad sen och rensa tankarna sen ska jag sätta mig ner och läsa igen. Får inget grepp om böckerna jag läser nu eller rättare sagt jag bara avkodar, läser inte, förstår inte vad det står. Samma sekund jag läst klart meningen har jag glömt vad det står. Kan inte koncentrera mig inte fokusera på att få klart det här. Vägrar ge upp men vart har motivationen tagit vägen????

Av Kisse - 2 oktober 2006 10:52

Blev inte som det var tänkt idag. Vi flyttade pluggadagen tills imorgon för att alla skulle kunna vara med så imorgon kommer Jenny och Ida, kanske Sandra åxå.Så idag ska jag försöka läsa och läsa och läsa har tre böcker jag ska gå igenom idag. Börjar känna mig stressad nu eftersom tentan ska skickas in på fredag men som jag sa till Carro igår, dygnet har 24 timmar så bara till att vara vaken!Jag är ju nattmänniska som jobbar bäst på natten, på dagarna gör jag bara sånt som ska göras här hemma, ge djuren mat, dammsuga, laga mat och dricka kaffe, kaffe, kaffe. Hämta posten, gå med soporna allt sånt blir så viktigt när man inte har lust att sätta sig och skriva tenta, "jag ska bara", precis som alfons åberg.Ska ta och göra lite fisksoppa till lunch idag, gott!

Av Kisse - 1 oktober 2006 20:20

Varit och tränat, känner mig så duktig. Idag var vattengympa passet jobbigare än förra gången eller så tog jag i mer den här gången... Känns i alla fall i armarna och benen.Imorgon kommer Ida och jenny hit för att plugga, vi ska titta på tenta frågorna och se om vi får någon ordning på böckerna så ska sätta mig ner och läsa lite nu.Pratade med Petter för ett tag sedan. Han kanske kommer hem redan på fredag men inget är säkert ännu men han blir inte borta längre än tills på söndag i alla fall.. längtar tills han kommer hem!Passade på att handla när jag ändå var till Njurunda, nu har den laktosfria mjölken kommit som minimjölk. Fanns tyvärr ingen mellan laktosfri mjölk så blev tvungen att köpa mini...får väll se hur den smakar.

Av Kisse - 1 oktober 2006 15:16

Mat dag idag... började med att baka när jag klev upp, gjorde gott matbröd som känns riktigt nyttigt. Nu håller jag på att laga middag eftersom det är träning idag så måste jag äta riktig middag tidigt. Har gjort pasta (fullkorn så klart)och köttfärssås på vegetarisk färs, riktigt gott. Börjat äta fler vitaminer nu, äter järn och c-vitamin och extra magnesium och kalcium eftersom jag äter för lite mejeri produkter pga. laktosintolleransen.Vattengympa idag, ska bli så kul. Känner mig jätte trött idag så ska bli så skönt att få komma iväg och få lite ny energi. Har inte klätt på mig ens idag. Springer forfarande omkring i morgonrocken, tur att man bor på landet!KöttförssåsenQuorn (vegetarisk färs), squash, tomat,vitlök, svarta bönor, matlagningsgrädde, kryddorBRÖDET50 gr. jäst50 gr. margarin ½ liter solhavre (eller mjölk)2 msk socker4 dl vetemjöl4 dl rågsikt1 tsk salt solrosfrönlinfrönsmula jästen, smält margarin och blanda med solhavren, värm till 37 grader.Rör ut jästen med blandningen och rör i resten av ingredienserna. Ska bli en kladdig deg men den behöver inte knådas, tillsätt mer mjöl om den är alltför lös. klicka ut (med sked) på plåt och låt jäsa 1 timme på plåten innan den sätts in i ugnen på 225 grader i ca: 7 minuter, KLART!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards