Alla inlägg under januari 2007

Av Kisse - 23 januari 2007 20:57

Så synd om mig att det blir en pizza ikväll...*mmm* Passa på när jag inte ska jobba imorgon. Lite synd att vräka i sig fett när jag inte kan träna i morgon heller men men jag är hungrig och sugen på pizza så blir det ikväll. Stefan ska komma upp han åxå så blir väll att glo på tv samtidigt som vi äter :)Petter har varit ut till mamma och pappa och hjälpt pappa lite så han skulle köpa pizza på vägen hem, och halstabletter till mig. Han har även med sig vatten hem till sig från mamma och pappa fast det vet han inte..*hihi* Vårat vatten smakar inge bra och vi har sagt i över ett år tid att vi ska skicka in vattenprov men får ju aldrig fingrarna ur och gör det :( Men denna vecka ska provet skickas in nu får det räcka. Jag brukar ta med mig vatten hem från olika ställen för att slippa dricka vårat, från badhuset,jobbet, svägerskorna, svärmor, syster, mamma & pappa etc. Idag passade jag på att ringa och be mamma lägga ut en flaska i bilen medans Petter var där, så han har gott vatten med sig hem :)Dags att hänga tvätt och lägga in ved i panna, har hållt mig inne hela dagen som jag sa att jag skulle och detkänns bra, däremot har det inte blivit något kaffe. La oss och sov middag efter maten. Jag gör inte annat än sover nu men antar att kroppen behöver det för att funka.

Av Kisse - 23 januari 2007 16:03

Nu har jag ringt på jobbet och talat om att jag blir hemma imorgon åxå. Lika bra att passa på att vila upp sig lite extra. Håller mig som sagt inne idag och känner mig fruktansvärt seg, blir absolut ingenting gjort. Petter håller på med middagen nu och efter den ska jag ta en kopp kaffe för att se om jag blir lite piggare.Pratade precis med Ankisi telefon, snart ska vi åka ner till Stockholm och gå på bröllopsmässa, ska bli kul, synd att Poa inte ska följa. Boende är bokat hos Stefan (han har lägenhet där)som dessutom kör ner till Stockholm och hem på söndagen :)Pratade lite om att Ankis och hennes pojkvän ska iväg på handledarutbildning idag så hon äntligen kan börja på med körkortet igen, heja Ankis!Nu ska jag hjälpa Petter att duka bordet.

Av Kisse - 23 januari 2007 14:47

Fortfarande har ingeting blivit gjort mer än att jag legat och glott på tv och pillat i mig några smörgåsar. Måste ta och ringa och jobbet och meddela om jag kommer imorgon eller inte men det är ju så svårt att veta. Känns som jag kanske skulle behöva vara hemma två dagar och vila och hopasp på att det släpper sen eller ska jag åka och jobba imorgon för jag orkar ju faktiskt göra det i värsta fall...Frågan är ju vart gränsen till att plåga sin kropp går och ja...jag vet...det är bara jag som kan känna efter det själv...men tycker det är så svårt att avgöra.I nuläget känns det inte så jätte kanon, halsen river igen och huvudet dunkar i lagom takt, näsan rinner och har ett lätt tryck över bröstet...hostan som ligger och vill ut men inget kommer, har dessutom kramp i magen efter allt hostande. Väntar ett litet tag till innan jag ringer, vet ju att det är lite barn imorgon så dom klarar sig nog bra utan mig, idag fick dom nog ta in vikarie för mig. Ringde och bokade om min tid hos tandläkaren idag i alla fall, skulle dit nästa vecka men var en sån dum tid att jag tänkte boka om den till en fredag eftermiddag om det gick och visst gick det...tyvärr fick jag inte tid förrän i mitten av mars. Men är ju inget akut (en visdomstand som ska ut och ett början till hål som dom inte vet hur dom ska göra med) så tog den tiden istället.

Av Kisse - 23 januari 2007 12:15

Nu är jag sjuk på riktigt, idag har jag stannat hemma från jobbet. Inatt har jag hostat och hostat och hostat, så segt slem att jag nästan kräks upp det..*hua*Ont i halsen så jag inte kunnat svälja utan att ha en halstablett i munnen, vaknade av att jag lyckats somna med en i munnen inatt (jag har lite fobi för det, men det gick bra. Kan inte heller sova med halsband för då är jag rädd att strypa mig själv!). Dricker vatten hela tiden eftersom det är enda chansen att kunna svälja...*usch* nu är det verkligen synd om mig. Mår så dåligt!Nu när jag varit uppe ett tag börjar nästan rinna av sig själv och huvudet känns tungt men halsen blir bättre och bättre....sakta men säkert. har ännu inte fått i mig nån mat men te kannan är laddad, så nu blir det te!Får se om jag orkar skriva lite på examensarbetet lite senare, har bestämt mig för att hålla mig inne hela dagen och se om det hjälper. Hoppas på att kunna gå och jobba i morgon, ska ringa och meddela i eftermiddag hur det blir.

Av Kisse - 22 januari 2007 21:08

Hade precis skrivit ett inlägg nästan helt klart när strömmen försvann...Petter som håller på i garaget så att proppen gick..*suck*Petter var duktig idag åxå och hade maten klar när jag kom hem, så snällt så eftersom jag är väldans hungrig när jag kommer hem och är lättretlig, trött och slut efter arbetsdagen. Stuvade makaroner med korv och bacon blev det dag. Ätit lite frukt nu och ska snart gå i säng eftersom jag inte är särskilt pigg. Petter ligger verkligen på plus idag då han även dammsugit och torkat golvet på nedervåningen :) Sen gick han ut och lagade motorvärmaren på min bil och jag drog skarvsladd så imorgon har jag forhoppningsvis varm bil när jag ska åka på jobbet :)Nu har vi varit en sväng på hockeyplan och skottat bort snön från isen, jag gjorde inte så mycket. Skrapade lite bara. Dom hade även en traktor där som tog det mesta. Isen ser fin ut (lite gropigt på vissa ställen)så blir det mildare väder blir det nog skridskoåkning nån kväll. Nu är det härliga 15 grader kallt ute och det känns verkligen som vinter *hurra*Funderar ju på att åka iväg och köpa skidor denna vecka och Petter har lovat att köra upp ett spår på täckten med skotern åt mig så det ska gå bättre, jag kan ju verkligen inte åka så det blir spännande. Kan hända att jag kommer göra som barnen...slänga mig ner i snön och grina efter ett tag när det inte går... nä då, jag har ju bestämt mig så kommer nog funka. Brukar göra det när jag gett mig f*n på något!

Av Kisse - 22 januari 2007 18:36

Blev absolut ingenting igår, förkylningen gjorde mig slö. Kom i säng sent eftersom jag låg i badet hur lääänge som helst...väldans trött och förkyld imorse, funderade på att stanna hemma men efter en timme så kunde jag andas normalt (med hjälp av nässpray) och efter en kopp te och x antal halstabletetr kunde jag även svälja utan att det kändes som om jag svalde glasbitar. Mina arbetskamrater tycker lite synd om mig som blivit så förkyld men tror dom är ganska glada att jag kommer och gör mitt jobb ändå.Förkylningen lättade under dagen och vi var ut i kylan med våra småttingar på promenad. Kallt, kallt, kallt. Hälsade på Lena idag, en klasskamrat som börjat jobba i samma byggnad som mig passade även på att hälsa på svägerskan som jobbar i köket :) Hon fyller år idag, alltid 25 år, så varit och grattat henne nu ikväll. Jag och Camilla har lite roligt åt att hennes sjuåriga son inte förstår hur hans mamma och jag kan vara lika gammal... barn har ju svårt att förstå ironi och tror ju inte att mamma ljuger :)Så här på kvällskvisten börjar förkylningen åter igen öka i styrka och jag känner mig helt färdig, förstår inte hur jag ska hinna få klart examensarbete när jag mår så här. Ska stoppa i mig lite vitaminer nu och se om jag piggnar på mig c-vitamin brus med järn och kivi det är vitaminbomb det :)

Av Kisse - 21 januari 2007 19:33

Min röst sviker mig och huvudet känns tungt. varit iväg oh handlat, passade på att äta på grillen och hälsat på svärmor en sväng, fick kaffe där så det mesta av min huvudvärk försvann i alla fall.Petetr hålelr på att packa in matvarorna nu och ska sedan iväg och ränna en stund, själv ska jag försöka plugga lite. Har ingen vidare ork och absolut ingen lust men måste ta tag i examensarbetet nu. Har en massa så fix på arbetet som jag ska försöka få klart idag.

Av Kisse - 21 januari 2007 15:22

Skulle kliva upp och plugga idag...vaknade av mig själv vid 8 men tyckte det var lite tidigt så vaknade nästa gång vid tio och det var ju lämpiligt. Låg kvar i sängen och myste och vips så hade jag somnat igen...vaknade vid ett! Skönt att få sova ut men kände mig stressad redan då... gjorde lunch, laxpytt och stekt ägg men bestämde oss för att ta en vila efter det och somnade åter igen en stund, har precis klivit upp och känner mig väldigt stressad över att ingenting blivit gjort hittils idag.När vi åt lunch skrev jag och Petter matlista för veckan och handla lista så måste iväg oh handla lite. Petetr har lovat att ta på sig städningen idag så att jag kan använda resten av dagen till pluggning i alla fall. Ingen vattegympa med tanke på min förkylning. Blev inte bättre av skoteråkningen igår heller men jag tror inte den är värre heller. slemmet börjat släppa och jag hostar mer idag men äntligen kommer det något med upp i alla fall.Nu kom stefan på besök så ska nog göra lite kaffe så kanske man blir pigg efter det!Snöar en massa idag så Petter måste skotta gården åxå så jag tar mig på jobbet imorgon.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards