Alla inlägg under januari 2007

Av Kisse - 8 januari 2007 14:02

Skrivit en sida resultat på mitt examensarbete, det här går ju lätt som en plätt, vet ju att jag komemr få fixa och trixa lite sen men så skönt när fingrarna vet vad dom ska skriva. Tvättmaskinen är åter laddad med nästa hög och jag har gjort lunch och ätit, gjorde lite extra så jag kan ha med matlåda när jag ska till H-sand på onsdag och torsdag. Pasta sås med kryddstark korv med champinjoner blev det för att använda upp en skvätt grädde jag hade öppnad i kylskåpet. Fullkornspasta till det. Ska se til att ha med mycket sallad till det när jag ska till H-sand. har inte fulla dagar nån av dagarna vilket känns skönt, börjar lite senare på onsdag och slutar lite tidigare på torsdag. Fredag är det bara examen, då åker jag med mamma och syster som ska med upp och titta i kyrkan :)Ska diska undan nu och sedan sätta mig och skriva lite till innan snabeldraken får komma fram från sin gömma under trappan.

Av Kisse - 8 januari 2007 12:25

Nu har jag sjussat Petter och det känns redan hemskt att han har åkt, 14 dagar. Vet ju att tiden går fort och så men känns lite jobbigt. Ska se till att få undan en massa medans han är borta, tiden går ju fortare om man gör något åxå.Ska köra igång tvättmaskinen sen ska det skrivas resultat. får varva mina pauser i skrivandet med att tömma maskinen och gå ett varv med snabeldraken, behövs både uppe och nere. Oj oj bara att sätta igång :)

Av Kisse - 8 januari 2007 10:34

Ställde klockan på nio och hör och häpna...jag har varit vaken sedan dess..klev inte upp förrän vid tio men ändå...gick ner på toa och satte kaffebryggaren på 15 minuter för att hinna upp och gosa lite med Petter. Skönt att komma ner och ha kaffe klart :) Sitter och äter fil med linfrön och torkad frukt. Får se om det hinner bli lunch innan Petter ska åka. Han åker med en arbetskompis så då är det lika bra jag skjussar honom till skjussen så slipper det stå en bil hos honom i två veckor.Har bebisabstinens....måste åka till syster tror jag...funderar på att plugga lite efter det att jag skjussat Petter och ringa syster sen och höra om dom bara ska vara hemma, då kan jag gosa bebis och hon kanske vill läsa igenom mitt resultat på excamensarbetet. Behöver verkligen tvätta och städa här hemma åxå...tänkte byta gardiner i vardagsrummet när jag ändå håller på. Har dragit av alla överdrag på kuddarna i soffan så nu ska det tvättas. Nu ska jag och Petter köra en ved så jag klarar mig i några dagar är snor halt här på gården trots att jag sandat flera gånger så nu ska vi ta traktorn och fylla skopan med ved och trava upp i pannrummet. Blir lite jobbigt när både jag och petetr har ont i ryggen men hjälps man åt går det ju lättare, komemr sakna min älskling!

Av Kisse - 7 januari 2007 21:14

Har blivit lite gjort idag i alla fall...plockade av alla sakerna på släpvagnen, varit och handlat, Petter har varit upp på taket och tagit ner antennen, nu är han uppe där igen och törs inte vara ute och titta på honom... imorgon åker Petter och jobbar så försöker få undan lite idag. Har en köks soffa stående i hallen sedan nyår som jag hoppas vi får upp idag åxå, har två så en står uppe tills det att våran nya hall blir klar då ska den stå där. En har vi i köket hela tiden.Blir lite jobbigt när Petter åker nu igen och jag måste sköta allt här hemma själv, först med en veckas pluggning sedan ska allt skötas samtidigt som jag jobbar hel tid så blir lite jobbigt skulle jag tro. Varnat Petter om att jag säkert inte komemr vara någon glad och trevlig människa när han kommer hem och han sa att han förstår det, tar ju ett tag innan man vänjer sig.Blev ingen promenad igår och inte idag heller men åkte ju skridskor igår så räknar det som min motion den dagen...lite dåligt samvete över att inte ha rört på mig idag men är så halt ute så går inte att gå ut och gå, inte ens med broddar! har träningvärk i armarna idag efter att åkt med småtjejerna igår. Lite ovan att åka själv och så ska man hålla i ett barn så att dom åxå kan åka framför en brukar kännas ett par dagar, gjort det missaget förr åxå. Men kul hade vi, sköt smällare som vi hade kvar sedan nyår efter vi åkt skridskor så hade en fin avslutning på kvällen åxå :)Näpp ska kolla till Petter nu för det blev tyst uppe på taket...inte hört någon duns..men vill kolla ändå. Om inte annat blir han nog glad om jag hellre är med honom ikväll än sitter vid datorn och bloggar :)

Av Kisse - 7 januari 2007 12:02

Fullt sysselsatt hela dagen igår. Sov länge..behöver jag skriva det? Tror all vet det vid det här laget att vi sover länge alla dagar!Åkte sedan till Camilla och fick morgon kaffe där. Sedan tog vi med oss Petters systerson och åkte oc hämtade utemöblerna vi fick av mamma och pappas vänner. Bra att ha till våra ute fester. Fick ett innebord åxå som jag ska mäta idag om det är lika brett som köksbordet i så fall är det kanon då kan man lätt göra långbord när man är många.Sedan åkte vi till Camilla och grillade, dom fick en massa främmande precis när maten var klar som tydligen inte förstod att vi vill äta. Fick vänta två timmar innan dom åkte hem så vi kunde äta, men då var det gott! Efter det stack vi iväg till hockeyplanen och åkte skridskor, var jätte kul. Små tjejerna var jätte duktiga och Petetrs systerson är en baddare på att åka nu så han ska få en ny hockeyklubba av oss i födelsedagspresent :)12 grader inne...lite kallt men desto skönare att sova när det är kallt. Värmen stiger sakta men säkert och jag ska ringa Camilla, se om hon ska åka på dollar idag i så fall följer jag nog med henne dit. Måste plocka av möblerna från släpvagnen idag åxå.

Av Kisse - 6 januari 2007 00:04

Onyttiga vi tog en sväng med bilen, blev som vanligt sundsvall och en hamburgare på macdonken. Så nu har jag fortsättningen på one three hill. Jag skyndade mig in för att hoppa in i duschen men fastnade vid datorn en stund som vanligt. Petter kom in och berättade att Macken hade elilepsianfall ute i hundgården. Känns inte bra...hade ju hoppas på att han slipper dom när han är ute eftersom han brukar bli bra när vi går ut med honom när vi ser att han mår dåligt...känns verkligen inte bra. Macken älskar att vara i hundgården så vill inte ta ifrån honom den tiden han är där ute heller. Känns så svårt alltihopa...hemskt när djuren känns om sina barn men inte kan tala om hur dom mår, det sista vi vill är att plåga honom men när vet man att det gått för långt???

Av Kisse - 5 januari 2007 19:31

Jag läste igenom det jag skrivit och sedan gjorde jag mig iordning för simningen..bestämde mig för att sola före så åkte före dom andra som skulle med och simma. Skönt att sola men sedan när jag kom på badhuset visade det sig att det var stängt. Troligen pga att det är röd dag imorgon. Blev väldigt besviken i alla fall så åkte ut till mamma och pappa istället. Hade tur och fick mat där, stekt poatis, stekt korv och stekt ägg, gott! Nu är jag hemma igen men måste åka och lämna tillbaka filmen, Petter har ryggskott och ligger, nu när isen är så bra att det säkert skulle gå att åka då ligger han som en strandad säl. Bara att hoppas han blir bra snart eftersom han åker och jobbar på måndag.Får se om det blir något pluggat sen när jag kommer hem eller om jag ska fortsätta slöa. Imorgon ska vi åka till mamma och pappas vänner och hämta lite utemöbler vi har fått. Spännande!

Av Kisse - 5 januari 2007 14:21

Gjorde fiskspett och wokade grönsaker till lunch och satte sedan igång och plugga, vips så hade jag skrivit lite mer än en sida om barnsutveckling och olika åldrars lek. Gick så snabbt, så lätt, känns otroligt kul att det blev lite gjort. Nu sitter jag och skriver ut för att läsa igenom allt på papper, rätta stavfel och meningsbyggnader som inte alltid blir som dom ska. Tänkte se till att få klart min bakgrund så fort som möjligt. Vore skönt att ha den klar innan jag börjar med resultatet efter som jag ändå har resultatet i huvudet. 9 sidor bakgrund har jag nu, inte illa, skulle tro att det blir kring tio sidor när allt är fixat och klart har lite jag kan plocka bort redan nu som inte är vidare relavant längre.Näpp skrivaren är klar med sitt jobb så lika bra att ta tag i mitt...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards