Alla inlägg under januari 2007

Av Kisse - 2 januari 2007 19:26

Varit på birsta med syster och hennes pojkar idag. Trevligt värre och jag hittade kläder! brukar oftast sluta med att jag åker hem utan kläder men denna gång åkte jag hem med:* 3 par fina mysbyxor, ett par mörkt blåa, två bruna fast olika modell och nyanser.* en långärmad vanligt baströja, svart* en kort ärmad bas t-shirt, mörkbrun* ett grönt linne* en rosa t.shirt men fint tryck på ryggen (på rea för 50 :-, kanon pris på kanon fin tröja.)Är jätte nöjd med mina inköp. Riktiga baskläder som går att matcha på alla möjliga sätt. Skyndade mig sedan hem eftersom mamma, pappa och lille bror skulle komma på middag, jag kom sist. Men Petter hade börjar värma köttet i alla fall. Nu har vi ätit oss mätta och mamma och pappa och lillebror har åkt hem, dom stannar aldrig länge. Dom tog med sig resterna hem vilket var skönt för då slipper vi äta denna mat ytterligare en dag till. Pappa fick med sig matlåda till jobbet och mamma och lillebror kan värma till lunch hemma imorgon.Petter åkte på plan för att spola isen och jag sitter och återhämtar mig lite efter maten sedan ska jag ut och gå. Funderar på om jag ska ta med någon hund eller inte. Vet ju att det inte går lika fort att gå då men samtidigt vet jag att jag får lite dåligt samvete om jag går utan hund...men nu är det ju för min skulle jag ska ut och gå, hundarna får motion i alla fall så tror det blir att jag går själv. Måste ladda bra musik i mp3-spelaren först :)

Av Kisse - 2 januari 2007 11:42

Den här fågeln har i alla fall fått tillräckligt med mat :)Den bor här...har inte sett den flyga...går bara undan när man kommer nära. Hoppas det inte är något fel på den "lilla" stackaren men tjock det är den i alla fall. Övervikt hos fåglar, finns det? Är det skräpmaten människor slänger som även gör fåglarna feta? Eller har den bott på min kompost och ätit kompost mat?

Av Kisse - 2 januari 2007 11:35

Blev ingen promenad imorse men ska se till att jag kommer iväg ikväll i alla fall. Ska ju åka in och gå på stan med syster så får ju lite motion i alla fall :)Mamma, pappa och lillebror kommr hit på middag, rester blir det. Potatisgratäng och grillat kött. Måste stanna på affären och köpa lite grädde och spä på gratängen så blir den som ny gjord. Sås måste det göras åxå eftersom Petters svampsås är så god att dom åt upp alltihopa :)Nu ska jag göra mig iordning och åka till syster.

Av Kisse - 1 januari 2007 23:46

Lånade Pirates of the caribbean död mans kista av Camilla så nu har vi sett den åxå. dags att gå i säng men känner mig inte så jätte trött...jag ju bero på att jag legat på soffan hela dagen så gott som. Bestämt med Syster att vi ska åka på stan imorgon. Så ska åka till henne imorgon strax efter lunch. Ska bli kul!

Av Kisse - 1 januari 2007 20:16

oj oj minsta lilla ansträngning är jobbig...har dammsugit nedervåningen och torkat golven. Ser lite bättre ut nu. Petter har åkt och köpt pizza. Hoppas han hyr en film åxå annars får vi svänga ner till Camilla och låna någon. Tänker inte göra mer idag...Ska ligga på soffan och äta pizza och tycka lite synd om mig själv....självförvållat jag vet...men lite synd om mig som måste ta reda på allt idag åxå är det väll ändå?!

Av Kisse - 1 januari 2007 18:30

Legat i soffan och glott på film, svärfar har varit hit och skrattat åt mig och både mamma och Petters syster har ringt och hört om vi lever...ingen som blir särskilt förvånad heller när jag talar om vilken tid jag kom hem, oj oj, men jag är ju verkligen en natt människa, vilket dom flesta i min närhet vet om. Nu klev petter upp, undra om vi ska göra ett ryck och få undan lite här hemma, har tofflor på mig eftersom det inte går att gå på golvet utan att strumporna fastnar.Imorgon ska jag gå ut och gå när jag vaknar och efter det ska jag hem och äta frukost, finns inte så mycket att välja på men sedan ska jag åka till Sundsvall och försöka hitta byxor som passar bra att ha när man jobbar. Tycker inte om att ha jeans på mig då när man mest är på golvet eller under overallen när man är ute. Fina mysbyxor behöver jag. Får se om jag hittar några men ska kolla katalogerna lite nu utifall jag inte hittar några imorgon då hinenr jag beställa och förhoppningsvis få dom innan jag börjar jobba åxå. Måste köpa en födelsedagspresent till Emelie (Petters systerotter)åxå som fyller 15 år imorgon, idag fyller min syster år men har sagt ifrån att åka dit på fika eftersom vi inte får köra bil idag, varken jag eller Petter ;)

Av Kisse - 1 januari 2007 15:16

Väldigt lyckad fest igår, maten blev kanon go och vi fick en massa beröm. Godast var räklådan jag gjorde som kvällsmat! Massor av mat kvar så får se om vi bjuder hit mamma och pappa imorgon, om det finns kvar så det räcker då.Väldigt mycket folk här under kvällen, låg väll i snitt på 35 personer inne hela kvällen. Vid tolv slaget kom ett gäng från byn hit och ville skjuta raketer med oss. Trevligt värre, fina smällare, en bra början på det nya året kändes det som..känns inte lika bra idag..hua vad jag mår dåligt!Petter somnade vid två och folket gick hem...jag och Pierre satt och åt upp det sista av räklådan och sedan gick vi ner på byn på fest...blev kvar där tills imorse..tror klockan var typ halv sex eller nått när jag kom hem. Tog in hundarna och åt lite till....så klockan blev nog halv sju innan jag somnade. Klev upp vid halv ett men orkade bara flytta mig till soffan med täcket och en hög kuddar...låg och tittade på babar..ska snart inta soffa läge igen för idag mår jag absolut inte bra...lika bra att erkänna: jag är bakis som en gris! Gav inga nyårslöften igår men ska ju verkligen satsa stenhårt för att gå ner i vikt till bröllopet med det blir det ju en massa träning och äta bättre. Tänker verkligen lyckas...det har dessutom börjat snöa!!! Ligger ett vitt täcke på backen så hoppas det håller i sig och kan bli vinter nu så jag kan lära mig åka längdskidor :)Lägger ut lite bilder från festen. Kanske kommer fler senare.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards