Alla inlägg under maj 2007

Av Kisse - 12 maj 2007 15:55

Känns inte bättre i magen heller och har vilat mest hela dagen men nu på eftermiddagen har det blivit som igår kväll igen och det gör riktigt ont, springer på toaletten mest hela tiden, ringde därför rådgivningen igen och har fått en tid på akuten för undersökning, troligen urinvägsinfektion och det ska man inte gå och dra på när man är gravid.


Vi blir ju orolig för bebisen och det är väll inget konstigt med det så känns bra att jag får komma in. Är ju lätt åtgärdat i alla fall om det är urinvägsinfektion så hoppas på det nu :)

Av Kisse - 11 maj 2007 21:58

Pratat med rådgivningen ytterligare en gång och kommit fram till att jag ska vila och ta det lungt men får åka till akuten om dte blir värre. Hon trodde inte det hade med bebisen att göra i alla fall, då det känns bättre då jag ligger.


Fortsätta vila, är dessutom trött så ska försöka kvälls fika lite och sedan gå i säng.

Av Kisse - 11 maj 2007 21:15

Har precis ringt sjukvårdsrådgivningen, har ont i magen, gör ont när jag kissar, långt ner i magen och det känns inte bra. Blir självklart jätte orolig över bebisen. Bestämdes att jag ska avvakta i ytterligare en timme, har haft ont i över två timmar och det vill inte släppa, så om en timme ska dom ringa upp och höra hur dte är men blir det värre får vi åka in akut till sjukhuset.


Går någorlunda bra så länge jag sitter stilla eller ligger stilla men så fort jag rör mig gör det ont och reser jag mig för fort då hugger det i magen... ska lägga mig i soffan nu och enbart ta det lungt och hoppas på att det släpper. Min mage kan ju krångla men idag har den funkat som den ska och jag har inte fuskat och ätit något med laktos.

Av Kisse - 11 maj 2007 16:20

Igår kväll fotade jag slotten men fick slut på batteri i kameran och nu kan jag inte tömma kameran på bilder, blir så less, varför måste allt jävlas. Har varit förskonade med massa skit nu ett tag tycker jag om man räknar bort cirkulationspumpen som varit dålig i två år (det visste vi ju redan) men känns som allt är på väg tillbaka, hundarna som kanske fått till det...Eka höglöper troligen nu i alla fall, blöder en massa men är jätte duktig att städa efter sig så märks ingenting inne :) Duktig tjej!


Oj glömde det viktigaste... Petter kom hem inatt :) Dom blev klar tidigare med jobbet och valde därför att åka hem, skönt att ha honom hemma ett tag igen. Ikväll blir det lugnt, Petter ska sätts tak, jag ska mest bara vila. Men imorgon ska vi iväg på fest :) Och på söndag ska vi på kalas..heter det kalas när man är över 30???? Ja ja tårta ska vi få i alla fall. Antar att det blir efter Mulle.


Idag har det varit en hemsk dag på jobbet, lite barn men ack så jobbiga. Har varit helt hopplösa. Jag har inte fått mycket gjort idag, ingen samtal till direct trade, det enda bra jag fick gjort var att jag tog tag i två gardiner som sattes upp i hörnet på myspölen.


Nu ska jag ge mina kaniner mat och om inte orken försvinenr när jag kommer ut ska jag göra rent i burarna åxå, var länge sedan nu och snart är det dags för ute burarna så en omgång till med rent fint bo kan dom få :)Måste fundera ut vad det ska bli till middag idag, något ur frysen blir det nog.

Av Kisse - 10 maj 2007 20:34

Pannan är fixad och jag har börjat eldat, hoppas på lite varmare hus nu :)Annars har inget blivit gjort, jag skjuter på sysslorna till imorgon istället. istället har jag pysslat ytterligare lite på slotteten. :) Blir så fint så. Imorgon ska jag ta tag i beställningen till direct trade för att få resten av materialet jag behöver för att göra klart slottet och en till saga, nämligen sagan om den lilla lilla gumman. Har lånat en hel del material av min syster som förskolan blivit jätte förtjusta i och vill nu att jag gör iordning materialet till dom åxå, ska köpa en hel del till mig själv åxå då jag tycker den sagan är mysig och bra :)Förskolan vill kunna fortsätta med detta sedan när jag går på min föräldraledighet, känns bra att jag lyckats tillföra något till arbetsplatsen.



Snart dags att hämta in hundarna oh gå i säng, måste kvällsfika lite före bara :)Ringa Petter måste jag göra åxå, längtar tills han kommer hem, halva tiden har ju gått nu i alla fall :)

Av Kisse - 10 maj 2007 18:21

Idag har jag varit otroligt trött och sov som en stock på soffan på jobbet under min lunchrast. behövdes verkligen och jag blev lite piggare på efter middagen i alla fall. Jag kom i säng i hyffsad tid igår och sovit relativt bra, hade lite svårt att somna om inatt efter att jag varit upp och kissat. Jätte kissnödig mest hela tiden nu tycker jag, är säkert bebisen som ligger och trycker mot urinblåsan. Foglossningen har varit skaplig idag och jag har inte känt mig lika begränsad idag som tidigare. Har lärt mig vilka rörelser som gör ont och så har jag blivit bättre på att inte bära och lyfta barnen så mycket, men ibland har man inget val, när dom blir kledsna eller ska gunga till exempel.


Blev grillad kyckling och potatissallad till middag, köpte en ny påse jordnötter till ikväll eftersom jag hade så nyttiga lyxigheter igår :) har suttit i soffan och fixat lite på mina slott dom blir så fina så men nu börjar pappret ta slut och jag måste fixa hushållsrullar (toarullar har jag redan) dom ska sedan bli slottstornen :)


Väntar på att Patrik och Tyrone ska komma hit och laga cirkulationspumpen på panna som gått sönder. Skulle behöva dammsuga och vika en massa tvätt men får se hur mycket jag hinner och orkar ikväll.

Av Kisse - 9 maj 2007 20:05

La mig på soffan och kollade lite på tv, house, bra serie tycker jag :) Sedan klev jag upp och gjorde några mackor (middag)och började tvätta. Hunnit med två maskiner nu och plockat undan lite i köket, renasde kylskåpet på en massa som blivit dåligt åxå. Eldar lite smått nu men går inte bra idag heller men stoppar i några pinnar åt gången så pannan inte ska koka.


Lyxar kväll ikväll så snart ska jag skära upp vattenmelon och hämta hallonen i frysen, men kan ju inte göra det för tidigt. Måste dessutom ta in hundarna innan LOST börjar :) Sedan blir dte sängen för min del, är ju så så så trött... men kunde inte somna förrut vet att det ser ut som ett bomb nedslag här och då är det svårt att koppla av. Tjuvöppnade påsen med nötter igår och visade sig att jag köpt fel, jag skulle köpa vanliga salta jordnötter och har köpt torrrostade jordnötter...inte gott! Så tur att jag har en kartong med frysta hallon annars hade jag måste åka på affärn och köpa något lyx :)

Av Kisse - 9 maj 2007 16:18

Så otroligt trött idag då jag inte kom i säng förrän vid tolv tiden igår, blev fel på cirkulationspumpen och panna bara kokade för mig, så igår fanns det mycket varmvatten och to.m badade och det fanns varmvatten kvar efteråt... sov oroligt då jag var rädd att panna skulel explodera... det gick ju bra... men jag var trött som attan imorse och för att inte tala om nu, har ont åxå. Har inte varit någon bra eftermiddag idag då restrerande personal har varit på fortbildning på TRAS (som jag inte gjort)så jag hade två vikarier med mig. Har fått gått och bära på en flicka hela eftermiddagen vilket gjort mig ännu tröttare i bäcken, satte jag ner henne så bara grät hon så hade inte så mycket till val, korta stunder var hon nöjd med att gå och hålla mig i handen. fick fiskburgare till mellis så jag är fortfarande mätt :) Så nu ska jag lägga mig på soffan och sova en stund.


Har precis ringt och skällt lite på företaget som vi tog vattenprov hos eftersom dom skickat inkasso på oss för en räkning som vi har betalat :( Då blir jag sur!


Jag som trodde jag skulle orka tvätta bilen idag när jag kommer hem hyffsat tidigt men icke nu blir det soffläge resten av kvällen!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards