Alla inlägg under november 2006

Av Kisse - 19 november 2006 12:36

Kommer inte igång med pluggningen, förstår inte varför jag inte är motiverad...Har suttit på nätet och letat bilstereo och hittade en på netonnet som jag beställde. Man kan koppla in mp3-spelaren i stereon det tycker jag verkar bra.Pysslade igår, gjort ett fint dopkort vill systers yngsta pojke som döps nästa lördag. Min pyssellåda från tv-shop har kommit så roligt så. otroligt mycket fina små saker som jag komemr ha roligt med :)Alla tvåor som vi nu vet om på audin är fixade och nu är det bara att sätta på vinterdäck på bilen och köra till besiktningen, gäller bara att få en tid åxå! Hoppas däcken kommer på idag men är inte helt säkert, beror på när Petter kommer hem från jakten. Sen har vi lite kött att ta reda på så får se hur det blir. Blir pizza till middag idag :)

Av Kisse - 18 november 2006 23:04

Skruvat på audin ikväll igen... inte alls långt kvar nu utan ska ringa på måndag och boka besiktnings tid. Så fruktansvärt skönt att äntligen få köra min älskling bil igen :)Dricker vin just nu och mår gott! Imorgon ska det pluggas för fullt :)Petter ska jaga och jag ska skita i att åka på bytesmarknaden satsar på att hitta ett fint paketpris istället och köpa nya skidor. Vill ju köpa ett helt sett med skidor, pjäxor och stavar så är lite krångligt att köpa på bytesmarknaden då allt säljs för sig...Nu dag imorgon då mycket ska hinnas med så natti natti...

Av Kisse - 18 november 2006 14:00

Jag förstår inte vad jag gör för fel men inget kan bara funka som det ska. På vägen till Njurunda för att gå på bytesmarknad blinkade polisen åt mig på vågstationen. Åkte på bytesmarknaden och kollade efter längdskidor som jag bestämt mig för att köpa men hittade inga utan åkte till syster på en kopp kaffe. Passade där på att kolla lysena men fattade ingenting. Hoppades istället på att dom skulle hinna åka därifrån men icke...där stod dom och självklart blev jag invinkad. Fick blåsa och sen kollade gubben lysena, han fatta lika lite som mig eftersom igår kväll funkade dom. Ja ja uppdrag för Petter när han kommer hem. Polisen var i alla fall trevlig och ingen böter fick jag heller :)Igår passade jag Isabell (3½ år)medans hennes pappa var i garaget med Petter och skruvade audi, inte så mycket kvar nu...*jippi*Var ju meningen att jag skulle plugga idag men hade helt glömt bort att det var idag och imrogon bytesmarknaden var, har verkligen bestämt mig för att för att lära mig åka längdskidor, jag kan verkligen inte det. Min familj kan intyga att det faktiskt är så...jag kan inte! Fruktansvärt pinsamt tycker jag eftersom jag kan åka slalom så borde jag väll kunna stå på längskidor åxå men jag tippar, kör ur spåren och lutar det lite neråt så hamnar jag utan för spåret och ute i skogen. Nästan kört över gubbar i spåren och har krockat med träd ett antal gånger men jag ska lära mig.Första målet är att köpa ett par egna och börja träna hemma på täkten, tänkte det kunde vara en bra motionsform på vintern åxå. Och när jag bestämt ,mig för något så vet dom som känner mig att jag inte ger mig förrän det blivit som jag vill!!!mitt nästa mål är att lära mig rida men det kommer nog ta ett tag, är nämligen rädd för dom fina djuren. Tycker dom är fina men hatar när dom frustar och rör på sig. Så länge dom står och är tysta tycker jag dom är fina och tycker det ser otroligt härligt ut att rida så nån gång...

Av Kisse - 17 november 2006 12:01

Ringt en massa samtal nu på morgonen som jag skulle gjort under en längre tid så nu är äntligen det gjort *suck och pust*Tyvärr gick inte alla samtal som jag hoppats på, ringde Miun och där visade det sig att den jag skulle ha tag i kommer tillbaka den 21 nov. suck...jag skickade ett mail som jag fick tillbaka samma svar som på telefonsvararen. Ja ja hoppas dom läser mailet och lyssnar av telefonsvararen för då har mitt meddelande i alla fall gått fram.Ringde sjukgymnasten åxå men visade sig att dom har telefon tid, varför lär jag mig aldrig sånt? Vet ju att ska man få tag i läkare eller dylikt så måste man kliva upp tidigt på morgonenen men men skickade ett mail till "min" sjukgymnast som jag gick hos när jag opererat knät så hoppas jag får komma till honom. Tycker han är kanon bra. Har haft några stycken eftersom jag gått på sjukgymnastik på sjukhuset åxå efter operation nr. 2. där har dom mer att erbjuda än på vårdcentralen men har alltid blivit lika glad när jag fått börja gå hos Robert. faktiskt riktigt kul att gå dit även fast han mest bara "plågade" mig med akupunktur och töja och dra i mitt onda knä. Brukade förhöra mig på engelskan eftersom jag då gick på komvux och läste upp eng B. *ha ha* Hade nästan glömt bort det... spenderade mycket av min tid då med Robert.Idag tänkte jag dammsuga, ser ut som det behövs då jag inte gjort det på hela veckan :) Sist var förra fredagen för tänkte att jag skulle dammsuga och städa på söndagskvällen innan Petter skulle komma hem men blev ju inte så. Så ska försöka städa av lite här hemma under dagen.Längtar tills ikväll, då ska Poyan ringa. Saknar min bästaste bästa vän (du åxå Ankis men pratar oftare med dig)känner att jag har behov av att prata med henne nu eftersom både hon och jag varit med om en hel del saker. Hon har varit i Brasilien och tävlat orientering och sen har grabben i hennes liv friat. Sån tur att vi redan bokat upp jag, Ankis och Poyan att vi ska på bröllopsmässan i Stockholm i februari!!!!!

Av Kisse - 16 november 2006 21:38

Har skruvat på audin hela kvällen, Petter skruvade jag städade mest i bilen och hämtar grejor han behöver. Petter måste till Sundsvall och köpa mer saker imorgon för att kunna fortsätta.Blev inget pluggande utan hoppas på att få mycket gjort i helgen istället. Blir ju en lugn helg efter söndagens händelse. Ingen vattengympa blir det på söndag heller. Hoppas på att få tag i sjukgymnasten imorgon så jag kan komma dit i början av nästa vecka. Så synd att något sånt här ska hända när jag äntligen kommit igång med att träna. Men nu är det att läka som gäller. Blir fortfarande så trött när jag går eller står för mycket och då kommer värken annars går det riktigt bra med ryggen nu. Jobbigt att lyfta saker och skulle inte drömma om att ta Eka i koppel. Plocka ur diskmaskinen eller gå upp för trappan gör mig riktigt andfådd..*hihi* Känns ändå lite jobbigt att jag inte kan slappna av och inte göra något utan försöker mig på det mesta ändå men allt tar sån tid... bad Petter om hjälp när det skulle fyllas på kaninmat i alla fall eftersom den säcken väger 20 kg och är lite bökigt att hälla i lådan. Nu håller jag på att göra varma mackor, *smaskigt*. Väntar bara på att Petter ska komma hem från pappa sin så ska jag slänga in dom i ugnen. Varma mackor i ugnen är godast!

Av Kisse - 16 november 2006 10:38

Idag blir det Sundsvall, ska in på biltema och köpa saker till bilen och sen ska jag på ikea och köpa korten jag har bestämt att ha som inbjudningskort till bröllopet. Hade tänkt göra egna men dom här var så fina för rimlig peng så blir dessa istället. Tänkte köpa en stämpel och göra korten lite mer speciella i alla fall.Städade ur fiaten klart så nu är det bara att plocka av däcken och slangvärmaren och sen blir det skroten. Städade ur audin lite igår åxå. Låg lite saker där som inte hör hemma i en bil. Sen har jag konstaterat att jag inte längre vill ha en hund lös i baksätet eller en massa lösa prylar inne i bilen.Näpp dricka kaffe och se om det blivit varmvatten efter det. Snabb sväng till stan för sen ska jag plugga. Petter kommer jaga i helgen så kan sitta och plugga i helgen åxå, det behöver jag för nu ligger jag riktigt mycke efter.

Av Kisse - 15 november 2006 22:26

Resultat av omröstningenAv 30 personer som röstat anser43,3% Att dom är beroende av att blogga30% Att dom kanske är lite beroende av att blogga26,7 % Anser att dom inte är beroende av att blogga

Av Kisse - 15 november 2006 18:30

Blev inte så mycket gjort när Ida var här, skrev sex rader på examensarbetet men känns ändå alltid bättre efter man träffats tycker jag.Mailat lite med min handledare åxå så hoppas att jag hinner få några vettiga svar från honom ikväll för imorgon tänkte jag se till att skriva så mycket jag bara kan och orkar.Ryggen blir bättre och bättre för varje dag. Inget hasande idag, kan lyfta fötterna som vanligt. Fortfarande stel i rygg och nacke men är helt klart bättre!Ikväll är det LOST och det blir nog inte så mycket gjort före det. Får se om jag orkar plocka ur det sista ur fiaten eller om jag ska kolla om jag kan göra något på audin. Varit inne hela dagen så börjar lessna på det. Små ninisarna vill ha mat dom åxå.Jag och Petter la oss på soffan och kollade på Ice Age 2, den var ju kul den. Stackars lilla Scrats, inget kan få vara bra nån gång.Blir nog att åka till Sundsvall imorgon eller på fredag och köpa delarna till audin.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards