Alla inlägg under november 2006

Av Kisse - 15 november 2006 10:05

Jag har matat katterna, jag har rastat alla hundarna... åååh vad jag tycker om den låten!Gett katterna mat men rastningen av hundarna får Petter ta. Hade ju Macken hemma hela dagen igår men han går lös på gården, så otroligt skönt må jag säga. Vi hade mysdag igår när vi fick vara själva hela dagen. Älskade lilla hund, otroligt hur man kan bli så fäst vid ett djur som man inte haft hela dess liv, Macken var 2 ½ när han flyttade till oss och på en gång blev han våran bäbis.Väntar nu på att Ida ska komma, fick ett sms tidigare om att hon var trött och ade haft svåt att sova...så passade mig utmärkt att få ligga och dra mig då jag sovit väldigt oroligt inatt.Imorgon ska jag ringa sjukgymnastiken och höra om jag får komma och bli lite klämd på ryggen. Idag måste jag och Ida ringa och boka in oss på omtenta och jag måste få tag i bildelar till min bil :) Bromsok, hjullager, handtag till dragkroken, spolarvätskebehållare, står på listan.Städade ur fiaten lite lätt igår, plocka ur tidningspapper, konservburkar och glasflaskor som jag hade i bilen eftersom det skulle till återvinningen. Hoppas på att få klart de ikväll så jag kan ta in överdragsklädseln och tvätta den och sätta in den i renaulten istället. Allt tar ju lite tid för mig så inga stora projekt just nu.Ska sätta på tv vatten nu, vet ju redan nu att vi (jag och Ida)mest kommer att dricka te...*hihi*

Av Kisse - 14 november 2006 20:08

Nu har Petter kommit hem, han har äntligen fått skjuta en älg för Eka, därför det tog sån tid för honom.Så första älgen för Eka peka, duktig tjej! Bara att hoppas att hon fortsätter så Petter får skjuta några fler för henne. Önskan är ju att hon ska bli en kanon jakthund som vi sedan ska kunna avla på.Själv har jag tagit en kort promenad till Annelie och druckit kaffe. Helt fel dag att promenera på eftersom det var halt. Men gick bra ändå. Ryggen är som sagt bättre men långt ifrån bra. Blir trött för ingenting och blir inte så mycket gjort här hemma, lagade middag i alla fall, korvstroganof blev det. Men Petter kom hem med hamburgare så blev det istället, får göra matlådor av maten jag gjorde.Blev inget pluggat idag. Fortfarande rastlös så hoppas det går bättre imorgon då Ida kommer hit. Kanske ska bjuda henne på korvstroganof till lunch?

Av Kisse - 14 november 2006 08:29

Ser ut att bli en blöt dag med mycket snöblask..*suck* Tycker inte om när det är blött ute, får hellre vara kallt.Petter har åkt och tränat Eka, Macken och jag är inne och myser! Ska äta frukost och sedan sätta igång med pluggandet. Fortsättning på Herr Vygotsky och utvecklingssamtal är dagens rubrikerHoppas Petter inte är blir borta hur länge som helst så han hinner hem och ringa och beställa grejorna till audin som behövs. Längtar verkligen efter den bilen och vill komma igång med körningen så fort som möjligt. Men vill inte köra lill renaulten. Körde den igår så går ju bra det åxå men kommit fram till att jag vill ha stor bil nu igen. Trivdes jätte bra i lill fiatens tills det här.Ryggen känns bättre idag, än så länge i alla fall. Känner mig inte lika stel men ömmar i kroppen fortfarande.

Av Kisse - 13 november 2006 22:48

kört bil en bit till, gick bra. Hämtade nämligen bilen hos svärmor. Petter körde fiaten och det gick bra.Ska plocka bort lite saker på den innan den får hamna på skroten. Vinterdäcken som faktiskt är bra. Var ju bara det att det var så otroligt halt på vägen. Sitter en slangvärmare på den åxå så den är åxå bra att ha.Petter har äntligen bestämt sig om att jag ska få audin. Har nämligen en audi 100 som står som är riktigt fräsch om man fixar bromsarna och avgassystemet. Det är en 91:a med ac, riktigt lyxigt. Hoppas på att få till den inom närmaste framtiden:)Nu ska jag steka köttbullar och göra limp macka med köttbullar och rödbetssallad..*mums* Petter är i garaget och skruvar på pappa sins bil. Imorgon ska han träna Eka och jag har bestämt mig för att sitta med examensarbetet så mycket jag orkar och på onsdag kommer Ida hit så vi kan plugga tillsammans, sporra varandra lite. Tv och macka som lockar nu!

Av Kisse - 13 november 2006 19:17

Hade skrivit ett inlägg om hur jag mår men tydligen blivit något fel.Mår bra idag, känner mig mörbultad och väldigt stel. Ont i ryggen så knaprar alvedon och ipren. Vilar mest, tar det lungt och försöker inte tänka så mycket. Var på affärn och handlade och blev helt slut, åkte hem och sov middag i 3 timmar! Kännr mig fortfarande helt slut. Är väll chocken som släppt. Känner mig gråtfärdig hela tiden ändå men blir väll bättre med tiden.Körde lite bil idag, kändes bra. Tog det väldigt lungt men kändes bra att köra i alla fall.Inte så bra att sitta vid datorn då det moler på i ryggen av dess like. Har mailat min handledare om hur läget är just nu så väntar några dagar med examensarbetet tills jag mår bättre. Har lite svårt att koncentrera mig. Fruktansvärt glad över att det gick så bra som det gjorde och syns inget på hunden vad den varit med om vilket känns väldigt skönt.

Av Kisse - 12 november 2006 23:19

Idag hände något som jag hade hoppats på att aldrig vara med om. Jag var till mamma och pappa på farsdags middag med hela familjen och på vägen därifrån körde jag av vägen. Gjorde det riktigt åxå genom att volta med lill pärlan. Hade tur i oturen och det gick inte så fort eftersom jag redan hade känt att det var halt på vägen.Hängde upp och ner i bilbältet med hunden (Eka) liggande i framrutan. Fick panik när jag inte fick upp bildörren och hade svårt att få av mig biltältet. Men fick till slut upp bältet och upp dörren.Luktade bensin i hela bilen då reservdunken gick sönder så skyndade mig ut med hunden. Fick tag i mobilen och ringde mamma. Helt förstöd säger jag att jag har voltat med bilen!Systers man skjussade dit mamma och jag satte mig i bilen helt förstörd och bara grät. Systers man plockade ut lite saker ur min bil och sedan kom hjälpen (Purre med traktor) med att få undan bilen från vägen.Blev som ni förstår ingen vattengympa utan spenderade resten av kvällen på sjukhuset. Nack och ryggröntgen och fick sedan åka hem då inget är trasigt förrut någon trolig muskelbristning. Har ont och kommer nog ha det ett bra tag framöver. Vila som gäller hela veckan och lägger nu examensarbetet åt sidan för stunden.Hade tur på akuten i alla fall och fick komma in på en gång och ligga i ett rum med halskrage tills läkaren kom och kände och klämde på mig.Är hemma nu och känner mig mörbultat i hela kroppen men glad att det inte är värre än det är. Jag och hunden hade nog änglavakt som klarat oss så bra. Kan inte se några skador alls på hunden men chockad är hon nog.

Av Kisse - 12 november 2006 11:52

Filmen igår kväll var väll så där, spännande men jag blir mest arg...*aah, varför gör du så?* Elftetimmen hette den.Nu har jag ätit limpmacka med makrill på...*gott* och snart är det dags att gör sig klar och åka till mamma och pappa. Inte blivit något pluggande ännu men orkar kanske sätta mig ikväll efter vattengympan. Gör inget om jag går i säng sent för Petter kommer hem på måndag morgon och då vill han sova.Har lite dåligt samvete då jag kommer ta med Eka idag när det är Mackens tur egentligen men Petter kommer ju hem nu i veckan så då kommer han åka iväg och träna Eka så jag kan bry mig om Macken. Men Eka är den som behöver mest träning så är det bara. Macken är jätte duktig att gå i koppel och inga problem alls, om man inte möter andra hundar då blir han stojig men han är så liten så det funkar ändå. Eka är ju så stor att man åker som en vante om hon får för sig något och inte lyssnar på vad man säger. Sen behöver Eka social träning också. Saknar bara två röster på omröstningen nu och sen byter jag omröstning.

Av Kisse - 11 november 2006 20:50

Så nu har jag pluggat klart för ikväll om jag inte får ett ryck senare ikväll åxå.Nu väntar jag på att stefan ska komma så ska vi se på tv. Är en film på fyran som börjar nio som verkar vara bra. Ska koka te och ta fram smörgåsar...är lite hungrig efter min tidiga middag.Prata med syster och bestämt att gå ut med hundarna imorgon. Ska bli kul att se hur det funkar. Sen blir det farsdags middag och sen får jag skynda mig hem med Eka för att åka på vattengympa.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards