Alla inlägg under december 2006

Av Kisse - 20 december 2006 08:06

I dag är det arbetsintervjudagen...ska bli så kul att åka på intervju. Än så länge är jag inte nervös utan tycker det ska bli spännande. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen på jobb!Försöker tvinga i mig frukost nu eftersom jag inte kommer komma hem förrän tidigast vid halv ett så blir det lång tid tills jag får mat nästa gång. Är så dålig på att äta frjost direkt på morgonen, vill helst vänta en timme eller två. igår åt jag en yoghurt till frukost hemma och köpte te vid nio och åt min smörgås jag hade med mig, det var perfekt.Hade inga problem att sova inatt i alla fall, trots min långa middagsvila igår. Hade lite svårt att somna men bara jag somnat så sov jag hela natten. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg...tjoho här gungar en ko....

Av Kisse - 19 december 2006 21:28

sovit middag en massa timmar fortfarande helt slut, ut och ge kaninerna mat och sedan gå i säng igen så jag är pigg imorgon när jag ska på intervjuer.Måste elda lite till åxå så det finns varmvatten tills imorgon bitti och kolla upp adresserna dit jag ska, är kanske br att ha lite koll på papprena jag ska ha med mig åxå.åååh trött, trött, trött

Av Kisse - 19 december 2006 16:44

Ååååh så trött!!!!!!!!Varit i H-sand hela dagen och kom hem ör en stund sedan. Varit på några opponeringar och på möte om arbetsintervjuer och löner, känns lite bättre nu när man i alla fall har lite koll. Ska kolla upp ingångslönen här i krokarna åxå.Fick tillbaka omtentan idag, en jag gjort fyra gånger = U*suckar djupt* 14 /20 så var långt ifrån G åxå. Ja ja bara att försöka igen, har tyvärr bara en gång kvar nu att skriva den så får verkligen hålla tummarna att jag lyckas den gången...Nu ska jag gå och hämta posten sen ska jag lägga mig och sova middag, har så fruktansvärt ont i huvudet men läeg mig nog på soffan för annars sover jag tills imorgon. Måste skriva resultat på intervjuerna som jag skulle gjort igår. Hoppas ju på att kunna börja med mitt resultat till examensarbetet imorgon när jag kommer hem från anställningsintervjuerna. zz z zz z

Av Kisse - 19 december 2006 06:12

Uppe tidigt idag, trodde det skulle var svårare att kliva upp än det var men komemr nog vara dödstrött när jag kommer hem i efter middag. Har duschat och sitter nu med frukosten vid datorn och letar symaskin jag tänkt önska mig i julklapp av Petter.Dags att packa väskan, blåsa håret och snygga till sig lite i alla fall, ser ju lite piggare ut om inte snyggare :)

Av Kisse - 18 december 2006 19:29

Syster har varit här på middag, jag gjorde bakad potatis med en laxröra och en skinkröra. Rörorna ska vi ha som förrätt på vårat bröllop så testade receptet nu och dom vara kanon goda lite justeringar bara sen så är dom perfekt!!!Gjort mina två intervjuer idag så nu är jag klar med alla intervjuer, änteligen! Ska sammanfatta dessa två ikväll och imorgon kväll när jag komemr från H-sand ska jag börja sammanfatta mitt resultat på hela undersökningen.Med två hundar i huset är det dags att åter igen städa nedevåningen åxå så har inte tid att sitta här och nte göra nånting...ta reda på tvätten i tvättstugan och plocka fram allt jag ska ha med imorgon. Massor av böcker som ska på biblioteket, göra iordning matlåda, ta fram kläder, blir u en tidig morgon.

Av Kisse - 18 december 2006 11:11

Vaknade vid sju av att Macken kräktes...ännu ett till litet epilepsi anfall. Lilla gubben så här fort får dom inte öka! Väldigt litet denna gång åxå men blir ju orolig som attan ändå. När kommer det stora? Är jag i närheten då?Hade svårt att somna om efter Mackens anfall så sov för länge som vanligt. Har i alla fall ringt förskolan jag ska göra intervjuer på idag och fått båda intervjuerna inbokade så måste åka hemifrån vid halv ett typ. Måste stanna och handla på vägen hem, tror jag har bestämt vad syster ska få för mat men det blir en överaskning! Handledarträffen är nu inbokad på torsdag så måste skriva på mitt resultat denna vecka så det är klart tills på torsdag.

Av Kisse - 17 december 2006 22:16

Blev smaskiga mini pizzor, mätt i magen och inte alls trött nu, vilket jag borde vara för att komma i säng någon gång, denna vecka är fylld av massor att göra. Måndag : Intervjuer till mitt examensarbete, bjuda syster på middagTisdag: heldag i H-sand, lyssna på opponeringar och gå på möte om hur man tex. löneförhandlar m.mOnsdag: Arbetsintervjuer, två stycken fast fem tjänster jag söker på :)Torsdag: Förhoppningsvis träff med min handledare om examensarbetetFredag: Få klart det sista inför julenLördag: Födelsedags kalas för brorsonen som fyller 5 år på julaftonSöndag: Hälsa på svärmor en snabb sväng, julfirande hos mor & far, efter julfirande hos svägerskan, vuxen jul med glögg och galiano :)

Av Kisse - 17 december 2006 21:04

Inte blivit något gjort idag heller..*suck* Åkte och hälsade på mor och far fick middag där, god torsk!Åkte sedan till Carro och tränade lite. Seg i kroppen så gick bara på gångbandet. Nu ska jag göra mini pizzor till mig och Petter *gott*Sitter och funderar på vad jag ska bjuda syster på för mat imorgon då hon önskade bli hit bjuden. Måste ju göra något smaskigt :)gjorde klart julkorten imorse i alla fall så dom har blivit postade. Blev bara 6 stycken, tränade på att använda mina stämplar som vi sedan ska använda på inbjudningskorten till bröllopet. Längtar otroligt mycket till den dagen :) Efter jul ska jag ta sten hårt tag i träningen och se till att bli av med mina extra kilon. Inte så stor idé nu före jul tycker jag men tänker för den delen inte lägga av helt heller.Dags att börja med mini pizzorna och sedan ska Petter grava lax. Jag älskar lax medans Petter inte är vidare förtjust i det så han gör det för min skull och för att han vill prova. Fortfarnde skit sur över att ingen snö kommit, hur ska det gå med min lära åka längdskidor om det inte kommer snö snart...kommer ju gå åt många timmar innan jag lärt mig åka..*hihi* När jag sedan lärt mig åka ska jag åka i elljusspåret som jag för några år sedan brottades med och denna gång ska jag vinna utan att krocka med gubbar och köra ut i skogen. Den gången bytte till och med min syster skidor med mig för att det skule gå bättre (hon har vallningsfria, tror jag det heter)men inte hjälpte det. Syster min fick sig i alla fall ett gott skratt men sedan fick jag inte följa med fler gånger...näpp lära mig åka längdskidor är nästa mål, så nu får det allt ta och komma snö!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards