Alla inlägg under april 2007

Av Kisse - 20 april 2007 18:22

Skrev nyss en långt inlägg som försvann...*grr*

kort sammanfattning nu bara:

  • Ingen birsta = ingen shopping
  • Ont i kroppen när jag kom hem så vilat på soffan till nu
  • Ska städa nedervåningen och dammsuga sovrummet innan råttorna attakterar mig :(
  • om jag orkar ska jag börja slipa väggar uppe, kanske en vägg i alla fall
  • ska gå ut till kaninerna och bära in lite ved

Av Kisse - 19 april 2007 21:05

Imorgon blir det kanske Birsta (shopping) för min del, beror lite på om Petters lilla syster Carro hakar på annars blir det inget. Jag är sugen på att kolla runt lite och jag vill hitta tapeter till vardagsrummet och hallen uppe.

Ska dessutom köpa en teve bänk i samma serie som vardagsrumsbordet.

Hundarna är rintagna och jag ska duscha idag igen, har ont i kroppen idag och hoppas värmen kan få det att släppa. Skulle vilja bada men tar för lång tid att fylla badkaret. Tänkte städa i köket idag men blev inget och det är jag glad för nu, tog in två blöta och skitiga hundar :(

 ...sova...

Av Kisse - 19 april 2007 19:34

Idag har den varit en tung arbetsdag då jag bvar trött redan när jag kom till jobbet,varit sur och grinig halva dagen och haft kort tålamod. Försöker ju verkligen anstränga sig för att vara glad och trevlig men inte alltid det funkar :( Många barn har vi haft idag och det har varit ganska så rörigt. Började regna/snöa på eftermiddagen så vi blev dessutom inne med massor av barn, aldrig någon höjdare. Slutade med att jag fick jobba äver en halv timme eftersom jag inte hade mage att lämna min kollega med sju småttingar själv oh åka hem. Kunde istället åka hem halv fem och känna mig lite snäll och duktig idag.

Blev en pizza till middag, vilket min mage inte gillade. Blev tvärdålig denna gång. blev däremot glad när jag öppnade posten och min skål från villeroy- bosch hae kommit till posten, hade besluts ångest, åka två mil för att häta den eller ta den på vägen hem imorgon.....blev så klart en extra sväng. Blev gla när jag öppnade den, var en sådan stor skål som dom serverade godis ur på bröllopsmässan. Lägger upp bild på den åxå så ni ser hur fin den är, en halv liters flaska som står brevid.


Nu är Nisse här och fäller träd i dammen, kommunen har varit här idag och inspekterat och gett oss klartecken om att få utfyllningsmassor att fylla upp dammen med, blir ännu mer gräsmatta att klippa. Lovade att bjuda honom på kaffe nästa sväng han komemr in, han var nyss in och bad om vatten så tack vare min snälla pappa som tagit hem vatten till mig så kunde jag slänga åt honom en pet flaska med gott vatten :) Vårat vatten här hemma är inte så gott eftersom det rinnerin ytvatten i brunnen :( Petter har dessutom inte fyllt på med kalk i vattnet ännu så det är fortfarnde lite surt ( lågt Ph) så det tär på ledningarna (så de släpepr ifrån sig både järn och koppar).

Jag har fortfarande inte hört något från min handledare om examensarbetet :( Hoppas det betyder att han är nöjd och har skickat det till examinatorn men man vet ju aldrig.

Näpp ska röja lite i köket, passa på medans jag fortfarande är i andra andningen och käern mig hyffsat pigg. Blir tidigt i säng ikväll, säger visserligen det varje dag men ikväll blir det nog verkligen så.

Imorgon går jag in i vecka 16 och de flesta runt omkring mig påpekar i alla fall att det verkligen syns nu att jag är gravid, spänner som attan i ljumskarna nu.Av Kisse - 18 april 2007 16:46

Onsdag idag snart ska jag åka till mamma och pappa och äta middag. Orkar inte göra mat till mig (oss) så när mamma ville bjuda så tackade jag ja!


LOST ikväll, har ännu inte köpt mitt onsdagsmys men får stanna på vägen hem och handla något gott :)


Funderar på att ta med mig en hund ut till mamma men vet inte vilken, Macken har ju varit så olydig senaste tiden och Eka vet jag inte om jag törs lämna själv i bilen, vill ju inte att hon ska äta upp något. Kanske inte tar någon hund med mig alls, vore nog lättast :)


Dags att åka så jag kommer hem nån gång, hade tänkt se på LOST där men kolalde och det ser ut som om jag har bra bild idag så då blir det nog lättast att åka hem så jag hinenr ta in hundarna innan det blir mörkt och Stefan måste rycka ut som sällskap :)


Längtar tills Petter kommer hem så jag får hjälp med allt igen och speciellt att han kan laga mat tills jag komerm hem från jobbet så man inte behöver fundera på det då när man är trött.  Hopaps ju på att det nån gång ska bli nån ordning här hemma åxå och så länge Petter är borta så står allt stilla.


näpp dags att fara.


Av Kisse - 17 april 2007 22:12

Nu så är man 25 då :) Många som har grattulerat mig och det är bara att tacka för!!!


Svärmor och Jörgen har varit här och hälsat på. Fick fina blommor och presenten kommer senare, skulle tro att dom samlat till något :) Jörgen ska hjälpa oss fixa en ny trapp så han mätte och kollade runt lite, skönt att få hjälp med sådant man inte själv kan.


Min älskade sambo hade ju som vanligt glömt bort min födelsedag (oförlåtligt igentligen) men skickade efter blommor med svärmor så har fått två fina buketter.


Jobbade till sju idag eftersom vi hade personal möte på kvällen så känner mig lagomt mör i kroppen och sedan kom svärmor efter det. När dom sedan åkte började telefonen gå varm. Pratade först med Ankis på vägemn hem från jobbet, Poa ringde sedan men jag ringde upp när svärmor åkt hem. Sedan ringde A-K och sen ringde store bror Mikael och sedan passade jag på att ringa Petter innan han skulle hinna somna, ringde i sista sekund oc han hade nog hunnit somna till lite lätt. Pratade sedan med A-K en stund till och nu allra sist med Stefan som är på väg hit för att hålla mig sällskap när hundarna ska in.


Väntade för länge så det hann bli mörkt och nu törs jag inte själv i mörkret eftersom det finns björnar i trakterna :(


Berätta för chefen idag att jag är gravid, hon var glad för min skull men fick ju lite jobb nu då med att fixa ersättare för mig. Skönt att även hon vet nu även om det var gruvsamt att berätta.


Idag på jobbet läste jag sagan om vanten och barnen var mycket imponerad av den stora vanten som svärmor stickat :) Alla ( 4 st, resten sov) ville prova den :) Den var verkligen uppskattad och barnen lekte sedan länge med djuren.  Imorgon är det lugn dag på jobbet, onsdagar har vi lite barn och planering så hopaps på att få lite gjort imorgon när jag kommer hem,slutar ju hyffsad tid på onsdagar åxå vilket är skönt.

Av Kisse - 16 april 2007 21:18

Nu är jag arg, aldrig kan ju något gå som man vill. Gick ut och hämtade hundarn har hunnit blivit mörkt men man såg ju fortfrande framför sig en bit i alla fall. Kopplade Eka och släppte sedan ut Macken som givetvis måste jävlas när man redan är trött och less... genast sprang han ut på täckten och goade sig i kadaverna som finns där (petters åtel).. helt otroligt så luktar han inte död i alla fall så lyckades inte så bra i sina försök till att rulla in dofterna i pälsen, vet inte vad han hade för sig där ute men jag hann bli förbannad på riktigt i alla fall.


Han kom ju till slut i alla fall men snart blir det koppel på fans tyget, *åååh* vad arg jag blir när han gör så där, avskyr att han inte lyssnar. Går ju inte att ha en hund lös som inte lyssnar för fem öre om han komemr på något som verkar trevligare än att gå in. I vanliga fall vill ju faktiskt båda hundarn ainget annat än att gå in. Alltid när man är trött coh vill in eller har jätte brottom iväg så ska hunden jävlas...arg!!!!


Arg, arg, arg!!! Inte kul att somna på detta sätt, inte kul att vara arg över huvudtaget!

Av Kisse - 16 april 2007 20:48

Hemma igen, trött som bara den. Skulle verkligen vilja hämta hundarna och gå i säng men risken finns att dom kommer vara jätte kissnödiga imorgon bitti då så får nog vänta ett tag till innan det blir sängen. Passa på att äta lite till kanske, är konstant hungrig nu, höll på att gå åt idag på jobbet nrä jag inte kunde äta när jag ville.


Måste komma ihåg att ta med mig frukt imorgon.


Får passa på att hämta tvätten i tvättstugan och leta reda på en groda till sagan om vanten, den hade jag glömt. Måste komma ihåg att köpa en till mus åxå men kan låna en så länge från någon annan saga ( har ju mus i två andra sagor) eller så får jag låna en mus från katterna ett tag men jag stör mig på att dom är vita, jag vill inte ha en vit mus i vanten...jag är noga... har jag bestämt mig så brukar jag sedan inte kunna ändra på det.


Idag läste jag sagan om Musen och äpplet. På samlingen fick jag även användning av min trollkarl jag köpte på krabat. Den trollade för barnen... trollade bort sig själv och dom blev lika förvånad varje gång, härlig med små barns inlevelseförmåga :)Vi var ute både på förmiddagen och på eftermiddagen idag och jag tror att jag lyckades få lite färg på kinderna tom.


Nä nu hämtar jag hundarna, det börjar skymma och nu när björnarna vaknat passar jag på att hämta hundarna medans det är ljust, vi har ju haft björnen här på besök förr och i mörker vil jag då verkligen inte möta någon. Om eka i framtiden blir björnhund som det är planerat för så kommer då inte jag ta med henne ut i skogen på någon mysig skogspromenad...då blir det gamla Macken som följer matte, han tycker om att följa med och plocka svamp.  Av Kisse - 16 april 2007 17:53

Så har man kommit hem från jobbet då och middagen är på G, blir sen middag eftersom jag inte var hemma förrän vid kvart över fem :(


Ska promenera ner till Patrik och Annelie sedan då dom ska ha litet kalas för Linus som fyllt år så går ner dit och träffar lite folk, känner mig annars lätt ensam första dagarna då Petter åker och jobbar.


Arbetsdagen gick bra i alla fall och jag känner mig inte helt slutkörd fast trött är jag ju så klart så kanske blir en kort vila i soffan innan jag tar promenaden.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se