Alla inlägg under december 2006

Av Kisse - 28 december 2006 21:58

Lyckad tjejmiddag blev det igår men kunde inte bli annat heller med tanke på att vi tre aldrig kan ha tråkigt tillsammans :)Lagade fajitas till middag och sedan blandade vi dipper och hade både chips och grönsaker att dippa, massor av godis hade vi åxå. Lyckades äta upp allt och sedan hade vi lite små ont i magen alla tre...sprit drickningen gick bra den åxå. Jag var den skötsamma, de andra två turades om under kvällen att vara mindre skötsamma :9Julklappsbytet blev lika kul som alla andra år och jag fick kanon bra julklappar fick ett mamma mu pussel och en gris (bild kommer senare). Sedan skrattade vi gott ett bra tag åt dom. :)Spelade en massa spel under kvällen och vid tre vandrade vi genom stan för att följa Poa en bit på vägen. Jag och Ankis hamnade sedan på min madrass och låg och pratade till sent, sent.... vaknade upp vid halv tolv och var relativt pigg.Ringde Petter och fick höra att han var i Ö-vik och klev av i H-sand sen så han kunde köra bilen hem annars har jag fått sitta kvar i H-sand tills på eftermiddagen med tanke på när vi kom i säng.Skönt att komma hem i någorlunda tid. Stannade till i Sundsvall och handlade mat och raketer så nu är vi nästan klar inför nyårs firandet. Vi ska ha fest här hemma med Petters syskon och några vänner, med middag och hela kittet blir runt 20 personer så håller på att försöka lista ut hur vi ska möblera i köket så vi alla får plats. På midsommar brukar vi vara betydligt fler men då har man ju hela gården och alla år har vi klarat av att vara ute större delen av dagen och kvällen i alla fall. Men det ordnar sig nog för finns det hjärterum finns det stjärterum :)

Av Kisse - 27 december 2006 11:09

Både jag och Petter hade svårt att somna igår kväll blev natt och nästan morgon innan vi somnade, har väll lyckats vända helt och hållet på dygnen igen..*suck* Trött, ont i ryggen och lätt huvudvärk..ingen bra början på dagen. Måste elda så det blir varm vatten och sedan göra mig i ordning för att sticka till H-sand. Ska vara där fyra men har lite att fixa innan så tänkte inte vänta så jätte länge innan jag beger mig. Måste packa åxå blir ju kvar tills imorgon :) Får inte glömma kameran, vi brukar kunna hitta på lite tok så kan vara roligt att ha den med...ett år åkte vi pulka vilket resulterade med en överkörd hand (Ankis), en ledsen (Poa) som kramade "elaka" träd en liggande under bordet (Kisse)och letade katter som inte var inne...oj oj oj...kanske är tur att det inte finns snö i år....men vi brukar ändå alltid kunna komma på något galet att göra....förra året vart det tok galet då vi allihopa glömt att köpa sprit....men vi drack saft och hade lika kul ändå...en del gånger är inte spriten det viktigaste och när tre stycken inte har någon kan man undra hur viktig den är för vårat festande....inte särskilt! Ett år överaskade vi Ankis med att komma upp och hälsa på henne på hennes födelsedag och hade fixat och donat med picknick...vi klättrade upp på ett högt berg och fikade...hade otroligt kul och då drack vi alkoholfri cider men var nog "fullast", hade kanon mysigt!

Av Kisse - 26 december 2006 17:37

Fortfarande inte pluggat något, känner mig bakis fast jag inte ens drack igår...tror det smittar av sig ändå. Ätit en mumsig pizza så har värsta gravidmagen nu då jag glömde ta tabletterna i tid och tänkte jag skulle testa utan en gång eftersom det var ett tag sedan jag fuskade nu... den molande värken i magen börjar komma och bara väntar på att bli riktigt dålig, känner att det inte funkade idag :(Imorgon bär det av till H-sand på fest med bästaste bästisarna. Måste slå in deras julklappar ikväll och se om jag ska fixa rim till dom, lutar åt att jag är för lat...ska åka mitt på dan så jag hinner in i sundsvall och byta en julklapp som är trasig, projektor lampan från Stefan lyser inte med alla siffrorna så ska byta den. Har bestämt med Ankis att hämta upp henne när hon slutar jobba vid fyra och åka på dollar, *jippi* så kul affär får se om det blir något mer än hundben handlat...skulle behöva lite anteckningarböcker och annat små pysselmaterial.Snart har Petter sett klart ytterligare en Bud Spencer film och då ska han få sätta upp lampan i köket :)

Av Kisse - 26 december 2006 13:30

Idag hoppas jag att nya lampan kommer upp, Petter är bakis och sitter och tittar på Bud Spencer filmerna han fick i julklapp av Stefan.Petter kom hem sent igår så jag gick ut vid två och hämtade hundarna och självklart så stack Macken då jag var själv hemma. Han sprang omkring och jagade räv ett tag men kom hem samtidigt som Petter kom hem. Kom i säng vid halv tre så sov länge idag åxå.Nu ska jag ta och göra i ordning lunch, tänkte försöka komma igång med pluggandet idag.

Av Kisse - 26 december 2006 00:06

Nedervåningen och jag är rena :)Sorterat in en massa papper i pärmar, fixat och donat. Fortfarande ingen Petter hemma så blir uppe ett tag till. Kommer ju inte i säng när jag är själv. Fick en ny almanacka i julklapp av Petters pappa och hans fru så funderar på att sätta mig och fylla i födelsedagar. Har inte köpt någon att ha på väggen ännu heller så gäller att föra över födelsedagar innan den gamla hamnar längst in i skåpet...kan inte slänga den då vi har dokumneterat Mackens anfall i den så kan vara bra att ha i framtiden för kommer inte orkar sätta mig och skriva av den närmaste tiden i alla fall. Fast igentligen skulle jag ha gjort iordningen en liten bok om skrutten, *hmm* måste köpa en passande bok före i alla fall så blir inte idag.

Av Kisse - 25 december 2006 21:27

Efter att ha huset fullt med folk är det äntligen lugnt och tyst här hemma...*ååh* så skönt. Blev tydligen förfest här för dom som skulle på pubafton. Petter och Roland följde med så är ensam hemma. Tänkte passa på att ta ett bad och bara njuta av lugnet!Håller på att tvätta för fulla muggar, bäddat sängen med de nya sängkläderna vi fått av Petters farmor i julklapp, så fina så. Funderade ett tag på att sätta mig och sammanställa resultatet till mitt examensarbete men kom fram till att jag inte orkar ikväll, ska göra det imorgon istället.På onsdag bär det av till Ankis för att fira jul med Ankis och Poa, längtar!Ska ta och städa lite här innan jag tappar upp ett varmt bad.

Av Kisse - 25 december 2006 20:06

Måste bara lägga ut en underbart härlig bild på svägerskans stora mage..längtar så tills lill pyret som ligger där inne kommer ut. Brorsonen som knäppt den härliga bilden.

Av Kisse - 25 december 2006 17:46

Stefan fick en fickplunta i julklapp av mig och Petter. Han hade tur som fick lite innehåll i den åxå :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards