Alla inlägg under januari 2007

Av Kisse - 5 januari 2007 12:25

Idag är det fredag, man blir alldeles dag vill när man är hemma om dagarna. Ingenting får jag gjort heller. *mega suck* Har lovat mig själv att verkligen ta tag i pluggningen idag och har faktiskt inget annan att göra heller. Bytte gardiner och röjde undan det mesta av julen igår. Sen åkte jag och Petter och hyrde film: Beck - flickan i jordkällaren. Älskar Beck filmerna så den här var bra den åxå, Petter tyckte nog den var så där...han tycker inte om samma filmer som mig. Han tycker om komedier och Bud Spencer filmerna, komedier tycker jag åxå om när jag är på humör för det men Bud spencer filmerna är så värdelösa så...tror det är därför Petter tycker dom är så bra just för att dom är värdelösa...Tog en promenad ner till Camilla på förmiddagen och drack en kopp kaffe och halkade sedan hem. Inget roligt väder att gå i trots att jag hade broddar på skorna var det för halt, fick gå i diket. Sandade hela gården när jag kom hem och tog hand om mina kaniner lite grann, gav dom granris att mumsa på :)Nu ska jag äta lite lunch och sedan blir det plugga för hela slanten, Petter är i Sundsvall och besiktar Camillas bil så helt ensam hemma. Ikväll blir det simning igen, ska bli skönt :)

Av Kisse - 4 januari 2007 19:07

Jag är helt hopplös...har fortfarande inte börjat plugga...*hmm* började plocka undan tomtar istället...vill verkligen byta gardiner i köket åxå men vet ju att det inte är det jag ska göra. Hittar alla anledningar för att inte plugga just nu. Förstår inte varför jag inte känner stressen..vet ju att det är lite tid kvar. Tisdag nästa vecka är tanken att allt ska vara klart... Petter åker och jobbar på måndag så skulle inte förvåna mig om jag ännu inte börjat då heller :( Hjälper inte ens att han åker bort som det i vanliga fall brukar. Lämnar han hemmet ett tag brukar jag kunna få något gjort men är helt hopplös nu...Suttit en massa på nätet idag och letat material inför jobbstarten. Jag är van att göra material och planera för äldre barn så måste ställa om mig lite och få lite idéer om vad jag ska kunna göra med dessa småkottar. Gjorde kycklinggrytan till middag idag, blev kanon gott :)Blev fullkornspasta till och nu ska jag ta en frukt och bestämma mig för vad jag ska göra resten av kvällen.

Av Kisse - 4 januari 2007 14:15

Då har jag varit duktig och gått en bit idag åxå, blev kort promenad ner till Camilla och kaffe där. Nu är jag hemma och äter lunch. Petter kom hem nu så får se om vi ska åka och fira Emelie nu eller hur det blir.Blev pasta och köttfärssås med bönor och massor av grönsaker till lunch så funderar på att göra något med kyckling till middag. Kanske ska göra receptet på kycklinggrytan jag fått av Tessan tror jag har det mesta hemma annars får jag byta ut lite i den :)

Av Kisse - 4 januari 2007 12:19

Efter mycket fixande och trixande har jag nu fått bilden på grisen, hade problem med att ändra format och storlek men nu så kommer bilder på GRISEN!!!

Av Kisse - 4 januari 2007 11:13

Sovit alldeles för länge som vanligt. Petter har åkt på begravning, jag valde att inte följa med eftersom jag endast träffat människan som dött två gånger. Jag har istället pysslat, gjort gratulationskort till Emelie som vi ska på kalas hos idag, sen passade jag på att göra till Max som fyller år senare denna månad och till Moa som fyller år i början av feb. vet att det kommer bli mycket framöver så försöker få undan lite som kan göras redan nu. Lillebror fyller år i början av feb. han åxå så hans present är köpt och inslagen redan :)Ska äta fil till frukost idag, med torkad frukt och linfrön och sedan funderar jag på att ta en promenad. Man ska ju försöka gå ut och gå före frukost men jag är alldeles för hungrig för det och tänkte att jag kan äta fil nu och sedan göra lunch när jag kommer hem. Sen ska det pluggas, idag finns inga ursäkter. Måste sätta igång med skrivandet och skulle tro att jag blir uppe inatt för att få något gjort. Fungerar bäst för mig att plugga på nätterna för nu på dagen finns det så mycket annat som behöver göras. Ska ta upp en matlåda ur frysen så att jag inte behöver ställa mig och tillaga lunchen i alla fall.Det har kommit lite mer snö inatt, hoppas det inte är massa is under snön bara för då blir det inte roligt att ut och gå.

Av Kisse - 3 januari 2007 19:44

Då har man varit duktig då och varit och simmat, simmade mest ryggsim å det är snällast mot min rygg. Känns helt okej nu eferåt. Bastade länge, skönt det åxå, är nog det skönaste...duscha varmt och basta. Känenr mig duktig men lyckades förstöra alltihopa...vi svängde in på macken och då köpte jag två laktrits pipor och fick mycket dåligt samvete efter att jag ätit upp dom, Elisabeht kände likadant :( Då vet man det till nästa gång.Inget pluggat har det blivit idag, vet inte om jag ska börja något idag heller eller om jag ska vänta tills imorgon, lite besviken på att inget blivit gjort under dagen. Petter och jag ska åka och spola plan om ett tag, isen börjar bli riktigt fin nu :) Snart kan vi kanske åka skridskor!!!

Av Kisse - 3 januari 2007 12:28

Blev faktiskt promenad igår kväll, så stolt över mig själv. Fick tyvärr lite ont i ryggen och mitt trasiga knä så hoppade över morgon promenaden idag med vilje eftersom jag ska iväg och simma ikväll så det får räcka så här i början. Bara dumt om jag ställer till så jag får ont så jag måste vila. Känns bra i knät idag men ryggen moler på lite...men simma blir det ikväll i alla fall får väll simma mycket ryggsim eftersom jag inte får ont i ryggen då.Idag hade jag tänkt plugga men ska skjussa Camilla till apoteket först och passa på att köpa en present till Emelie eftersom jag glömde bort det igår i alla fall. Men sen ska det pluggas, ska försöka skriva lite på litteratur bakgrunden om barns olika lekstadier och sen ska jag skriva resultatet som jag haft klart i huvudet i flera veckor men nu ska det ner på papper. Sen måste jag ta tag i uppgifterna vi har redovisning på nästa vecka, har dom klara men hunnit glömma bort vad jag skrivit. Den 12 januari tar jag dessutom examen, nu är det inte långt kvar, längtar så mycket! Måste säga att jag är stolt över mig själv som kommit så här långt, nu är jag nästan klar, har tentan och examensarbetet kvar men sen är jag klar med hela utbildningen!!!

Av Kisse - 2 januari 2007 19:40

Är du nöjd med dina julklappar? 38,5 % är Kanon nöjd, tacksam för allt dom får 30,8 % sa: Ja, fick allt jag önskade mig 23,1 % sa: Ja, fast jag inte fick allt jag önskat mig 7,7 % Nja hade hoppats på fler Ingen har jätte besviken på sina julklappar och ingen svarde att Han/hon inte bryr sig. Det var ju tur det. Många fick det dom önskade sig, många var nöjda med allt ändå men sen finns det alltid några som blir lite besvikna över mängen julklappar...13 personer röstade i omröstningen och nu kommer det en nyJag ska som de flesta som läser min blogg kanske redan vet, bli förskollärare och idag har jag varit och inhandlat en hög baskläder och till största del mysbyxor vilket är min tanke att ha på mig när jag jobbet så nya omröstningen gälelr min klädes val: Är det okej att gå omkring i mysbyxor om man arbetar på förskola?

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards