Direktlänk till inlägg 30 april 2007

Foglossning?

Av Kisse - 30 april 2007 22:15

Varit och firat valborg nere på byn ,kollat på brasan och raketerna. Hann bara vila en stund vilket jag fick sota för sedan, blev en hel del traskande där på plan så resulterade i att jag fick ont i bäcken, jätte ont.  Mamma, pappa, lillebror och lillebrors tjej kom och tittade på brasan och raketerna dom åxå. Max ( 7 år)sprang på mig bakifrån och puttade mig i ryggen så det högg till riktigt, kunde hålla tårarna tillbaka men inte långt ifrån så när Max kusin Andreas (11 år tror jag) kom efter och gjorde likadant brast det, gjorde så ont att tårarna rann. Sa åt dom på skarpen att det gör ont när dom gör så och pratade senare med Max, han hade glömt bort att jag har en bebis imagen. Han fick dåligt samvete och tror han förstår lite bättre nu att man måste vara försiktig med mig, tycker visserligen int han ska få göra så på någon anna heller så man lätt kan tappa balasen om man inte är beredd.


Åkte hem vid kvart i tio tror jag, gav kaninerna mat och nu ska jag lägga mig på soffan ett tag i väntan på lite mer varmvatten, sedan ska jag tina min frusna kropp. Ska bli skönt att vara ledig imorgon igen. Vill att dagarna ska gå fort nu så det blir torsdag, då ska vi på ultraljud och på fredag ska jag ringa barnmorskan, ska ta upp med henne då att jag har så ont. Alla jag pratat med säger att det är foglossning...hoppas på att i så fall få ett bälte eller nått så det känns lite bättre. Inte roligt att ha ont och speciellt inte så här tidigt i graviditeten, varför kan jag inte bara få vara frisk, pigg och lycklig???

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se