Alla inlägg under februari 2007

Av Kisse - 7 februari 2007 21:23

Nu har jag gjort det...köpt skidor....och åkt skidor :)Ha ha...vad kul det var, tills jag ramlade för då tog jag mig inte upp och eftersom det var mörkt såg jag ingenting och fick ligga och kämpa för att få av mig skidorna och sedan pölsa i djupsnö i bara pjäxorna...gav upp då. imorgon blir det mer åka, ska passa på medans det är någorlunda ljust :)Åkte direkt till Sundsvall efter jobbet och köpte skidor, var in på Rusta och tittade på tapeter men hittade inga jag ville ha. Petter var in på biltema och sedan bar det av till MAX för att inta middag...hälsade på syster och systersönerna. Drack kaffe och passade på att snosa på den yngsta som bäbisdoften är på väg ur...*snyft* den underbara doften försvinner... tur att vi får en NY bäbis att snosa på, så fort svägerskan ploppat ut deras :)Lånat lite roliga grejor av syster idag som jag ska göra med barnen imorgon så ska sätta mig och plocka lite i det och sedan ska jag vika in tvätt i garderoben innan jag slutligen även måste gå i säng. Så skönt att börja få lite rutiner, imorse vaknade jag en minut före klockan ringde :) Det tycker jag om, inte att vakna före den ringer för jag tjurar på och ligger kvar tills den ringer ändå men att jag inte är helt död när det är dags att kliva upp, kroppen börjar vänja sig. Vet visserligen att jag sover lite för lite och måste lära mig att gå och lägga mig i tid.Har råttor under diskbänken så ska ta och plocka undan där under så jag kan lämna öppet inatt, förhoppningsvis gör någon av våra katter sitt jobb i så fall :)

Av Kisse - 6 februari 2007 22:38

Glömde berätta att jag träffade jag min älskade brorson hos mamma och pappa idag, var så roligt att träffa honom och fick så många kramar!Nu har vi bärt in en massa ved och jag har varit ute hos mina kaniner och grejat lite, fixat och donat lite inne, vikt tvätt och laddat tvättmaskinen, väntar nu på att den första ska blir klar så jag kan köra igång en till innan jag går i säng.Har nu gått 7620 steg, så dagens kvot är uppnådd :)Nu blir det kvällsfika i väntan på tvättmaskinen och sedan ska jag sova..åååh så skönt, längtar!

Av Kisse - 6 februari 2007 21:03

Kom inte i säng nå tidigare igår i alla fall men somnade i alal fall vid elva tiden skulel jag tro och vaknade ganska så utvilad vid sjutiden och kunde inte somna om trots att jag ställde om väckarklockan :)Varit seg idag i alla fall men tror det har att göra med att jag rör mig för lite, måster verkligen komma igång med träningen igen speciellt nu när jag är så gott som frisk.Blir inget imorgon men på söndag ska det bli vattengympa för min del :) Imorgon är det kalas inbokat, Petters systerdotetr fyller fra år :) Och sen hade jag hoppats på att hinna till syster oc hälsa på där. Ikväll har vi varit hos mamma och pappa och ätit, potatis, pölsa, ägg och bacon blev det. Lämnade födelsedagspresenten till lillebror som fyllt 16, jag hade köpt 6 st. dvd filmer som han blev glad över. Jag bokade upp mig på att låna dom när han sett dom ;)Kallt som attan ute över 20 grader och inne har vi som vanligt 16 grader men nu ska det bäras in ved. Sedan ska tvättmaskinen laddas och jag måste röja undan lite,märks här hemma att jag inte gjort nånting på länge, Petter försöker men lyckas väll inte fullt ut att hålla ordning.varit en sväng till petters farmor ikväll åxå, en riktig go gubba som jag tycker jätte mycket om. Är så roligt att åka dit och höra när hon berättar, hon har ju varit med om en hel del under sina 82 år, kan bli kvar hur länge som helst men vi skulle in till Petters pappa åxå så blev inte så jätte lång stund. Så nu är vi äntligen hemma och det är dags att röra på sig igen, idag har jag gått 6769 steg hittills, måste ju gå 7000 steg varje dag så bara att traska lite till :)

Av Kisse - 5 februari 2007 19:39

oj oj vilken helg, har varit otroligt kul, och mysigt att få vara så mycket själv med Ankis :)Har varit lite stressande och väldigt, väldigt mycket gå. Ont i fötterna och benen även idag :)Trött och sliten efter helgen och längtar bara efter helg nu...*hua* och veckan som precis börjat. Kan ju säga att jag kommer sova helgen som kommer!!!Är så trött idag att jag faktiskt är på väg i säng redan nu och kommer förhoppningsvis sova tills imorgon, skulle verkligen behöva det. Skulle behöva planera lite åxå men får blir imorgon istället, har en massa inplanerat denna vecka åxå som jag ska hinna med. måste hälsa på lillebror som fyllt 16 år, passa på medans brorsonen är hos farmor och farfar så slår jag två flugor i samma smäll :) troligen blir det imorgon. Sen måste jag hälsa på syster och hennes söner, jätte länge sedan jag träffade dom och är inte van att det går så här långt mellan gångerna... har även tänk hinan in till Sundsvall och köpa längdskidor denna vecka för nu snöar det igen och jag bara måste passa på medans det finns massa fluffig mjuk snö att landa i när jag ska ramla :)Nu ska jag ladda tvättmaskinen och sedan lägga mig under duntäcket och bara njuta av att inte göra nånting, det är jag värd!

Av Kisse - 4 februari 2007 19:18

Vi kom hem sent på söndag kväll, vid elva tiden eftersom det var mycket trafik i Stockholm och vi kom iväg sent, blev dessutom tvungen att stanna och äta igen, denna gång blev det donken i Söderhamn.Jim kom och hämtade Ankis vid tolv tiden och självklart måste vi då låta våra hundar hälsa. Macken och Nike lekte bra och mycket medans Eka som måste ha koppel på sig inte funkade så bra men det beror ju säkerligen på att hon just måste ha koppel på sig och inte kan leka fritt.men hälsat har dom gjort i alla fall :) hon har vuxit och blivit så stor, "lilla" Nike, nästan lika stor som Macken nu :)

Av Kisse - 4 februari 2007 19:16

Blev i alla fall lite mer shopping och sedan åt vi lunch/middag på ett sushi ställe, tyckte inte denna gång det var vidare gott med sushi, men har testat en gång till i alla fall.Jag köpte en trumma och två maracas, jätte billigt, jätte fina dessutom :)

Av Kisse - 4 februari 2007 19:14

vem har bajsat på mattan...??? Var det katterna eller var det någon som skakat den ur byxbenet? Stefan fick i alla fall äran att ta reda på den...bajsen alltså, tur att ingen hann kliva på den...

Av Kisse - 4 februari 2007 19:10

Vissa vaknade mer bakfulla än andra...trötta var vi allihopa i alla fall!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards