Alla inlägg under december 2006

Av Kisse - 3 december 2006 12:57

Blev inte riktigt som jag tänkt igår. Min svägerska ringde halv fem och tyckte jag kunde komma ner och äta med dom eftersom Petter pratat med dom om att äta tillsammans men sen blev han kvar hos mamma och pappa tills sent så tyckte hon att jag kunde komma ner...blev inte mer julstädat den kvällen. Efter mat och barnprogram gick vi till Petters storebror som fyllde 35 igår, grattade honom och blev kvar resten av natten näst intill. När vi kom hem vid kvart i fyra på morgonsidan skulle Petter hämta hundarna i hundgården och då lyckades Eka smita ut, tog ett varv kring lägdan men sedan kom hon till Petter.Sov till halv tolv idag sen ville hundarna ut. Idag ska jag fortsätta julstädningen av nedervåningen och ikväll blir det vattengympa.

Av Kisse - 2 december 2006 13:26

Helt annat upplägga på tentan denna gång, helt klart bättre men nu måste man skramla ihop fler poäng och det tror jag inte jag lyckades med...gick nog åtskogen denna gång åxå...riktigt nyfiken på resultatet vilket jag inte varit dom andra gångerna. Fjärde gången jag skrev nu så tror jag bara har en gång till på mig att klara den..måste maila min handledare och fråga. Det är han som gör en del av tentan dessutom. Sitter nu och lyssnar på en julskiva jag köpte på macken, En nygammal jul heter den. Nu ska det julstädas. Petter kommer hem frammåt eftermiddagen så tänkte försöka hinna byta gardiner och dammtorka överallt på nedervåningen innan dess. Inga tomtar får komma fram ännu utan bara julgardiner, julstakar och julstjärnor. Längtar tills på tisdag då vi ska till Gävle och shoppa julklappar och lite nya tomtar :)Köpte julcider på bolaget, en sån där som glittrar! Blir en sån ikväll när städningen är klar.Kolla in min systers julkalender på hennes blogg!

Av Kisse - 1 december 2006 18:59

Kycklingfilé och nudlar med kall lemon/dill sås blev det till middag, riktigt gott blev det. Sen hjälptes jag och Petter åt med att sätta fast garderobsdörrarna som vi skulle gjort igår, men nu är det gjort i alla fall. Blev kanon fint upp i hallen nu så passade på att rensa ur köksoffan som står där uppe från en massa skräp. Hitta färgbroschyrer så nu blev jag sugen på att börja renovera igen. tror min rygg klarar av det men tror inte det finns tid till det innan Petter åker och jobbar. Men vore kul om han kunde hinna sätta reglar så kan jag isolera, Petter sätter gipsskivor och sen är resten mitt jobb tills vi kommer till listerna, taket och golvet...kanske ska fråga imorgon om vi ska sätta igång före jul ändå????Skulle ju kunna sköta julstädningen själv om han är beredd att snickra lite istället...Nu blir det lite pluggning och sen ska jag inte göra nånting mer, lägga mig i sängen med boken (Ditt kompententa barn)jag håller på att läsa kanske

Av Kisse - 1 december 2006 15:58

Pluggat hela dagen hos Ida, vi har mest bara spelat memory men lärt oss mycket...blev visserligen mycket skratt och flams på eftermiddagen så till slut upp eftersom inget mer går in i våra korvstoppade huvuden!Audin gick inte genom besiktningen denna gång heller... *suckar djupt** Pulserande broms fram* HC halt för hög* CO halt för högVet inte hur vi ska få till värdena på bilen men måste väll lämna den till någon som kan...blir säkert dyrt... byta bromsskivor fram så blir nog bromsarna fram bra..dyrt!Trött och hungrig. Skulle kunna äta en macka och sedan gå i säng känns det som...men har en hel del att göra här hemma och sen ska det pluggas lite mer.Petter åker till mamma och pappa och hjälpa dom. Dom har lånat en minigrävare så Petter ska gräva åt dom. Han lär bli där resten av kvällen och imorgon, själv ska jag juskriva tenta imorgon. VILL INTE har press på mig att klara den den här gången åxå. Måste skriva jobbansökan och skicka iväg åxå, är ute lite för sent i alla fall då sista dagen är den 4 på en ansökning men kanske kan maila den istället. Ska undersöka det lite senare.Nä lika bra att göra middag Petter är ju åxå hungrig, min tur att laga mat så är väll bäst jag håller mitt ord :)

Av Kisse - 1 december 2006 08:52

Sen som vanligt...skulle vara hos Ida redan klocka åtta men då var mina ögon för trött för att hålla sig öppna. Har klivit upp och ätit frukost så nu sticker jag...Ida here I come...nu ska det pluggas och fikas!Skrivit en fullmakt åt Petter och hoppas han då får skrota min bil annars får jag åka dit på måndag och skriva på papprena. Besikta bilen ska han i alla fall göra. Löste sig med skjussen av andra bilen åxå. Petter kör fiaten till skroten och stefan kör audin, sedan hämtar Stefans mamma upp Stefan på skroten när hon paserar där på väg mot Stefans syster,då kan Petetr ta audin från skroten till besiktningen, kunde inte ordna sig så mycket bättre :)Eka och Macken ska ut i hundgården men sen så åker jag.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards