Alla inlägg under april 2007

Av Kisse - 12 april 2007 15:35

Nu så har jag tid både till banken och ultraljud. Imorgon klockan ett ska jag på banken och se om jag får låna pengar till en bil. Och den 3 maj blir det ultraljud, hade tur att vi fick en tid då eftersom Petter åker och jobbar veckan efter det men vi vill ju verkligen att han ska få vara med åxå. Känns bra att något blev klart som jag ville idag. Petter är mest bara arg idag då inget går som han vill. Han har ringt en massa trappfabriker men tydligen är de flesta på någon sorts semester. Nu tänker han kapa upp ett stort hål i golvet uppe så jag msåte skynda mig upp och tömma gaderoberna, jätte obbigt göra då det inte finns någon stans att häva kläderna. Snart är det dags att börja packa ner allt annat åxå... allt i vardasrummet, alla glas, allt i köket oj oj satt på golver igår och gick igenom några skåp i köket, försöker rensa ut så mycket som möjligt.Måste fixa lådor som jag kan packa ner kläderna i... och mat. Börjar bli hungrig. Idag tänkte jag göra lax men det visade sig att vi inte hade någon potatis så funderar på att åka på affärn och köpa det i alla fall, kanske tigga någon bananlåda på en gång.

Av Kisse - 12 april 2007 11:40

Går inte så bra för mig varken med att ringa sjukhuset eller banken. Inget svar på något ställe, lämnat telefon nummer på båda men ingen som ringer upp. *suck* testat ringa baken igen men inget svar och denna gång orkade jag inte vänta på telefonbanken, säkert är det lunch överallt nu åxå.Less! Snoret rinenr idag så jag blir tokig men finns inget att fräsa utan det bara rinner som det vill...*blää*Petter har gjort pölsa till lunch, luktar rent ut sagt fan i köket...*blä för han åxå*

Av Kisse - 12 april 2007 08:20

Åter igen gör halsen otroligt ont och snoret rinner, huvudet dunkar och jag känner mig dålig idag igen, så fort jag tror att det ska vända så börjar det bara om :(Ringde jobbet och meddelade att jag blir hemma resten av veckan. Trodde sedan att jag skulle kunna somna om med det var stört omöjligt.Idag ska jag ringa baknen och sjukhuset för att boka tid för ultraljud, det är dagens viktiga!

Av Kisse - 11 april 2007 22:00

Varit hemma från jobbet idag åxå börjar känna mig bättre men tror jag blir hemma resten av veckan.Var till läkaren idag, allt såg bra ut med bebisen. Inga konstigheter alls. Livmodern kändes lagomt stor för de veckor jag gått. Imorgon ska jag ringa och boka tid för ultraljud. Hoppas på att få en tid så Petter kan följa med och titta åxå. Lite svårt att veta då vi aldrig vet hur Petter jobbar.Var in på dollar och köpte gardiner och panelhållare, denna gång fanns det :) Blev jätte fint. Det är kraftansträngningen jag gjort idag, strykt och hängt upp de nya gardinerna.Petter håller på att kapa upp golvet uppe i hallen så är sågspån i halva huset nu..*suck* själv har jag legat på soffan och titta på LOSt fast det var så dålig bild att jag missade typ hälften. Näpp sova som gälelr nu. Måste kliva upp imorgon bitti och ringa jobbet skulle göra det när vi kom hem från Huddik men då hade vi ingen ström och när man bara har trådlösa telefoner så blir man utan telefon vid strömavbrott dessutom måste det blivit något fel på masten för mobiltelefonerna hade ingen mottagning dom heller :( Hade sån tur att strömmen kom tillbaka på kvällssidan att jag i alla fall kunde se lite av LOST och stryka gardinerna :)

Av Kisse - 10 april 2007 20:25

Här kommer ännu ett meningslöst inlägg...Jag har pratat med Ankis i telefon i närmare två timmar, ont i min hals nu!!! Trött...Har plockat ur påskdekorationern ur påskriset och kastat ut det, plockat ur diskmaskinen åxå...men sen har det inte blivit mer idag. Ska plocka ihop tvätten i tvättstugan och ta med det upp för nu tror jag att jag ska gå upp och lägga mig, har ju varit vaken sedan sex imorse eftersom jag inte lyckades somna om imorse...trött...

Av Kisse - 10 april 2007 17:29

Känns så hemskt att hela påskhelgen har gått och här hemma ser det ut som någon släppt en bomb. Jag är helt enkelt för trött för att orka städa, allt jag gjort idag är att plocka i diskmaskinen sen fick jag gå och lägga mig på soffan. Petter blir lite handikappad när jag blir dålig och får ingenting gjort han heller så då blir det bombnedslag inne.Vardagsrummet brukar alltid vara städat och fint här hos oss och nu är det bomb där åxå eftersom jag spenderat mesta tiden i soffan så kan inte skylla på någon annan än mig själv heller.Idag är jag på gnäll humör känner jag, ringde jobbet i alla fall och berättade att jag stannar hemma imorgon åxå. Lika bra att vila så mycket jag kan, har ju dessutom läkarebsöket imorgon så skulle inte ha jobbat så mycket annars heller.

Av Kisse - 10 april 2007 11:47

ÅÅåh jag är så hungrig måste verkligen gör något att äta. Petter lovade att åka och handla mat då det inte finns så mycket i kylskåpet men sedan bestämde han sig för att åka in till sundsvall en sväng på en gång så jag får vänta på maten *suck* Han ska köpa en skruvdragare och titta på tak till vardagsrummet. Är visserligen bra att han får det gjort. Han har dessutom varit duktig och ringt och hört om pris på trappan vi tror vi ska beställa...ca: 10 000 + moms...*hmm* dyrt med trappa. han ska ringa imrogn igen då dom skulel prata om måtten och få ett mer exakt pris. Sedan måste vi ju så klart jämnföra med andra företag åxå.Jag har mest legat på soffan och tyckt synd om mig själv. Jädrans huvudvärk :( Kan ju vara saknaden av mat som ställer til det lite extra nu åxå så blir nog nudlar och mjölk nu så jag klarar mig tills Petter komerm hem med mat åt mig. Tittade på extrem home make over förrut, började storböla som en tok Petter skrattade åt mig...ni ska bara veta vad arg jag blev då...Petter tycker inte jag borde titta på tv alls eftersom jag är hyper känslig nu, han är inte riktigt van det heller. Jag kan inte titta på skräck/rysare, inte på romatiska och inte sorgsna filmer så inte så mycket kvar att välja på...näpp nudlar och mjölk var det... i soffan

Av Kisse - 10 april 2007 10:01

Halsprovet visade ingenting så bara att härda ut denna jädra förkylning men sköterskan tyckte jag skulle kontakta läkare om jag inte blivit bättre i slutet av veckan. Så är bara att vänta.Ska ju till läkare imorgon åxå, då är det magens tur. Ska bli skönt att få komma dit samtidigt så är det inte världens mysigaste undersökning... hoppas i alla fall att allt ska vara bra med bebisen :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards