Alla inlägg under december 2006

Av Kisse - 17 december 2006 02:00

Haft middags gäster och haft det trevlig. Jag och Gabby såg en film: Vanity fair som man fick med Glamour tidningen, rätt bra film tyckte vi båda men tyckte den slutade lite för snabbt...man skulle vilja veta lite mer vad som hände sedan men så är det ju ofta när man ser på film tycker jag. haft det väldigt trevligt ikväll!Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. hoppas på att få lite mer gjort imorgon istället. Måste fixa hö till mina kaniner, har ju äntligen börjat bli kall grader igen så vill ju inte att dom stackarna ska behöva frysa. Hopaps verkligen det hinenr komma lite snö innan jul, för vad är en jul utan snö?

Av Kisse - 16 december 2006 14:28

Satt precis och funderade på om man skulle ringa och fråga Petter om vi ska bjuda syster och hennes familj på mat men medans tanken ännu inte kommit ut i ord så ringer Petter och säger att han och paret som väntar barn har gjort planer för kvällen, först pratade dom om att gå på kina men slutade med att det blir tacos här hemma, sorry syster lovar att bjuda er på mat efter jul!!!Glad över att det inte blir kina men blev mer jobb för mig, måste hoppa in i duschen och sedan åka iväg och handla. Ringde till badhuset och hörde om vattengympan är slut för säsongen och det var den så blir ingen vattengympa imorgon, istället har jag och Carro bestämt oss för att träna hemma hos henne imorgon. Hon och dotter och dotterns kompis kom hit och väckte oss idag :) Vi sov lääänge!!!Håret mitt blev bra, jag är nöjd. Slingorna syns inte men kollar man noga kan man se färgskiftningar så blev bra eftersom jag inte vill att slingorna ska sticka ut från resten av håret.

Av Kisse - 15 december 2006 19:31

avfärgat håret, färgat håret, städat neder våningen, ställt ut tomtar på nedervåningen...hunnit mycket dom senaste timmarna. Trodde ett tag att jag själv skulle se ut som en julgran i huvudet då avfärgningen tog hårt på håret, blev inte kanon bra färgningen heller men sitter med slingorna i nu så får se hur det blir när det är helt klart. Skulle tro att det duger i alla fall. gjorde slingorna själv. Hade bestämt mig för att göra "osynliga" slingor så tror det blir ganska bra även fast jag gjorde det själv, fråga är ju hur det ser ut bak..*hihi* men det ser ju inte jag...*skratt*Ska sedan städa övervåningen men måste vänta på att äggklockan ringer först så jag vet när slingorna ska sköljas ur.Har lite julkort att göra iordning och lite paket att slå in så har fullt upp resten av kvällen åxå. helg är det ju åxå, vilket både jag och petetr missat..*hihi* är man hemma om dagarna blir det ju nästan helg hela veckan. Jag tycker det kändes som fredag i onsdags eftersom jag fick "helg" då. Måste hämta posten i alla fall, den har ju kommit idag åxå men har inte funnits tid att hämta den efetrsom vi varit upptagna med projekt hela dagen :)

Av Kisse - 15 december 2006 17:00

Plockade en massa ris som sedan skulle klippas i mindre bitar, tog lite tid, stickit var det åxå.

Av Kisse - 15 december 2006 16:59

Se så fin den blev!

Av Kisse - 15 december 2006 16:48

Idag har inget av det planerade blivit gjort...fick ett samtal imorse med förfrågan om jag kunde åka och hämta Petters systerdotter (snart 4 år) som var på dagis men inte var så pigg. Åkte ner och hämtade henne på dagis och tog med henne hem. Vi har gjort tomtar och målat en julgris (gris av fejk porslin, tror jag)Sedan kom svägerskan och hämtade sjuklingen och lämnade det äldre barnet här istället. Jag, Petter och Petters systerson som är 6 år (snart sju) har gjort en julbock, kanon fin blev den. Sedan åt vi middag och ringde och bjöd hit hans föräldrar på kaffe och bulla så att dom skulle få se den fina bocken. Vi tände marchaller, blev så fint! 2 ½ timma tog det att göra bocken. men nu har vi en färdig figur att bygga på nästa år åxå.Nu ska jag avfärga mitt år och under tiden smörjan är i håret ska jag städa huset :( Hoppas hinna färga det idag åxå så kan kan få hjälp med slingorna imorgon.

Av Kisse - 14 december 2006 23:23

Dagen har gått fort, hunnit med en massa men en massa som inte blev gjort åxå. Var på banken fixade med dosan och åkte sedan till "jobbet" och hämtade en av mina två julskivor dom lånade på lucia firandet. ville inte ta ur dom ur cd spelaren när jag skulle åka hem för dagen eftersom föräldrar och barn fortfarande satt och åt gröt då, så lämnade dom för seanre hämtning. idag när jag kom sov småbarnen i rummet där en skiva låg så får åka och hämta den någon annan dag. Åkte sedan på stan, klippte håret, köpte några julklappar och en present till brossonen som fyller år på julafton. Åkte sedan till syster för att få ögonbrynen plockade och lite kaffe :)Shoppade en massa på stan:*present till Victor*avfärgning och hårfärg, lessnat på att ha svart som jag har nu så ska testa och se om jag får till en brun nyans istället med slingor :)*två julklappar till Petter en han komemr skratta åt och en han kommer bli väldigt glad över*ögonskugga och en liten pensel*julklapp till Poa*hobby prylar för att göra klart mina tomtar*Stämpel som vi ska ha på bröllopsinbjudningarna :)*små saker jag inte orkar nämna, ingen som bryr sig ändå.Massa kvar att göra imorgon...orkar inte mer nu..måste SOVA!

Av Kisse - 14 december 2006 10:04

Nu har jag blivit inbokad på ännu en till arbetsintervju...*jippi* denna gång på jobbet som jag allra allra helst vill ha. Har bestämt mig för att låta hela den här dagen gå till saker som måste fixas, bättre att låta en hel dag bli förstörd istället för att tro att man kan dela på sakerna och ändå få pluggat gjort, brukar för mig bara resultera att jag inte pluggat någon av dagarana.Idag kommer jag först bege mig på banken, fixa dosan jag lyckas låsa och flytta över pengar. Behöver pengar för ska nämligen till Sundsvall och klippa mig, handla födelsedagspresent till brorssonen som fyller år på självaste julafton :)Sen ska jag åka till förskola nr. 1 och hämta papper, åka till syster och få hjälp med att plocka ögonbryn, sorry Ankis jag sviker dig *hihi* Köpa hårfärg och färga håret någonstans åxå. Tänker inte göra det här hemma eftersom jag misstänker att vårat vatten inte är så bra så det sköljer ur nästan all färg på en gång.Sen åker jag hemmåt men fortsätter åt nästa håll för att hämta Petters julklapp på posten och mina mattor jag beställt från ellos :)Har även böcker åt det håller som väntar på mig på biblioteket så kan passa på att hämta dom åxå, säkert har jag någon här hemma som ska lämnas tillbaka också.Näpp. frukost, hundar ut och sedan iväg :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards