Alla inlägg under mars 2007

Av Kisse - 9 mars 2007 18:56

Lägger upp bilden på mig som Syster har på sin blogg men måste bara visa vad jag hade på mig på 80-tals festen :)

Av Kisse - 9 mars 2007 18:55

Tanken var att jag skulle sätta mig och läsa när jag kom hem från jobbet men ännu har inget blivit läst. Ska istället gå och lägga mig på soffan och se några avsnitt av Mcleods daughters. Om jag orkar ska jag försöka läsa lite efter det.Tog med mig lite rester hem från jobbet idag, pannakaka till hundarna så nu är jag poppis. Tänkte låta dom komma in tidigare ikväll och mysa lite med matte, var så länge sedan jag tog mig tid med dom. Kaninerna var jag ut till idag åxå, det var åxå jätte länge sedan. Det är petter som varit gullig och skött om djuren nu när han varit hemma och jag varit trött efter jobbet. Lite jobbigt att han åkt och jobbat nu men jag vänjer mig nog om några dagar, kan redan nu erkänna att det med varma mackor till middag idag :)Hämtade ut en paket med kläder fån H&m idag, så kul att dom hann komma idag eftersom jag ska ut imorgon då blir det den nya toppen :)Dags att elda och tända lite värme ljus så det blir lite fredags mys :) Imorgon är det lördag och jag är LEDIG!!!

Av Kisse - 8 mars 2007 21:58

Idag har jag träffat min handledare, har bestämt att jag ska få klart arbetet i helgen eftersom det inte längre är så mycket att ändra utan jag ska tillägga några saker och sen är det nog bra. Fick låna två böcker av honom, det var snällt så nu har jag tre böcker att gå igenom på fredag kväll.Hälsade på hos svärmor efter träffen med handledaren och sedan svängde vi in till camilla på vägen hem. Blev nachos när jag kom hem eftersom jag inte fått middag och inte orkade börja med någon så sent som vi kom hem. Nu har jag och petter bärt in ved så jag klarar mig ett tag, Petter åker iväg och jobbar imorgon och blir borta i två veckor.Imorgon är det fredag, så skönt att veckan är slut, längtar efter helg men kommer säkert inte kunna sova ut i helgen heller har ju dessutom två hundar som måste ut på morgonen. Nä nu ska jag sluta gnälla, det ska bli skönt med helg och skoj åxå. Jag, jenny och Ida ska ju ut på lördag och det ser jag verkligen fram emot :)

Av Kisse - 7 mars 2007 22:59

Klockan är mycket, jag måste sova. Har varit tv kväll ikväll. Jag lyxade som vanligt på en onsdag med nachos till LOST. Höjd punkten på hela veckan.Har blivit utmanad men tar tag i det någon annan dag, men jag lovar att det kommer så småningom.Imorgon har jag bokat in en träff med min handledare efter jobbet och sen tänkte jag och sambon försöka klämma in ett besök hos svärmor åxå. Skulle hemsk gärna vilja åka till mamma och pappa och hälsa på åxå eftersom brorsonen Victor är där denna vecka. På lördag blir förhoppningsvis lill tjejen Freja förflyttat till Sundsvalls sjukhus igen, hoppas verkligen allt fortsätter gå bra så vi kan få träffa henne någon gång. Visserligen har jag åkt på förkylning igen och kan ändå inte hälsa på men hoppas på att bli frisk fort. Så trött på att vara förkyld, hinnre bara bli frisk så börjar det om igen. Har inte tränat på evigheter och inte åkt skidor på evigheter heller *suck*.Nu ska jag gå i säng måste ju lyssna på ljudboken åxå, tror jag hann lyssna fem minuter igår innan jag somnade...som vanligt...jag vet inte om det är typ två veckor sedan jag började med den nu..jag tror det och än så länge är jag på cd 4 av 11...*ha ha* jag kommer aldrig höra klart den. Hinner nog glömma hur den började :)

Av Kisse - 6 mars 2007 20:56

Ännu en arbetsdag avklarad. Var trött efter jobbet och la mig en kort sväng på soffan innan vi bestämde oss för att åka och hälsa på Camilla, men dom var inte hemma och tur var väll det för då kom jag på att ikväll är det GAMA möte. Åkte dit till sju och har nyligen kommit hem. Nu blir det sängen, lyssna på ljudboken och sova :)imorgon är det onsdag och då har mer än halva arbetsveckan gått...längtar verkligen efter helg. Känns inte som jag varit ledig eftersom vi var borta hela förra helgen. men till helgen blir det pluggning och ut och äta med Jenny och Ida, vi ska fira att vi tagit examen eftersom det inte blev något firande efter avslutningen då vi alla började jobba nästan direkt efter och kvällen ville vi ju vara med våra familjer så vi tar det nu i helgen istället, ska bli skoj att träffa dom och surra en massa :)

Av Kisse - 5 mars 2007 18:41

Lördagen fest var en lyckad fest men mycket planering bakom. Temat var 80-tal eftersom våran släkt är så knäpp och måste ha tema fester :)Temat var hemligt för moster (på hennes egen begäran) som fylld 40 år så det har varit mycket tisslande och tasslande och inte har jag kunnat skriva något om det på bloggen.Festen började i alla fall utan hedergästen som skulle anlända till festen sist och vi andra fick gömma oss i källaren (där det luktade avlopp)för att kunna överaska henne riktigt mycket :) Tyvärr hade hon kvällen tidigare fått veta temat men inte hade då moster förväntat sig det som sedan hände på festen *hihi* hennes min var i alla fall obetalbar när hon tittade på alla sina gäster! Förrätt intogs, toast med räkröra på. GOTT! Men det var ju mamma som fixat maten så kunde inte förävnta sig något annat än att maten skulle vara god! sedan började två kusin med lite spektakel, förhörde hedergästens 4 systrar på hur väl dom kände henne...av 15 frågor kammade i alla fall mamma hem flest rätt...hela 4 stycken ???varmrätt intogs...ljummen potatissallad och helstekt fläskfile :)Sedan kom nästa spektakel... fyra mostrar (varav en är mamma till mig)och två karlar och min syster kommer in i trikåer och har ett gympingpass a la Susanne Lanefelt...ååh knip...skratt kan jag lova :)kaffe och tårta glöms av lite men några får i alla fall i sig lite innan nästa spektakel börjar...Nr 1. Tre kusiner på scen som Carola med duo, synd bara att klanten som gjort iordning skivan tagit en kareoke version av främling...det puckot var JAG. *förlåt*Nr 2 Herreys eller Perreys (Alla tre börjar på P)- diggiloo, diggiley...i guld skor!!! Nr 3. Två kusiner som lilli och sussie -oh mamaNr 4. Syster upp på scen som Anna Book med hedergästens tre barn som A B C, tror det flesta förstår vilken låt :)Nr 4. Jag upp på scen som Eva Dahlgren - Jag klär av mig naken..och eftersom jag i min garderob har en nakendräkt som min kompis Poa sytt som jag lånat för länge sedan och ännu inte lämnat tillbaka :(..så gjorde jag det enda rätta och klädde av mig naken... (dräkten alltså)Nr 5. Magnus Uggla upp på scen....eller ja pappa var det ju men han gjorde det så otroligt bra att man kunde tro att han mådde illa... måste säga att det var väldigt bra gjort med tanke på att han typ aldrig hört låten heller....illa jag, mår illa...bara man kan det så funkar det!!!festen var otroligt rolig med mycket skratt och flams. Petter "bråkade" så mycket med kusin M att hon till slut lessnade och tog moster B som hjälp att försöka klä av honom kläderna. Moster B:s man var utklädd till kvinna...ha ha största kvinna jag sett nån gång!Kolla in våra vackra kläder, tänk hur folk såg ut på 80-talet...Jag håller med moster (heder gästen)...Vi är fan inte klok i den här släkten :)

Av Kisse - 4 mars 2007 20:52

Helgens bravder kommer jag att blogga om imorgon, ikväll är jag för trött men jag måste berätta att jag vann pris på tipsslingan jag och Ankis gjorde på bröllopsmäsan i början av februari. 13:e pris har jag vunnit. VACKRA SKÅLAR från VILLEROY-BOCH, STOCKHOLM, lite osäker på om jag vunnit en eller tre skålar men i vilket fall som helst är jag glad. Tror aldrig jag vunnit något förrut!

Av Kisse - 1 mars 2007 20:54

Ibland är man effektiv. Har hunnit med en hel del sedan förra inlägget och faktiskt inte gjort något annat än just det jag skulle göra. Nu är det bara packa och sedan hoppa i duschen kvar sedan blir det sängen...*åååh*...så trött. Åker imorgon direkt efter jobbet så måste packa idag och bära ut det i husvagnen för jag litar inte på att Petetr får med allt imorgon och jag komemr kliva på utanför jobbet. Så imorgon ska Petter kliva upp och skjussa mig till jobbet *ha ha* rätt åt honom att få kliva upp i någorlunda tid nån gång fast är inte så tidigt eftersom jag börjar jobba halv nio. Men betyder ändå att vi måste åka klockan åtta, nackdelen med att bo i skogen!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards