Alla inlägg under november 2006

Av Kisse - 21 november 2006 15:56

Har köpt en fin stjärna på ica, passa perfekt i gästrummet där det är guld på gardinerna åxå.Gjort mina intervjuer och sammanställt resultat så riktigt nöjd med dagen.Väntar nu på att lasangen ska bli klart:)

Av Kisse - 21 november 2006 08:58

kom nästan upp i tid idag, såå trött...*gäsp* Väntar på att kaffe ska bli klart så jag får en kopp innan jag sticker iväg och gör mina två intervjuer idag.sen blir det handla och hem och sammanställa resultat :) Ska handla hem varor så jag kan göra maten som syster bjöd mamma, pappa och lillebror på i söndags. Älgskavsgryta eller vad man ska kalla det. Låter gott i alla fall. Får väll se hur det blir.

Av Kisse - 20 november 2006 17:48

Kokt potais, fiskpinnar och stuvadspenat till middag, inte min favvo direkt. Tycker spenat är rent sagt äckligt :(Men men Petter fick välja idag och då blev det de. Bara äta och tiga. Kokade mycket haricot vertes, vilket jag tycker är gott så åt mycke grönsaker till maten :)Petter har åkt och lämnat tillbaka filmen och jag ska göra ett sista ryck med att försöka skriva något idag för sen ska vi ut i garaget och skruva fast avgassystemet på bilen och sätta dit vinterdäck. Lite svårt att få tag i besiktnings tid, fanns en redan imorgon men Petter är rädd att han inte skulle hinna klart och nästa lediga var den 1 december vilket jag tycker är för långt så måste ringa imorgon bitti och se om det kommit in något återbud.Försökte få tag i dom på bilskroten idag åxå för att få veta hur mycket jag får för lill pärlan, men fick aldrig tag i någon så måste fortsätta med det imorgon åxå. Ska få tillbaka 660:- på skatten för fiaten åxå så får kanske ihop en slant till att lägga på skatten på audin som är tre gånger dyrare än fiaten... längar verkligen efter audin men hade varit mycket billigare om jag kunnat köra fiaten i ett halv år till som planerat. Billigare bil än den får man leta. Drog väldigt väldigt lite bensin, renaulten drar mycket mer en lill fiaten. Men men inte mycket att göra åt ska bli kul när stereon kommer till bilen åxå :)

Av Kisse - 20 november 2006 15:29

Har fått klartecken om att åka och göra mina två intervjuer imorgon på förmiddagen. Sitter och försöker skriva på min bakgrund men går fruktansvärt trögt. Allt klart inför morgon dagen i alla fall och det är skönt att få kliva ett steg längre i examensarbetet.Dags att börja med middagen snart, har ingen aning vad jag ska göra. Inte sugen på något men måste ju äta.

Av Kisse - 20 november 2006 11:30

Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är...somnade vid tolv tiden igår så tänkte att jag orkar nog kliva upp vid halv nio, halv nio var jag så trött så jag ställde om klockan till kvart över nio....vaknade halv elva av att sängen var tom. Petetr hade klivit upp och jag vet inte att klockan ringde vid kvart över nio ens. Hela dagen är förstörd känns det som.Jag som skulle kliva upp tidigt. Blir till att vända på dygnen och vara vaken på nätterna istället för det funkar ju inte att kliva upp. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan ringa till förskolan där jag tänkt göra min undersökning. Men just nu sitter dom och äter lunch.Hoppas verkligen dom går med på att jag gör undersökningen hos dom och att domhar tid med mig idag eller senast imorgon....avskyr verkligen att vara ute i sista sekunden. På fredag ska arbete vara klart så har inte mycket tid på mig nu utan kommer bli uppe flera nätter och bara skriva och skriva nu. Men måste göra undersökningen så jag har något att skriva om.Har fått tid hos sjukgymnasten i alla fall, ska dit på onsdag efter middag. Går fortfarande på alvedon för att ryggen ska klara av de vardagliga sysslorna. Blir så less på det här. Jag har inte tid med att allt ska ta evigheter att göra. Ska passa på att gå ut nu och skrapa kontrollmärket på min bil och ställa av den så har jag gått lite i alla fall i väntan på att kunna ringa förskolan.Förstår inte varför det blir så här, jag gillar ordning och struktur och har hållt stenhårt på vad jag ska göra i nästan hela mitt liv i alla fall men nu funkar ingenting som det ska. *Aaaah* jag blir tokig!

Av Kisse - 19 november 2006 23:27

Nu har jag ätit en flottit och onyttig pizza men gott var det. Har lite ont i magen nu. Petter kom hem och hade hyrt film : Den sista pälsjägaren. Skit dålig! Det enda som var bra med den var att Eka hade roligt med att lyssna på hundarna i filmen. Hon skällde nästan lika mycket som hundarna på filmen, lite gullig när hon står med huvudet på sne och lyssnar på tv:n.Imorgon blir det att kliva upp i tid, mycket som ska göras!

Av Kisse - 19 november 2006 20:11

Petter och svärfar min håller på att styka älg på mitt köksbord just nu. Själv så sitter jag och får en hel del gjort. Skickat in två uppgifter från FVu:n och har skrivit mina intervju frågor. Syster har kollat dom och hon tyckte i alla fall det var bra frågor så inväntar baar svaret från handledaren så skönt att ha en syster att kunna vetilera lite med innan, hon är mycket duktigare på mig på sånna här saker :)Så skönt att veta att jag alltid kan vända mig til henne när jag undrar över något!Har städat på bänken i köket och på data bordet åxå, blev tvungen att rensa en massa papper för att hitta mina papper på fiaten, måste ju ställa av den och säga upp försäkringen för att ha råd att köra audin, lite dyrare att försäkra den.Nä nu ska vi ringa mamma och meddela att det finns kött att hämta sen ska vi hämta pizza...*mums*

Av Kisse - 19 november 2006 12:49

Så här ser lådan ut med korten och de små märkena.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards