Alla inlägg under november 2006

Av Kisse - 5 november 2006 20:34

Hämtat bilen i sundsvall, ingen hade varit dum med den och all bensin kvar i tanken dessutom! Det går alltså att lämna bilen över en natt utan att få den sönderslagen eller få oväntat besök i den men det är väll ingen som vill ha min stackars lilla pärla...*hihi*Gick lätt och fort att byta däcket idag och träffade Petters gamla chef (som har en däckverkstad)sedan när jag kom hem på byn så fick lämna däcket i hans bil så skulle han fixa det :) Då blev jag glad! Blir i alla fall till att hålla sig hemma imorgon då det sitter ett sommardäck på bilen nu.Ska läsa lite nu, känns som det kommer bli en lång kväll, är jätte pigg. Blev inte bättre av att åka till Camilla och dricka kaffe så här sent på kvällen men kan ju passa på att få lite gjort. Parabolen funkar inte så ingen idé att sätta sig vid tv:n.

Av Kisse - 5 november 2006 13:55

Var till H-sand igår på halloween fest hos Ankis och Jim. Var kuligt, jag var pirat. Alltid lika roligt att klä ut sig. Väntar med spänning på nästa års halloween fest redan nu och hoppas på att vi (ankis och jag)kan upprätthålla våran tradition som gått lite dåligt nu dom två sista åren :)Kanske är det så att vi blivit äldre och inte längre blir lika road av det men vadå traditioner är till för att hållas...*hihi* Men i vilket fall som helst så blir vi nyktrare och nyktrare på festen...somnade i bilen på väg hem. Skönt var det, Stefan svängde in på max och vi köpte varsitt skrovmål.Upptäckte då att vi hade punka, inget man drömmer om att ha på max halv fyra på natten....försökte byta däck men domkraften ville inte funka så slutade med att jag ringde en chaufför som hämtade oss. Ska hämta bilen senare på eftermiddagen istället. Min lillpärla hoppas ingen varit dum mot den.Petter kommer hem imorgon i alla fall, dom ändrar sig hela tiden så det går inte att planera något, trodde han skulle komma hem senare i veckan så han fick vara hemma över helgen men nu blir det tvärtom. Kommer hem imorgon och åker igen på fredag. Ska i alla fall bli skönt att träffa honom. Måste passa på att åka till sundsvall och handla lite saker till huset då. Vill att vi ska börja göra iordning uppe på övervåningen (hundarnas sovrum). Måste även köpa ett paket med takplattor så vi får upp den sista takskivan som saknas i sovrummet så vi kan få upp dom sista listerna åxå, avskyr när det nästan är klart. Ligger lister bakom sängen och samlar damm...*blä*Idag ska jag läsa en bok om fallstudier...*blä,blä,blä* Inte kul men måste så passar bra att ligga på soffan och bara läsa idag.

Av Kisse - 4 november 2006 12:06

Tog sovmorgon idag, mysigt. Somnade på soffan igår efter det att Stefan gått hem vaknade vid fyra och gick upp och la mig i sängen.Stefan kom upp hit igår kväll vi planerade för ikväll. Stefan ska nämligen köra åt mig till H-sand. Ska dit på halloween fest. Så igår ordnade vi med kläder till honom. Ska bli så kul. Blir väll säkerligen max på vägen hem om jag inte somnar på vägen hem som förra året :)Tänkte göra lunch nu och sedan försöka göra något på examensarbetet. Igår blev inget gjort då jag och syster åkte till Huddik och gick på dollar istället. Var på bole och köpte en overall åxå, skönt att ha när man går ut med hundarna eller bär in ved. kan även ha den sen när jag börjar jobba för den ser helt okej ut, röd och svart med reflexer. Petter är fortfarande och jobbar, saknar honom. Så otroligt tomt i sängen när han är borta. Avskyr att gå och lägga mig själv vilket brukar leda till att jag inte går och lägger mig i tid. När jag jobbar då måste jag så då funkar det men inte när jag är ledig.För den delen kom på en sak. I torsdags kväll hade jag en skabbräv under altan så lite orolig att hundarna eller katterna dragit på sig nått skit nu. Dushade alla djuren på torsdagskvällen, skurade huset och slängde ut alla mattor och sen skurade jag mig själv åxå...*hua* Äckligt tycker jag hoppas verkligen alla klarar sig utan att få sån ohyra på sig men med våran tur har dom väll fått det hela högen...

Av Kisse - 2 november 2006 10:37

Sitter på jobbet igen hade inget internet när jag kom hem igår kväll vid tio. Åkte ut till mamma och pappa när jag slutade eftersom syster med familj for dit med smörgåstårtan. Sen när jag kom hem visade det sig att proppen gått och det var kallt inne. Pierre fick komma och hjälpa mig fixa och sedan for jag till Patrik och Annelie och såg på LOST, hade ingen lust att sitta i ett kallt vardagsrum.Jobbar stängning idag åxå så kommer hem sent. Blir troligen ingen resa till gävle utan blir nog hemma och skriver på examensarbetet!

Av Kisse - 1 november 2006 13:23

Sitter på jobbet nu, har rast. Väldigt lungt idag ganska lite barn. Riktigt roligt att jobba är det faktiskt, varit ute på förmiddagen kylan bet i kinderna. slutar visserligen halv sex så hinner nog bli trött och så less innnan dagen är över. Ska till syster och hälsa på när jag slutar. Fick sms imorse om att hon ville bjuda på smörgåstårta. Inte tackar man nej till det inte. Blir bra middag det..*hihi*Var ju i alla fall iväg i snöstormen igår och simmade. Känner mig så stolt att jag kom iväg fast inte hela gänget for iväg.Tänk att det redan är första november helt otroligt hur fort tiden går.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards