Alla inlägg under december 2006

Av Kisse - 22 december 2006 13:42

Så då var det klart, nu har jag tackat JA till jobberbjudandet eftersom andra stället fortfarande inte har något att erbjuda just nu. Politikerna har sagt att fler personal med utbildning ska anställas men har ännu inte gett helt klar tecken med pengar till anställningen så just för tillfället kunde dom inte erbjuda något.Tackat JA till jobbet på småbarnsavdelningen, som är ett vik. på ett år. Känns kanon då jag kommer bli anställd inom kommunen och kan sedan bli förflyttad dit jag allra helst vill om det finns en tjänst ledig där då. Börjar nu först med att skriva papper på 6 månader och sedan få vi se, vill jag vara kvar efter det och allt funkar får jag förlängt i 6 månader till annars kan jag begära förflyttning. Känns kanon och längtar tills den 15 januari då jag börjar!Haft främmande av bästaste bästisen Poa och hennes pojkvän Mathias, kul kul att träffas även om det bara var en snabbis. Ska träffas nästa vecka och ha lite julfirande med Ankis åxå, julklappsbyte och lite festande...Nu ska jag fixa och dona med lite julrim medans Petter är i Sundsvall och köper julklappar. Sedan blir det min tur att ta bilen, handla mat, bolaget och sola lite solarium var tanken idag så hoppas jag hinner med det. A-K kommer hit senare idag så jag kan hjälpa henne färga håret åxå så får se vad tiden räcker till idag. Det är väll öppet imorgon åxå så ordnar sig alltid.Lever i ett lyckorus just nu och ser inga problem i nånting just nu :)

Av Kisse - 22 december 2006 10:05

Måste börja med att tacka alla mina kära vänner och min kära familj som håller tummarna för mig och stöttar mig i mina beslut.Har ringt till förskolan som jag varit på intervju på men inte fått svar på och berättade att nu har jag blivit erbjuden jobb och då ska ni veta att dom fick bråttom. Sitter nu och väntar på att rektorn ska ringa upp igen. Hon måste ringe ett antal samtal eftersom dom ännu inte fått allt klart och ville helst ha några dagar till på sig men jag förklarade att jag måste ha svar i dag så nu fick hon bråttom. Kan ju förstå det eftersom det bara är jag och en till behörig som sökt på detta jobb och dom låter fruktansvärt positiv mot att ta in mig så...*hihi*...så roligt det här. När man känner sig eftertraktad på arbetsmarknaden...*hihi*kaffe för att vakna sedan skulle jag behöva ta tag i det sista med julklapparna. Har fortfarande en julklapp kvar att inhandla åxå så får se hur jag löser det. Har fått pengar från csn idag och lön från förra månaden då jag jobbade några dagar så ska passa på att fylla upp kylskåpet med lite icke julmat idag åxå. Jul mat äter vi så mycket av hos alla andra så själv tänker vi inte köpa hem mer än laxen vi har gravat, ska testa idag och svärmor lyckades rädda den igår eller om vi helt enkelt har total misslyckats med att grava lax...visste inte att det var möjligt :)

Av Kisse - 21 december 2006 19:39

måste tillägga en sak: jag inte fått jobb har blivit erbjuden jobb heter det ju!

Av Kisse - 21 december 2006 19:18

Jag har fått jobb! Så kul, men har ännu inte tackat JA. Hoppas på att höra från nästa ställe imorgon. Vill inte tacka ja till en småbarnsavdelning längre bort innan jag vet vad dom här närmast har att erbjuda mig. Har dom en syskon så väger dom självklart tyngst. Ska ringa upp dom imorgon och lämna besked i alla fall så imorgon den här tiden så vet jag vart jag börjar jobba i januari! Det som jag blivit erbjuden nu är ju dessutom bara ett vikariat i ett år så en fast tjänst väger ju tyngre åxå.Åååh så glad! Längtar tills imorgon, hoppas telefonen ringer annars får jag ringa upp och fråga hur det blir eftersom jag måste lämna besked imorgon om jag vill ha jobbet eller inte. Svårt det här, jag vill ha ett jobb direkt men får lite ångest när det gäller så små barn. Kommer jag trivas att arbeta med dom åldrarna, kommer jag känna mig nöjd när jag går hem efter arbetsdagens slut är ju det är orolig över. Jag vet att jag inte har några svårigheter med att arbeta med dom yngre är ju för min egen del jag är osäker. Dom är ju gulliga och gosiga men jag vill ha mer än så...Träffade handledaren idag, gick bra, bara att fortsätta nu när jag är klar med mina intervjuer och har lite att utgå från när jag ska skriva resultat. Så nu gäller det att ta tag i skrivandet, senast v. 2 tänker jag lämna in mitt examensarbete. Svärmor var hit under tiden jag var och träffade handledaren, hon har bankat och slagit på våran gravad lax, som det är något fel på, hoppas hon lyckades rädda den. Den var för salt, för torr och hård så nu har hon gjort livräddning på den får se om det funkar. Ligger på bänken nu och ser död ut i alla fall!

Av Kisse - 21 december 2006 10:37

Plugga som gäller idag men har ännu inte fått i mig kaffe så är inte riktigt vaken. Har legat på halv spänn hela morgonen men inte kommit ur sängen, legat och lyssnat om telefonen ska ringa. Hoppas ju verkligen på besked om jobb, jag vill ha jobb nu!Ska göra kaffe och sedan sätta mig med överstykningspenna och hitta likheter och skillnader mellan de fyra förskolor som jag gjort mina intervjuer på. Tycker just nu jag har ganska bra koll men kommer slita mitt hår innan jag åker för att träffa handledaren skulel jag tro...Längtar tills imorgon då jag ska förbereda det sista inför julen. Slå in alla julklappar och skriva rim till dom, är ju så kul. Ibland är jag så duktig på att lägga undan julklappar och presenter som jag köpt i tid att jag sedan glömmer bort att jag har köpt dom så hoppas jag inte glömmer något denna jul.Avskyr detta väder, Petter har varit iväg några kvällar och spolat på hockeyplanen när det var minus grader, fick till en bra början till att bli is så vi skulle kunna spela och leka lite men nu är det plusgrader igen och allt förstört. Vad är det som händer? Vart är vintern?

Av Kisse - 20 december 2006 22:00

Äntligen skrivit klart resultatet av mina två intervjuer jag gjorde i måndags, inte bra att vänta så här länge, svårt att tyda mina egna anteckningar och svårare att komma på vad var det dom sa? ja ja har fått ner det på papper nu så det duger. imorgon ska jag försöka komma upp i tid och börja med att sammanställa resultatet. har träff med handledare klockan 15.00 så hoppas hinna en bit på vägen i alla fall om jag inte hinner få klart. Skulle behöva slipa på lite annat åxå inför träffen. Men som sagt hoppas på att komma upp i tid. Har ju klivit upp tidigt flera dagar i streck nu så hoppas det fortsätter lika smärtfritt. Har inga problem att kliv upp på morgonen om jag har något jag måste göra men annars går det segt.Är så glad att jag inte är slav av tv:n i alla fall som många av mina vänner. Kan verkligen säga att min tid inte går till tv tittande.Gjort rent i kaninburarna åxå, vilket var behövligt igen. Dom blev så glada så eftersom dom alltid får något extra gott när jag gör rent i burarna som kompensation för att jag är där och bråkar och flyttar på dom. macken har varit inne med mig idag större delen av dagen. Tog in honom direkt när jag kom hem eftersom han suttit själv i hundgården både igår på dan och idag på förmiddagen medans Eka varit i skogen med husse. Igår sprang hon i skogen och jagade älg och idag har hon bara åkt med i bilen eftersom husse måsta leta reda på sin pappas hund som försvann igår på träningen. gammel hunden som fick följa för att bara få en stund i skogen men när han fick den friska luften i lungorna så trodde han tydligen att han var ung igen och tog sig en riktigt lång sväng som resulterade att husse och Petter fick åka hem med bara en hund. Gick ut i radion imose och fick napp så Petter for och hämtade gammel hunden som var ganska så ofärdig efter sin rejäla tur i skogen. Tur i alla fall att han kom till rätta. Petters pappa förlorade en hund i skogen för ett par år sedan och det är aldrig roligt att inte veta vart hunden är och om den lever över huvud taget. Tog nått år innan dom hittade honom, hunden var gammal och dog troligen knall och fall där ute i skogen men ovissheten finns ju alltid och man kan bara hoppas på det bästa att hunden inte behövde plågas.Den stora skräcken med Eka är ju att just något sådant skulle hända, ovissheten man har varje gång man släpper dom, man vet aldrig om dom kommer tillbaka eller om man hittar dom över huvud taget. Hoppas det aldrig ska behöva hända någon av våra hundar, Macken är ju pensionerad så förhoppningsvis försvinner inte han i skogen i alla fall fast han brukar ju få följa med oss ändå i skogen så man vet aldrig. Försöker att alltid ha pejl på båda hundarna åtminstone då finns det i alla fall lite större chans att man kan hitta dom om dom skulle tex. bli skadade. Nog om det.Båda hundarna fick gå ut i hundgården när Petter och Eka kom hem. Så är snart dags att ta in dom.

Av Kisse - 20 december 2006 13:27

snart är det jul, måste ju göra bloggen lite julig åxå har hållt länge på sommar temat med fjärilar men nu är det snart jul!Tänkte lägga upp en annan presentations bild åxå men måste ändra formatet lite, kommer om ett tag, måste åka och lämna kassakorten innan det blir för sent :)

Av Kisse - 20 december 2006 12:53

Anställningsintervjuerna gick bra så tycker jag så nu är det bara att vänta. Första intervjuen är det inte klart ännu vart tjänsten ska bli så är väll det som är mest osäkert just nu. Jag hoppas ju på att få en tjänst på en syskonavdelning med lite äldre barn men som det ser ut nu så blir den andra tjänsten jag sökt på småbarnsavdelning. Vet inte riktigt hur det känns just nu utan måste fundera på det.Jag har inget emot att jobba på småbarnsavdelning men skulle helst vilja ha ett arbete med äldre barn än 3 år. Men men bara att vänta och se, skulle i alla fall få besked denna vecka som det lät, sen skulle jag få lite tid att fundera på vad jag ville eftersom ja sa att jag helst vill jobba med äldre barn men självklart kan tänka på att ta en tjänst på småbarnsavdelning om jag blir erbjuden det... lönen ser bra ut i alla fall. Lyckades förhandla mig till ingångslönen som blir den 1 april 2007 så några månader som jag får lite mer än jag trodde jag skulle få. Var lite osäker hur det skulle bli med lönen och anställning nu när jag har lite att komplettera också men det ser lugnt ut, jag får ingen tillsvidare anställning förrän alla papper är inne men jag har ju ändå 6 månaders provanställning. och på den tiden ska ja då få klart med alla papper!!!Känns så bra just nu, hoppas, hoppas, hoppas verkligen på jobb så jag kan börja jobba redan den 15 januari!Nu ska jag åka och posta Petters kassakort och sedan göra lunch, måste komma igång med skrivandet innan det blir dags att börja med middag!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards