Direktlänk till inlägg 28 april 2007

Mysungar och busungar

Av Kisse - 28 april 2007 23:05

Åh vilken kväll med massor av bus, tjejerna har lekt otroligt bra och haft jätte kul. Vi vuxna har haft det väldans trevligt tycker jag. Kul att träffa Malin och krille var ju jätte länge sedan sist. Lite synd att vi inte kan åka och hälsa på dom bara så där, blir ju väldigt lång resa när man inte har vägarna förbi. Lättare för dom som håller sig här i trakterna för att hälsa på Krilles föräldrar :)


Blev en hel del bebis prat så klart när alla tre tjejer väntar smått. Carro och Erik har beräknat BF den 3 augusti, Krille och Malin den 3 september och jag och Petter den 11 oktober. Inte långt mellan våra bebisar :)Vore ju kul att träffas sedan när vi fått våra bebisar åxå :)


Mulle gruppen gick jätte bra idag, hänvisar till min syster blogg då jag tror hon skriver mer om det än jag :)Var trött och hade ont när jag kom hem men röjde undan och fixade lite inan jag la mig på soffan och sov en stund. Klev upp och började med salladen och dukade sen så kom folket. Väldigt gott med grillat och finns rester så det räcker tills morgon dagen om jag går och stoppar Petter nu :)


Nu ska jag gå och sova har ont igen och behöver verkligen sova. Imorgon ska jag ta sovmorgon och sova tils jag vaknar (vilket säkert blir tidigt) och sedan ska jag slipa väggarna :(

 
 
Ingen bild

Carro

29 april 2007 10:12

Hej hade jätte trevligt igår...Irma undrade vart den lilla flickan som är 2år bor...ville gärna leka med henne igne sa hon...
Hälsa Petter..
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se