Alla inlägg under mars 2007

Av Kisse - 24 mars 2007 14:01

Nu är jag och syster klara med grovplaneringen inför vårens mullegrupp :) ska bli kul!eftersom vi inte pratat något om lunchen så hade syster och barnen med sig egen mat och jag röde enbart ihop möttbullaroch makaroner till lunch, blir köttfärssås till middag istälelt då räcker det till lunch imorgon då :)Nu ska jag plugga :( Ska försöka få klart skiten under dagen och kvällen och skicka det till handledaren så han kan kolla innan jag skickar in det till examinatorn.

Av Kisse - 24 mars 2007 10:05

Nu så har jag pallat mig upp ur sängen eller ja det var ju en stund sedan. Jag har redan nu hunnit vika tvättenjag hade uppe, hängt tvätten som jag lade i maskinen innna jag gick i säng, varit ut och kissat hundarna men sedan fick dom följa med in igen. Ska passa på att ge Eka lite social träning nu när syster och hennes barn kommer. Bra med folk som är van hundar. sedan har jag ätit frukost och tänt eld i pannan.Vilken minut som helst kommer syster så jag ska förbereda lunchen lite lätt blir pasta och köttfärssås idag för det kan jag äta till middag ikväll åxå :) Smaskig sallad ska det bli till med soltorkade tomater och svarta bönor i. Måste ta upp en påse kantareller ur frysen för jag har nog slut på chaminjoner och svamp vill jag ha i köttfärssåsen.

Av Kisse - 23 mars 2007 21:27

Nu ger jag mig för idag. Jag måste hålla med gabby som lagt kommentar om att jag faktiskt hunnit mycket idag. Först jobba hela dagen och sedan har jag gjort massor.Avslutade i alla fall med att röja undan lite i köket och plocka fram påsksakerna, dammsög lite snabbt och nu ska jag belöna mig själv med att lägga mig på soffan ett tag och äta chips!!!

Av Kisse - 23 mars 2007 18:49

Blev seg efter förra inlägget men har i alla fall hämtat hö och börjat tvätta och städa. men nu ska jag åka och handla kan inte spara det längre för då hinner affären stänga och det skulle ju inte vara så bra. Måste klura ut något att bjuda syster och barnen på lunch imorgon och något gott och fika måste vi ju ha på en lördag åxå :)

Av Kisse - 23 mars 2007 16:46

Fixa och dona... har sedan jag kom hem från jobbet slitit som ett djur. Tog skottkärran och körde in två fulla kärror med ved :) Skönt då behöver jag inte göra det mer den här helgen förhoppningsvis. Sen gjorde jag rent i kaninburarna, var på tiden. Så nu har dom rent och snyggt. Pölsade ut i snön och plockade granris och björkris. granris till kaninerna och björkris till mig. Ska städa nedervåningen ikväll har jag tänkt och passa på att påskpynta på en gån. påsken är ju så kort och jag tycker om hönor jag :) Så nu ska hönpönorna fram och för första gången ska jag göra påskris, köpt en massa fina fjärdrar på affären :)Ska ta bilen ner till Camilla och tigga hö till mina kaniner, jag har ju slut på hö men inte orkat engagerat mig och fixa eget så tigger av Camilla istället ;)Blev potatissallad och kött till middag idag och senare ikväll måste jag åka ivög och handla för det är helt tomt på frukost mat.Imorgon kommer syster hit då ska vi göra grovplaneringen inför våran Mulle grupp vi ska ha i vår :)

Av Kisse - 22 mars 2007 21:35

Efter att ha varit 11 timmar på jobbet så for vi till mamma och pappa för att hämta mammas bil som jag ska låna i helgen, dom ska ändå bort så bilen skule bara stå så då passar jag på att låna den så blir det inga problem att ta mig till jobbet i morgon och sen blir jag inte låst här hemma hela helgen :)Duscha och hoppa i säng finns inte ord för hur trött jag är.

Av Kisse - 21 mars 2007 20:39

Idag när jag slutade åkte vi till sundsvall. Petetr skulle hämta ett hjullager åt sin far och sedan skulle han köpa både jobb skor och nya finskor. Middag på donken idag :)Petter släppte va mig på stan för att jag skulel kunna springa in på en drop in och klippa mig medans han gjorde sina ärenden. sagt och gjort, ny klippt! Jätte skönt, kortare lugg (äntrligen ser jag något) och pageliknande frisyr fast uppklippt i nacken. petter däremot blev helt utan skor istället var han in på norrländska och köpte sig en ny bössa. *hmm* var ju inte det han skulle ha tyckte jag men å andra sidan jobbar han och sliter och belönar sällan sig själv så han hade säkert förtjänat den :)Hälsade sedan på broder som klarat lastbilskortet idag, GRATTIS!!! Köpte med en bukett tulpaner och åkt dit och myste med en ledsen Freja. Petter tyckte hon var yttepytte liten :)Tänkte gå och lägga mig nu när vi kom hem men då påminnde Petetr mig om att det är LOST idag, jag är så dålig på att komma ihåg att se på tv. Så nu har jag inget extra gott att äta till *suck* Nu måste jag sätta mig och läsa igom nästa kapitel i boken som vi läser på jobbet, imorgon är det kvällsmöte så komemr hem sent imorgon :( Inte så kul med tanke på att det är Petters sista kväll innan han åker och jobbar igen men så är det. Lägga mig i soffan med papprena och slappa lite inna LOST börjar, blir nog en strutglass till LOST!!!

Av Kisse - 20 mars 2007 17:04

Petter hade maten klar när jag kom hem så nu är jag trött och mätt, ska ta boken och gå upp och lägga mig på sängen även fast jag redan nu vet hur det kommer att sluta :)Försöka få lite pluggat idag i alla fall plus att jag har en massa här hemma att ta reda på. Kan inte förstå hur det kan bli stökigt och skitigt när man inte är hemma nästan nånting????Härligt väder idag i alla fall vi har varit ute i två omgångar idag. Kul, kul att göra snökakor :)speciellt då man endast hinner lyfta upp formen och sedan trampar dom sönder dom :( Imorgon är det onsdag vilket betyder lite barn och planering för oss.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards