Alla inlägg under mars 2007

Av Kisse - 14 mars 2007 16:11

Jag blev ju utmanad för en tid sedan men har nu valt att inte anta utmaningen, orkar helt enkelt inte just nu. Nyss hemkommen från jobbet, gick in på apoteket och köpte vitaminer idag måste börja äta järn innan jag tuppar av någonstans :)Idag ska jag laga middag, för två dagar blir två kyckling rätter. En till middag idag och en till middag imorgon som jag ska äta på jobbet. Hinner nämligen bara hem och vända mellan jobbet och en föreläsning på kvällen så lika bra att stanna på jobbet och spara in lite restid istället. Tar med boken så kanske jag läser lite annars bokar jag soffan i personlarummet och sover middag :)Ska på föreläsning om fantasipåsar - hur man gör samlingen roligare, ska bli väldigt intressant jag älskar ju sagopåsar och samlingar :)Måste röja undan lite här hemma idag åxå än så länge ligegr det mesta jag handlade på ikea på bänken i köket sedan kommer stefan upp för att hjälpa mig bära in ved, massor av ved ska vi bära in så jag klara mig tills Petter kommer hem. Petter kommer nog hem redan på måndag men enbart några dagar för att sedan åka iväg på nästa jobb. Är så jobbigt att aldig veta hur länge han blir borta man vill ju lixom stälal in sig och när jag väl ställt in mig så ändras det hela tiden *suck* Vill ju ha pengarna han dessutom tjänar om han är borta länge så känns så onödigt ibland när han bara kommer hem och vänder, han hinner tvätta och packa om typ..sen åker han. Är ju visserligen skönt att han komemr hem åxå för själv klart så saknar jag honom och det är jobbigt att vara själv.Ikväll är det ju min myskväll med LOST åxå :)har ännu inte kommit på vad jag ska lyxa med men komerm nog på något..kasnke popcorn och en liten cola? Det har jag hemma :)Får se om stefan stannar kvar så jag får sällskap, alltid trevligt med sällskap speciellt när det är dags att hämta hundarna :) Igår kom Stefan upp och lånade våran dator och då kunde jag passa på att ta in hundarna när han var med, tycker fortfarande det är lite otäckt att hämta hundarna vissa kvällar. Näpp dags för middag, magen är hungrig :)

Av Kisse - 13 mars 2007 19:30

Idag efter jobbet for jag till mamma och pappa och fick middag där, stuvade makaroner och köttbullar :) GOTT!Mikael och Ulrika var där med alla barnen åxå, äntligen fick jag träffa lill pyret, FREJA! Sååå söt! Myste en massa med faster. Faster fick ge mat och fick dessutom lilla Freja att rapa. Storebror Victor 5 år var duktig och knäppte lite kort på faster och Freja.Annars har det varit en ansträngande dag och jag hade huvudvärk när jag lämnade jobbet, känner att den är på väg tillbaka nu igen och snart är det dags att hämta hundarna och gå i säng. Ser fram emot morgon dagen, slutar ju dessutom lite tidigare på onsdagar...inte tidigt men tidigare, så är i alla fall hemma till fyra :) Ska steka på lite kyckling nu som jag tänkt äta till middag idag och därför tinat men får bli imrogon istället men är rädd att jag blir äcklad om jag låter den ligga i kylskåpet en dag till så steker på den redan ikväll. Sedan hoppas jag min älskling ringer åxå är ju lite jobbigt att han är borta och jobbar.Stort Grattis till svärmor som har födelsedag idag!

Av Kisse - 12 mars 2007 21:15

Idag har det då verkligen inte blivit något pluggat istället så åkte jag Carro, Cajsa och irma på ikea när jag kom hem från jobbet. Vå började med att äta middag på MAX för att orka med shoppingen. Jag köpte: * En ny lampa till kökets fönstret * Ramar (12 st. i fyndhörnan) till mina månadsbilder.* Nya överdrag til stor kuddarna i soffan* Galgar * En liten tvättkorg att ha uppe* En ny papperskorg till toaletten, en med lock.* Glödlampor* Skärbrädor två stycken mjuka böjbara* Dekorationer (potpurri)som doftar vanlij.Hundarna är intagna och det är dags att gå i säng, trött som bara attan!

Av Kisse - 11 mars 2007 20:41

Känner mig måttligt besviken på mig själv som inte fått pluggandet gjort i helgen trots att jag bestämt mig för det nu blir det till att försöka på kvällarna den här veckan istälelt vilket även det känns helt hopplöst. Jag vet ju att jag inte orkar när jag komemr hem från jobbet och dessutom måste jag ju göra allt annat själv åxå denna vecka *suck* vad less man kan bli på sig själv.Var i alla fall iväg och handlade så jag har allt hemma för att göra middag varje dag, hopaps jag kan hålla det i alal fall för inte så bra att hoppa över middagen för att man är för trött för att tillaga den. Tänkte satsa på att laga mat varannan dag och äta rester varanann. Får se hur det går med det. Bokade att stefan ska komma och hälsa på någon dag i veckan så jag kan få lite hjälp med att bära in ved, har redan lyckats elda upp hälften av det som jag och Petetr bar in innan han åkte. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får jag hämta hundarna i morgonrocken, törs nämligen inte lämna hundarna inne själva utan uppsyn nu när Eka tydligen är på väg in i löp för Macken har svårt att låta henne vara ifred är säkert därför Macken blev dålig i lördags åxå. Imorgon är det måndag och jag skulle verkligen behöva en dag till ledigt...*suck* men bara att tills nästa helg. Näpp ny vecka och nya tag imorgon, ny samlings grupp har jag åxå vilket ska bli spännande. Måste klura ut vilken saga jag ska läsa denna vecka åxå förra veckan läste jag Petter och hans fyra getter och den lilla lilla gumman. har sagopåsar med de olika karaktärerna, barnen är jätte intresserade och suger verkligen in allt men känns som det är dags att byta denna vecka :)

Av Kisse - 11 mars 2007 13:21

Som vanligt då jag lägger mig i sängen för att läsa så blir jag trött och somnar :)Somnade om och sov ett tag till efter att jag läst närmare tretio sidor så det går tungt med läsningen, däremot skönt att sova ett tag till.Tog en promenad efter frukosten, ner till Camilla. Sedan var ju tanken att jag skulle gå hem och plugga igen men när alla andra skulle åka till backen och åka pulka och grilla korv så blev ju jag sugen på det åxå. Så åkte iväg en stund jag åxå men det blev ingen pulkåkning för mig. Jag hade med mig dubbelpulkan och det var fel före för den så åt korv och drack oboy istället :)Nu har jag bjudit upp Stefan på kaffe och sedan ska jag sätta igång med pluggandet. Såg även att jag inte har varken mat eller frukost hemma så måste hinna iväg och handla ikväll innan affären stänger. Nu ska jag ladda tvättmaskinen och röja undan lite, snabeldraken ska ju få sig en tur idag åxå!

Av Kisse - 11 mars 2007 08:13

Tanken var ju att jag skulle plugga denna helg men ännu har inget blivit pluggat...kom i alla fall upp i tid så ska ta boken och gå och lägga mig och läsa idag men kom sedan på att jag kommer få sitta och skriva vid gammla datorn sedan...*suck* DEt är ju jätte tråkigt får se om jag hinenr fixa med att få in word på nya datorn skulle underlätta betydligt.Vaknade av en massa mardrömmar idag åxå, *hua* inte kul. Bestämde mig för att kliva upp och gå ut med hundarna så dom inte behöver ligga med benen i kors men när vi väl var ute såg jag att både trodde vi skulle göra som igår och gå in och sova igen *tji fick dom* och kollade kostigt på mig..vadå tänker du lämna oss här ute...*haha* Får ta in dom lite tidigare ikväll istället så blir dom nog glada :)Ser ut att bli fin väder idag och folk nere på byn ska åka till pulkbacken och leka och grilla korv, är väldans sugen på att följa med men då gälelr det nog att koma igång och få lite gjort före. Huset behöver dammsugas och jag har som vanligt en massa tvätt att ta reda på, hej och hå jobba på!

Av Kisse - 10 mars 2007 23:28

Nu har jag nyss kommit hem från en underbart rolig kväll. Jag, Jenny och Ida som läst de tre sista terminerna tillsammans hade ju bestämt oss för att fira at vi tagit examen och vi har verkligen firat. Ätit jätte god kina mat :)Jag började med räkchips och pekingsoppa, men pekingsoppan smakade inte som jag är van att den gör så den var ingen höjdare, däremot super gott med räkchips! Sedan åt jag kycklingspett med jordnötssås, jätte gott men redan då ganska så mätt...avslutade med friterade bananer (utan glass så klart) sen var jag så mätt så jag kunde rulla ut. Vi har i alla fall skrattat så magen gör ont, oj vad vi har surrat om allt mellan himmel och jord känns det som :)Nu är jag mätt och trött, ögonen svider som attan och hundarna passade jag på att ta in på en gång så det är bara att gå i säng, jag som trodde jag skulle orka se ett till avsnitt av McLeod´s men icke!

Av Kisse - 10 mars 2007 09:46

Ååå så skönt med helg, jag har sovit tills nu förrutom ett av brott vid sex tiden då Macken hade ett epilepsi anfall och mådde dåligt ett tag. Först kräktes han och otroligt nog vaknade jag, annars sover jag så djupt nu men jag ligger väll lite på lur nu när Petter är borta. Sedan började han krampa lite smått och när han försökte resa sig upp så ramlade han bara omkull, lilla stackars älskling! Väntade ut det värsta och sedan klädde jag på mig och tog med båda hundarna ut. Gick och la mig igen vid halv sju och somnade otroligt nog nästan på en gång, jag som tänkte lyssna på ljudboken, det är rena sömnpilret det :)Idag blir det pluggning men skulle vilja åka ut till mamma och pappa åxå så funderar på om jag ska åka ut dit en sväng och ta med boken, kanske blir det lite läst när jag är där.Måste även berätta att idag blir Freja flyttad till sundsvalls sjukhus, så otroligt skönt att dom får komma hem och att allt är bra med vårat lilla pyre. Hon kommer nog alltid vara lill pyret hon :)Bara min förkylning blir bra nu så ska jag åka och hälsa på men är snorig nu och har lite ont i halsen på mornarna. Näpp dags att hoppa i lite kläder och gå ut med hundarna till hundgården, Macken mår ju bra nu och det märks ingenting på honom längre. Eka ligger i bädden och tuggar ben *smaskigt*

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards