Alla inlägg under maj 2007

Av Kisse - 8 maj 2007 22:05

Jag har fått mitt examensarbete godkänt så nu kan jag ansöka om lärarexamen, äntligen, som jag har längtat!!!!


Äntligen är jag klar med skolan, 3 ½ års studier har lönat sig :)Så glad så uppe i varv just nu, jag som var på väg i säng :)

Av Kisse - 8 maj 2007 20:27

Åkte och tankade idag på Statoil, dieseln var billig där idag så passade på att tanka full tank :) Ringde till syster och frågade om dom hade lust att bjuda på middag och det hade dom. Blev fisk, det är nyttigt och gott! var kvar bra länge idag, fick smaka kakan Maria har bakat till kalasfirandet i helgen, mums! Jag har fortfarande inget sug efter kaffe utan dricker hellre saft, tror inte jag kommer börja dricka kaffe igen heller. Jag eller bebisen i magen rättare sagt fick en sparkbyxa av sin moster (min syster)idag, gul jätte fin :)


Är hemma nu och trött så blir inget gjort idag, ska hämta in hundarna innan house börjar och sedan ska jag lifga på soffan och glo på tv. Kämpig dag på jobbet idag igen och min kropp gör ont skönt att dte är onsdag imorgon, längtar så tills det blir helg! är så jobbigt när Petter är borta då jag måste göra allt själv. Hundarna jävlas med mig och jag måste laga mat själv :( Kan inte förstå hur jag blivit så anti laga mat, nu är jag konstant hungrig men ändå inte sugen på mat. Jag är sugen på frysta hallon...och det kan man ju inte leva på, inte calippo heller... var in på affärn och köpte vattenmelon att äta imorgon då jag har lyx dag men tror jag ska fuska och äta lite idag, köpte faktiskt nötter tills imorgon åxå :) Nä ett sista ryck inna soffan blir min bästa vän :)


Mamma ringde för den delen till djurkliniken idag och det blev vi inte klokare på men har bestämt att vi ska vänta några veckor och ringa och boka tid för ultraljud på Eka för att se om det är några valpar på G är det det så får vi ta det problemet då.

Av Kisse - 7 maj 2007 22:12

Måndag betyder många barn på jobbet, ganska körig dag men andra ord. Jobbar sent och är alltid trött på måndagar eftersom man alltid lyckas vända lite på dygnen när det är helg. Jag vaknade halv sex imorse och kunde inte somna om efter det trots att jag inte började jobba förrän halv nio :(


Köpte färdiglagat mat på ica när jag for hem eftersom jag inte skulle orka göra mat och Petter är ju och jobbar nu. låg på soffan och vilade ett tag innan Ankis ringde och vi surrade mycket och länge :) Sedan kom Nisse och hjälpte mig bära in ved och sätta upp hundgrindar. Imorse betedde sig hundarna konstigt och nu vet vi inte om dom har lyckats tjuvparat sig, mamma ska ringa djurkliniken imorgon och prata med dom. Jag har inte tid att sitta i telefon kön som är där. Vill verkligen inte få hundvalpar upp i allt detta, speciellt inte efter Macken som har epilepsi. Räcker gott och väl att det kommer en bebis här i familjen:) grindarna är i alla fall upsatta nu.


Sedan har jag suttit och tapetserat skolådor :) Håller på att göra slott till Sagan om prinsessan på ärten :) Ett till mig och ett till jobbet (jobbets har fönster). Slotten är nästan klar invändigt lite små fix kvar och möblerna sedan ska utsidan bli rosa med torn :)Riktiga sagoslott !!!


Nu är det dags för sängen tidig dag imorgon!

Av Kisse - 6 maj 2007 19:35

Blev ingen tapetsering idag heller, Petter är fortfrande i nte klar med taket och jag tänker inte tapetsera innan han har kapat klart takskivorna. Imorgon åker han och jobbar så tidsplanen sket sig. Nu ligger vi efter en hel vecka troligen, eftersom Petter kommer jobba 5 eller sju dagar, troligen det sista.


Istället för att göra nytta hemma idag tog jag med mig cajsa och åkte på Birsta, mycket shopping nu för min del, denna gång behövde jag en Bh, vilket jag hatar att åka och handla, alltid lika svårt att hitat en bra. Är nämligen inte bara magen som växt på mig, boobisarna åxå :)Hittade i alla fall två som jag hoppas kommer vara bra. Köpte även nya joggingskor att ha på mig hemma och till och från jobbet. Behövdes verkligen. Handlade lite bebis kläder idag åxå, två bas byxor och en ur gullig body och en liten mössa som var nedsatt nu. Kommer att bli bra i oktober :)


Köpte ankelstrumpor till mig själv och sedan gick vi på Ö&B och jag köpte mig en baden-baden, visserligen en sån med tunn dyna men duger åt mig sällan jag kommer ha chansen att ligga i den och jästa ändå, men förhoppningsvis ska väll det hinans med i sommar åxå  :)


Hälsat på både svärmor ikväll och sedan även svärfar innan vi äntligen är hemma igen, nu blir det mackor och sedan dags att göra kväll, Petter ska börja packa, *usch* nu blir jag själv igen :(

Av Kisse - 5 maj 2007 19:07

Mulet väder idag och kallt när vi var i skogen med Mulle gruppen. Idag kollade vi bäver spår eftersom vi inte fick se bävern, var en bra dag och barnen var koncentrerade. Eftersom vi inte var på våran vanliga Mulel plats som innebär en lång promenad upp för berget trodde jag att jag skulle vara piggare idag än dom andra gånger men eftersom jag har förkylning i kroppen igen så var jag helt slut när jag kom hem. Hämtade Roland på vägen hem och handlade lite, lagade mat och åt sedan har jag legat på soffan och sovit en stund. Känner mig trött och seg nu, mår inte så bra så kanske dags att äta lite igen då jag inte fick i mig så mycket till middag.


Blir ingen tapetsering idag utan börjar med det imorgon istället och hoppas då på att Petter är klar med taket. Ligger inte så bra till tidsmässigt nu men förhoppningsvis så hinner Petter lägga golvet imorgon. Jag ska städa i sovrummet och försöka få lite ordning på våra kläder, dammsuga lite nu istället. Känns nu som det blir en tidig kväll för min del, usch vad tråkig jag känner mig.

Av Kisse - 4 maj 2007 20:33

Efter jobbet åkte jag , Petter och stefan till sundsvall för att åter igen köpa byggmaterial och denna gång blev det tapeter, endast till vardagsrummet men tror jag vet vilka jag vill ha uppe i hallen sen åxå, hinner inte få klart båda i helgen ändå genom att det är Mulle grupp imorgon, sitter nu och väntar på att Syster ska ringa upp så vi kan planer det sista inför morgon dagen då vi ska på bäver spaning. Hon höll på att lägga pojkarna när jag ringde. Köpte nya inne skor till jobbet idag behövdes verkligen då mina gamla är slut i kardborren som sitter på hälen vilket gör att dom hela tiden släpper. Köpte även ett par billiga joggingskor som jag kan ha på jobet så jag slipper gå mellan personal ingången och barnens hall för att hämta skorna varje dag. Jobbigt i längden att släpa skorna fram och tillbaka så nu köpte jag skor som jag kan lämna i barnhallen och använda på jobbet.


Var och träffade min barnmorska idag, pratade om min foglossning. Hon sa att det blir värre om man går i kuperad terräng som typ skogen och tyckte jag skulle ta det lungt i skog och i trappor, inget av det är ju lätt för mig att ta det lungt med med tanke på våran trappa och mulle gruppen på lördagar :) Kom i alla fall fram till att jag ska använda bältet jag lånat av mamma så mycket som möjligt och förhoppningsvis blir det bättre frammåt v. 25 då bebisen ligger högre upp :)


Pratade med en flicka i dag på jobbet om bebisen i magen, hon ville inte riktigt tro på det så jag visade ultraljudsbilden och hon var inte helt säker ändå men accepterade att det var så...:) Gull unge..lite senare frågade hon "men kristina, kan jag inte få se bebisen i magen", hon menade då att hon ville titta genom magen (så som kameran som tar ultraljudsbilden) och jag fick förklara att man inte kan se den genom huden... jag berättade att den är liten och behöver växa i magen nu tills den blivit större och min mage blivit jätte stor innan den kommer ut och sedan lite senare på eftermiddagen hörde jag när hon berättade för min arbetskamrat A-L att "kristina har en bebis"..A-L såg lite lurigt på henne och började "nja men den har inte kommit ut ännu..."nä sa flickan för den är så liten ännu så den måste växa i magen först. *hihi* Härligt när man har spenaderat en hel dag nästa till att försöka förklara och till slut så förstår dom, låter ju dessutom otroligt gullig när en liten treåring sitter och förklarar för en vuxen hur saker och ting fungerar :)


Idag lyckades jag fånga båda mina katter på bild när dom låg tillsammans på soffan och myste :)Mina fina katter!

Av Kisse - 3 maj 2007 23:16

Glömde att berätta att barnmorskan inte riktigt kunde se vart moderkakan slutade så ska in på ultraljud igen när jag är i v. 32 (ett bra tag kvar )för att kolla då. Ligger moderkakan ivägen kan det hända att det blir kejsarsnitt, det vill jag verkligen inte så hoppas på det bästa och att vi bara får en bonus titt på våran lilla bebis :)

Av Kisse - 3 maj 2007 22:31

Ny omströstning

Vilken färg på vagen tycker du att vi ska köpa?

Röd/svart?

olivgrön/beige?

en annan vagn?

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards