Alla inlägg under april 2007

Av Kisse - 10 april 2007 08:25

Halv tio ska jag få åka och lämna halsprov. Många som är sjuk så fanns dåligt med tider för att få träffa en läkare.Måste ringa jobbet sen och rapportera stega åxå.

Av Kisse - 10 april 2007 06:49

Frågan var om det var okej att gå omkring i mysbyxor när man arbetar på förskola?79,9 % Tycker sammanlagt att det är helt okej att gå dom kläder man själv vill så länge kläderna är hela och rena. (21,4 % tycker det är en självklarhet, 47,1% säger ja så länge dom är hela och rena och 11,4 tycker att man får ha dom kläder man vill)5,7 % anser att det kan se flummigt ut.7,7 % tycker att man ska vara pråpert klädd och lika många vet inge ens vad en förskoal är för något!70 personer var med i omröstningen och jag anser att man måste få ha dom kläder man vill på sitt arbete men sen finns det kläder som passar sig bättre eller sämre. Tex. skulle jag inte ta på mig en jätte urringad tröja eller trasiga kläder. Att däremot gå omkring i mysbyxor som ser bra ut tycker jag är helt okej, oftast sitter man på golvet tillsammans med barnen och då tycker jag det är viktigare att man känner sig bekväm än att känna sig fin inför föräldrar och arbetskamrater :)Att 7,1 % inte vet vad en förskola är tycker jag är skrämmande så gott folk, förskola är den instution där barnen är när föräldrarna är på sitt arbete och inte har någon annan som kan se efter sitt barn, det som förr kallades för dagis.

Av Kisse - 10 april 2007 06:41

God morgon eller god är den inte för mig som vaknat med extremt ont i halsen och fortfarande huvudvärk. har bestämt mig för att vara hemma idag men tänkte vänta med at ringa och sjukanmäla mig tills klockan blivit sju vet att det kommit en till personal då.Har skickat in numret till vårdcentralen som dom ringer vid kvart över åtta så får jag se om jag får en tid till läkaren, är så less denna förkylning nu och rädd att jag har fått halsfluss så hoppas på att få lämna ett halsprov i alla fall har vita knölar i halsen som luktar pyton.Har haft svårt att sova inatt och har varit vaken sedan sex imorse då jag vaknade och inte kunde somna om. Någon av hundarna har kräkts på mattan nere i hallen och inget känns särskilt lockande just nu, väntar på att klockan ska bli sju och sedan tänker jag krypa ner i sängen igen och försöka sova en timme till.

Av Kisse - 9 april 2007 20:39

Min omtänksamma syster hade igår när hon var hos sin svärmor tänkt på mig och mitt äppelträd till sagan om musen eftersom hennes svärmor är så duktig på att sy så har sytt små äpple så jag fick ett äpple av henne, Tack Ingegerd! Det passade perfekt, tyvärr har mitt träd ännu inte torkat riktigt, ska ställa det ovanför elementet så kanske det går lite fortare *hoppas*Men bild kommer när det är helt klart och torrt :)

Av Kisse - 9 april 2007 20:37

Jag tog med lamineringsmaskinen och passa på att plasta in några bilder som jag och syster ska ha till våran Mulle grupp som börjar på lördag,ska bli spännande :)så då hamnade jag åxå på bild, det är inte ofta det :)

Av Kisse - 9 april 2007 20:35

Lägger ut en bild på min bror och Ulrika åxå och en bild på Freja där man ser att hon börjar bli stor, svårt att se dte på bilden där Axel är med :)

Av Kisse - 9 april 2007 20:33

Både mamma och maria hade bakat påsktårta idag som vi dekorerade, var meningen att barnen skulel göra kycklingarna men dom gick ut och åkte fyrhjuling istället så det blev jag, maria och mamma som dekorerade.Den med små kycklingarna hade mamma bakat och den med kycklingsdjävulen som har snopp har syster gjort men dtevar mamma som gjorde snoppen ville syster att jag skulle påpeka :)Victor var den som åt upp snoppen :)

Av Kisse - 9 april 2007 20:30

Mamma hade som vanligt slagit på stort och gjot tre rätters middag men jag ahde svårt att äta idag. Mest bara sallad som gick i idag åxå.Axel kom på vad roligt det är med pappduk :) men Freja blev ledsen då inte hon fick sitta med vid bordet.. så pappa hoppade över förrätten och myste med henne istället.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards