Alla inlägg under januari 2007

Av Kisse - 21 januari 2007 01:15

Nyss hemkommen från en skoter tur, oj så roligt det var! Fin åkning så här första gången för i år. Jag och Petter på våran skoter och Stefan, Pierre och hans flickvän på kälken efter. Tytte tog sin fyrhjuling. Lite kall i fötterna eftersom jag har skit skor men annars helt kanon. Kommer säkert ha träningvärk imorgon...får se om det blir mer åka imorgon eller om det bara blir pluggning hela dagen. Beror på vädret och vad kroppen säger, min förkylning är ju inte den roligaste heller. Blir ingen vattengympa för min del imorgon eller vänta...få se... idag heter det.Men tanke på den lill sömnen jag fick igår så är det sängen som gäller nu, kommit in i andra andningen så är för tillfället inte särskilt trött men somnar säkert samma sekund jag lägger ner huvudet på kudden. Petter är och hämtar hundarna i hundgården jag har inte träffat dom något idag mer än upp i hallen imorse när jag klev upp så snart kommer dom galna djuren in och fick hälsa mycket på sin matte :)

Av Kisse - 20 januari 2007 14:17

*blink* *blink* hoppas på att hinna blogga klart innan strömmen försvinner, lamporna blinkar och det är stormvarning, jätte kallt ute...menar verkligen jätte kallt, var iväg och skrev tenta imorse efter en natt nästan helt utan sömn. Somnade vid halv två, två tiden nångång dålig koll på vad klockan var exakt och vaknade sedan vid halv tre, tre igen av att macken var och puttade på mig, halv fyra blev Macken dålig och kräktes så bara att kliva upp och ta reda på spya, drog på mig morgon rocken och gick ut med honom. Somnade och sov dåligt tills klockan ringde. Drog på mig mysbyxor och en tröja och gjorde te. Fyllde termosen och gick ut i bilen, tänkte på vägen ut oj vad kallt skulle ha tagit vantar. Tytte var här och hämtade en fläkt i garaget, pratat lite med honom och skrapade rutorna medans bilen var igång. Satte mig sedan i bilen och tänkte lite snabbt på att det inte blivit någon värme i bilen men trodde väll att den skulle komma snart....åkte en mil innan jag insåg att det inte kommer någon värme, tittar på graderna ute...-16 grader, tittar på tempmätaren...100 grader, fan bilen kokar. parkerar på ica och ringer Petter som säger att bilen måste ha frysit. Ringer Tytte som kommer med hans bil så jag kunde låna den resten av vägen så jag skulle komma iväg till tentan itid. kom dit i tid och skrev...ingen aning om hur det gick men troligen ett U, en jävla tur så har jag precis på poängen G.Petter och Tytte är och försöker fixa bilen nu, hoppas inget gott sönder i alla fall. Men med min tur så är jag väll utan bil, har två triss lotter som jag ska skrapa vem vet jag kanske är miljonär och kan köpa mig en ny bil istälelt?!Ska nog ut och äta lite senare, beror på hur det går med bilen. Blir kina eller thailändskt i så fall. Trött som en tok nu så ska nog lägga mig i sängen och vila lite. Försöka jobba lite på examensarbetet ikväll och imorgon.

Av Kisse - 19 januari 2007 22:37

Mår så otroligt dåligt nu, dunder förkyld och ångest över omtentan. Borde ligga i sängen nu sedan länge men får ingen ro i kroppen. Tog ett bad som gjorde att jag återigen kan andas med näsan i alla fall. Blivit väldigt lite läst eftersom jag somnade när jag skulle läsa och sedan har jag mest bara mått dåligt :(Troligen ska vi ut och äta imorgon, vet inte om jag är vidare sugen men tog på mig att köra om det blir så i alla fall så dom andra kan njuta av en öl eller två till maten. Själv ska jag ta och kurera min förkylning så jag blir pigg tills söndag, vill ju verkligen gå på vattengympan då men som det känns nu blir det ingen...*snyft*Ida är åxå sjuk så blir ingen omtenta för henne imorgon. Vi nya lärare är inte riktigt vana barn bacillerna :)Lite tråkigt att behöva åka och våndas själv men Ida skulle hålla tummarna åt mig i alla fall!Nu blir det sängen får se om jag somnar Petter, Janne och Stefan sitter i köket och dricker öl/grogg och ibland har dom förmågan att inte kunna vara tillräckligt tysta för att man ska kunna somna på övervåningen.

Av Kisse - 19 januari 2007 16:24

Osten som finns som "grevé", "edamer" och "prästost"Helt okej pris eftersom jag oftast är van att allt jag köper är dyrare än icke laktosfrittt. Kostar som en "vanlig" ost.

Av Kisse - 19 januari 2007 14:45

Slutade redan före lunch idag så var hemma till halv tolv. Svängde in på ica och köpte med mig varmkorv till lunch. Hittade även en "ny" ost som är laktosfri, testade ta några skivor när jag kom hem och den är underbart god tyvärr så reagerar min mage på den ändå *suck* Ringde hem till Petter och bad honom sätta igång vatten men han låg fortfarande i sängen!!! Varmkorv med bröd till lunch och sedan gick jag upp och la mig i sängen och läste. Ida ringde och vi surrade lite om arbetslivet och om tentan vi skriver imorgon. Lätta panik efter samtalet och inte fått så mycket mer gjort efter det, läste lite till men var okoncentrerad och sen kom Janne på besök. Petter som varit på banken en sväng kom hem och vi drack kaffe, Petter och Janne åkte sedan till Janne och strax där efter kom Stefan hit så har druckit kaffe med honom.Nu är huset tomt och jag ska lyxa med lite ostkrokar och lägga mig i soffan och läsa. Ida ringde igen och berättade att hon pratat med ansvarige för tentan (min handledare) om tentan och det visade sig att det inte är hela världen om vi kuggar oss igen, vi kommer få läsa in oss på en ny bok till nästa tenta men känns bra att pressen lättade lite så man åter igen kan koncentrera sig på läsningen utan att behöva oroa sig allt för mycket. Vore så otroligt skönt om jag bara kunde ta och klara den här skiten nu och kunna lägga ner all tid på examensarbetet och mitt arbete istället. Första veckan på jobbet är nu avklarad och allt känns kanon bra!

Av Kisse - 18 januari 2007 19:47

Fina blommorna jag fick av svärmor, Jörgen, Nisse och Cajsa.

Av Kisse - 18 januari 2007 19:47

Så här fint blev det med frukten :)

Av Kisse - 18 januari 2007 19:45

Fina fatet jag fick av svärfar och hans fru i examens present!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards