Alla inlägg under mars 2007

Av Kisse - 27 mars 2007 20:01

Hälsade på svärmor när vi for från mamma och pappa så nu har jag beställt en STOR, stickad vante till "sagan om vanten" som jag tänkt göra iordning här framöver.Denna vecka ska jag läsa Guldlock och de tre björnarna tror jag. Är så kul att se hur facinerade barnen blir av sagorna :) Håller även på att förbereda en ny saga jag hittat men måste ta Petter till hjälp att få till en fint träd som ska stå själv :) Har dessutom en bok på biblioteket som jag är sugen på att hämta men biblo har inte öppet förrän på tisdag så jag får allt vänta. Kanske inte ska dra igång för många projekt heller. Håller på att fixa sagopåsar till jobbet åxå, just nu har vi lånat systers material men mina arbetskamrater tyckte det var så bra så vi ska göra en uppsättning till förskolan :)Synd bara att allt material är så dyrt och vi har lite pengar att röra oss med så det gäller att fundera ut vad vi verkligen behöver.Nu ska jag ta och kvällsfika lite sedan blir det nog sängen med boken (till examensarbetet) är trött nu säkert för att jag spänt mig idag. Imorgon blir åxå en spänannde dag då jag ska berätta nyheten på jobbet.

Av Kisse - 27 mars 2007 16:46

Ja alla bloggare som inte vet om nyheten så väntar jag och Petter barn!Kring den 11 oktober hoppas vi att en frisk välskapt bebis ska komma till oss :)Varit på första besöket hos barnmorskan idag. Hittils ser allt bra ut men vet ju inte så mycket än. Är i alla fall i vecka tolv nu så största risken för missfall är över :)Fick tid för läkarbesök om två veckor. Och det vi allra mest längtar till är ju så klart ultaljudet i v. 18 men dit är det ju ett tag kvar.Familjen och de närmaste vännerna har vetat om det en tid nu så ingen större nyhet för dom :) Ankis pankis och Stefan fick ju veta redan i början av februari då vi var ner till Stockholm. Man är ju ganska avslöjad när man åker till Stockholm för att shoppa och festa och är nykter :)Men krog besök blev det ju ändå. Livet knallar ju på ändå, jag är väldigt trött men illamåendet har i alla fall släppt.Eftersom bebis ska komma i oktober så skjuter vi upp bröllopet ett år till, vill inte gärna gifta mig höggravid och vill inte heller ha något annat än ett höstbröllop :)Längtar så redan nu efter den lilla, vill att tiden ska gå fort så vi får börja handla lite saker, vagn, säng, skötbord...*åååh* vad jag längtar!Nu ska vi åka till mamma och pappa med mammas bil som jag haft sedan torsdag.

Av Kisse - 26 mars 2007 21:36

Kände mig inte alls pigg igår men vaknade imorse hyffsad pigg och sedan har dagen bara gott av farten. Blev kvar på jobbet mycke längre än vad jag jobbade så kändes lite jobbigt att komma hem ännu senare än vanligt men Petter är ju så gullig och hade maten klar när jag kom hem....mat och mat...varmkorv med bröd..inte min favvo men det är lätt att göra ibland. Blev macka till kvällsfika för var åter hungrig igen.A-K har varit på besök här så gott som hela kvällen så ingenting har blivit gjort. Bar in ved och gav kaninerna mat inanhon kom och sedan inget mer. Är bjuden hem till A-K och Peter på middag på söndag ska bli kul, bokade in en runda på dollar åxå på en gång :)Nu ska jag gå och sova, arbetsdag imorgon åxå. LÖN är det imorgon vilket gör att man känner sig lite gladare än andra dagar :)

Av Kisse - 25 mars 2007 17:49

Har haft huvudvärk sedan promenaden i förmiddags och den vill inte släppa..*suck* Tagit alvedon och legat lång stund på soffan och ändå känns det inte bättre. Läste ett tag till och bestämde mig sedan för att göra våfflor till middag istälelt för att äta pasta och köttfärssås ännu en gång.Gott med våfflor synd att jag aldrig orkar mer än två :( Otroligt gott med Petters farmor Märtas hjortronsylt!!!Mätt i magen i alla fall nu är det bara huvudet som jävlas med mig.

Av Kisse - 25 mars 2007 14:03

Kände mig ju så seg imorse så bestämde mig för att ta en promenad innan jag satte igång med pluggandet och promenerande har det blivit, en hel massa. Först gick jag till camilla och hälsade på dom var ute och städa på gården. Sedan gick jag till Annelie som var på väg till Anna för att hämta barnen hon skulle vara barnvakt åt, gick hem en sväng till Annelie och sedan tog vi barnen och gick ut på promenad. Jag körde vagnen, är ju så mysigt att skjussa vagn :)Stannade och pratade med Lena en lång stund och sedan på vägen hem mötte jag Linn så idag har det pratats.Nu sitter jag och äter lunch, pasta och köttfärssås från igår, var så hungrig när jag kom hem att jag trodde jag skulel svimma men nu börjar det kännas bättre. Ska ta boken efter det att jag ätit klart och sätta mig i soffan och läsa klart det sista. Sedan ska det skrivas klart och allra sist så har jag lite tvätt att ta reda på. Måste dessutom bära in lite ved idag för jag eldade upp det sista innan jag gick och la mig igår och idag är det så varmt ute att det ännu inte behövts eldas.pluggeli plugg usch så tråkigt det är!

Av Kisse - 25 mars 2007 09:55

Usch det är inte kul med sommartid, tyckte jag klev upp i hyffsad tid eftersom jag glömt ställa om klockan på mibilen och komemr ner och tittar på datorn...*aah* den är ju kvart i tio. Är trött, känner mig inte alls utvilad och utsövd fast jag sovit hela natten, fast hela natten vet jag inte riktigt har vakna två mornar nu med att nattlampan lyser och den somnar jag aldrig med på så måste betyda att jag vaknar på natten och knäpper på den annars så knäpepr jag på den utan att vakna??? Lyste gjorde den imorse i alla fall.Sitter och äter frukost nu och sedan blir det plugga. Hoppas på att bli klar i hyffsad tid så jag hinner med en promenad idag är ju kanon väder idag åxå. Riktigt vårväder! Längtar till man kan ta fram cykeln gör jag allt går ju så mycket fortfare då :)Cyklar då hellre än går.skulle ju hemskt gärna gå på vattengympan men känner mig ju alldeles för förkyld för det, vad less jag är på denna förkylning nu.

Av Kisse - 24 mars 2007 21:38

Flyter på otroligt bra just nu, håller på att rensa hjärnan lite nu, behövs i mellan åt då man skriver få fingrarna glöder :)Har snyggat till mina 19 sidor text, korrigerat och donat. har lite mer ändringar men är så gott som klar med det mesta som jag fick på backning på. Skrivit ett stycket till och har en massa klart i huvudet bara lite svårt att få ner det just nu, måste sortera lite flrst :) Måste upp och leta reda på lite böcker som jag använt mig av och förhoppningsvis får jag klart det mesta ikväll som planerat däremot komemr jag lämna delen ned att skriva inledning och sammanfattning tills imorgon. vet inte om jag orkar fixa med diskussion idag helelr men om inte annat så är dte inte mycket kvar att fixa imrogon. Är så trött idag så tänkte ta en dusch och lägga mig tidigt för att vara en lördags kväll. Hundarna är redan inne sedan en stund, passade på att hämta dom när Pierre var upp en snabb sväng. Hundarna har varit mycket arga idag i hundgården, vilket tyder på djur i krokarna och då känns det inte roligt att gå ut själv tycker jag :( Näpp nu ska jag se till att få ner lite till på skärmen innan det blir sängen för min del!

Av Kisse - 24 mars 2007 18:01

Blev så trött efter att syster åkt så jag gjorde något otroligt dumt, jag gick och la mig i sängen...och somnade som vanligt. Ja ja nu är jag hyffsat pigg och utvilad så nu ska det lagas lite mat och sedan ska jag sätta mig och skriva har lite klart i huvudet efter lite läsning hur jag ska börja, känns inte lika svårt längre, komemr ändå hinna svära många och långa ramsor innan detta är klart :(

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards