Alla inlägg under april 2007

Av Kisse - 3 april 2007 21:46

Bild på sockarna jag köpte i söndags :)Är dom inte söta???

Av Kisse - 3 april 2007 21:37

Så här ser väggarna nu i rummet...fint med färg va? En gång satt där en mellan vägg som var blå på ena sidan och rosa på andra och oj..det kom visst på väggen...inte vi alltså. var så när vi flyttade hit. Kolla taket...två olika tak i ett och samma rum... åxå snyggt???? NEJ!!!Elementet är i alla fall pluggat så nu kan vi fixa väggen på denna sida åxå.

Av Kisse - 3 april 2007 21:25

Blev inget jaga bäver för Petter istället har han hållt på med rummet upp :)Tyrone har varit hit och kopplat bort elementet och Petter har tagit bort expansionskärlet... den där saken i hörnet...Själv har jag mest pratat i telefon med mamma. Kände mig mycket piggare eftre sista inlägget och har kommit på att mina pigga stunder kommer när jag äter godis så måste kanske stoppa i mig lite socker på kvällarna för att orka :) Är ingen godis/socker människa men suget har blivit större nu sedan jag blev med barn. Än så länge har jag ju inte gått upp så kan nog unna mig lite godis nu för att bli lite piggare, äter ändå inte så många innan jag mår illa.

Av Kisse - 3 april 2007 17:34

Idag hade Petter gjort tjock pannkaka tills jag kom hem, den var god men såg såg rolig ut :)Platt :)I vilket falls å var den god, jag kan inte göra tjockpannkaka jag heller så jag säger ingenting.Petter ska iväg och jaga bäver ikväll säger han och jag ska gå ut till mina kaniner sedan ska jag läsa lite. Måste lägga mig tidigt idag för igår blev det sent och det har kännts hela dagen :( Är väll ingen idé att skriva hur jag känner mig just nu??? Tror det flesta kan räkna ut det ändå!Längtar tills lång helgen börjar, ska bli så skönt. Jag ska försöka städa lite här hemma då men framför allt vila och få klart examensarbete. handledaren har i alla fall hört av sig så blir nog en träff med honom imorgon eller på torsdag.Har varit lite duktig sedan jag kom hem i alla fall, hängt lite tvätt och plockat av köksbordet... kraftansträngning :) måste vika in lite tvätt sedan och rensa lite i garderoben, har lite kläder jag kan flytta på ett tag :)

Av Kisse - 2 april 2007 19:34

Efter en lång och små jobbig dag på jobbet kom jag hem trött och lätt sur, Petter hade lagat mat som inte dög och jag ställde mig och stekte ägg och macka istället. Bestämde oss för att åka och hälsa på Carro.Var in på ica och köpte godis, blev lite piggare efter det men nu när vi kom hem är jag trött igen och känner att jag inte ska göra något alls idag. Petter har varit duktig och fixat med uttagen idag och satt isoering på väggara nu hopaps jag han hinner sätta plasten klart ikväll så jag möjligtvis ska gå ett varv upp med snabeldraken för efter det kan jag ta bort plasten för sovrummet. Blir jätte kallt inne o sovrummet nu när det sitter plast för dörren, det blir ju som en dörr som inte släpper igenom nånting och vi har inget element i sovrummet...skönt att det är kallt när man sover men hemskt att kliva upp på morgonen fast man blir ju fort pigg, gäller bara att ta steget att kliva upp...Stefan kom hit nu, han har man inte sett på flera dagar. Så nu ska jag ta på mig munskyddet och gå upp och titta hur det ser ut uppe :)

Av Kisse - 1 april 2007 20:40

Blev inte så mycket shoppat på dollar idag, lite små skit bara. Jag skulle köpa panelhållare och titta om det fanns nya gardiner till köket men när det inte fanns några hållare sket jag i att kolla efter gardiner åxå. Jag som verkligen ville byta i köket :(Var in på Öb och köpte lite godis och två par bebis strumpor för 9 :- styck. Jätte gulliga! Fyllde på kylskåpet med frukost mat åxå mest sånt som går här hemma nu. Sedan var vi ju bjudna på middag hos A-K och Peter, fick smaskig fläskfilégryta med ris. Kanon gott. Dessutom efterrätt så både jag och Petter blev kanon mätta.Petter har stuckit en sväng till skogen för att kolla efter bäver, själv har jag röjt undan i köket och packat upp allt. Besviken ( tor jag är det varje söndag om inte på mig själv så på någon annan) över att inte hört något från handledaren, nu har jag ju bara skrivit lite på diskussionen på hela helgen :( Trodde verkligen jag skulle få det klart den här helgen. Hoppas på att få svar nu i veckan så jag kan göra klart det under kommande vecka och sedan är det ju lång helg åxå.Det värsta med helgerna är ju att vi försöker få något gjort här hemma åxå och jag känner mig inte ett dugg utvilad när måndagen kommer. Förstår inte varför denna trötthet inte kan ta och släppa nån gång. Jag går omkring som i en dimma hela tiden :( Känns svårt att känna sig glad för bebisen i magen då all energi går åt att hålla sig vaken om dagarna, sköta jobbet och försöka hålla efter lite hemma, må det släppa snart så jag blir människa igen!Ska försöka få klart här nere nu och sedan gå i säng. Skönt att jag inte börjar förrän halv nio imorgon.

Av Kisse - 1 april 2007 11:45

Dagarna går så fort på helgen...snart är helgen slut och jag har inte fått något gjort som jag skulle. Däremot städade jag klart igår innan jag skjussade hem Roland och idag har jag endast hunnit med frukost och duschat. Petter håller på att dammasuga nedervåningen och jag väntar på att han ska bli klar så jag kan torka golvet. Fortfarande inte hört något från handledaren så tänkte jag skulle skriva lite mer på min diskussion innan vi åker till Huddik.Näpp torka golvet och sedan få på mig lite kläder är en bra idé:)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se