Alla inlägg under maj 2007

Av Kisse - 3 maj 2007 22:03

Idag har vi varit med om en helt otroligt mysig sak, vi var på ultraljud och tittade på våran bebis :) Sprattlade på som sjutton där inne i magen, en mycket pigg, frisk krabat. Hjärtat pumpade som det skulle och allt såg bra ut, otroligt skönt att få höra!!! Var så roligt så fint, så otroligt att den finns där inne :)


Berättade för en del föräldrar på förskolan idag men de flesta har tydligen misstänkt det ett tag..undrar varför...kan det bero på den stora magen?! Lång dag i dag på jobbet men började med att försova mig i morse kom en halv timme sent men jobbade sedan till halv åtta ikväll :( Med en paus på tre timmar då vi var på ultraljudet men ingen vila då heller så känner mig helt slut.


När jag kom hem åkte vi till mamma och pappa blev kvar där en stund, måste ju visa bilderna och sedan så visste vi att Mikael och Ulrika och lilla Freja var på ingång så inväntade dom. Myste lite med Freja och visade bilderna på bebisen :) Visade även min chef bilderna idag hon blev imponerad, jag tror inte hon sett ultraljudsbilder förrut så det var kul.


Nu ska jag göra varma mackor och sedan hoppa i säng, imorgon är det fredag och jag och Petter ska åka till Sundsvall och köpa saker till övervåningen, elprylar och tapeter, ihelgen ska det nämligen tapetseras :) Petter håller på för fullt med taket och tanken är att golvet ska hinna läggas innan helgen är slut. På lördag har ju jag och syster Mulle grupp åxå så lite tid försvinner ju där.


På den översta bilden ser man huvudet och överkroppen i profil, man kan se den lilla näsan :) man kan även se en liten hand på bröstkorgen.


På den nedersta bilden har bebisen vänt på sig och ligerg nu med ryggraden uppåt :)Huvudet åt höger. Otroligt vad mycket man kunde se på ultraljudet med barnmorskans hjälp, syns ändå inte lika bra på bilderna som det gjorde på skärmen tycker jag men oj vad roligt det är att titta på dom, kan inte nästan inte sluta titta på dom :) Har sex bilder men dessa två tycker jag man ser bäst på.


Av Kisse - 2 maj 2007 16:49

Idag var jag första gången på mycket länge sugen på att laga mat. Blev en pasta låda med kassler, står i ugnen just nu, Petter håller på att skruva uppe.


Ikväll är det GAMA möte och sedan ska han hem och fortsätta, ikväll ska takplattorna börja sättas upp :) Själv ska jag ligga på soffan och se på LOST och äta frysta hallon, min nya passion :) 


Känner mig skapligt pigg idag och värken börjar ge med sig och bli som "vanligt" att jag får ont på eftermiddagarna är ju inte så konstigt. Efter en hel arbetsdag men mycket lyft är man trött i kroppen och då kommer värken i mitt bäcken. Men som sagt det känns hyfsat idag. Har bältet på mig så vet inte om det är det eller om kroppen gått till sig lite fick ju så extremt ont efter putten på sista april.


Nu är det dags att ta ut pasta lådan och sedan ska jag tvätta lite inna det är dags att fara på möte, har jag tur hinenr jag med en snabb vila på soffan :)

Av Kisse - 1 maj 2007 23:06

Petter bytte inte till sommardäck men fixade så att Pierre gjorde det åt mig för en ynka hundring :)Helt okej för mig då jag vet att han behöver pengarna och jag ville ha sommardäcken på.


Mamma, pappa och brorsonen Victor kom på besök tog en kopp kaffe och lämnade ett bälte till min (tydligen) foglossning. Känns lite bättre nu fast då har jag bara åkt bil så har ju inte gjort något ansträngande heller. Petetr och jag tog nämligen bilen till sundsvall för att äta på donken och lämna skattepapper sedan tog vi en sväng tills Petters jaktvårdsområde. Såg massor av tjäderhönor och en älg :)Sprang ut på vägen framför oss så jag skrek, gick ju verkligen inte fort då Petter satt och kollade åt annat håll än på vägen där älgen plötsligt stod. Dom är stora dom djuren, hua för att krocka med en sådan.  


Nu har vi kommit hem blev sen ikväll men tröstar  mig med att jag legat på soffan mest hela dagen ch tyckt synd om mig själv och inte ansträngt mig över huvud taget så nu blir det en varm dusch innan sängen och hoppas på en god natts sömn :)

Av Kisse - 1 maj 2007 15:26

Idag är det ingen bra dag. Sovit dåligt inatt, låg på soffan med värme kudde tills två innan jag orkade gå upp för trappen, värmde kudden innan och lyckades somna ganska så fort. Hade hoppats på att vakna utan att ha ont idag, brukar annars bara ha lite ont när jag klliver ur sängen och sedan går det bra men idag har jag haft ont sedan jag vaknade :( Känns bara värre och värre så fort jag försöker göra något så antar att jag behöver vila idag.


Stefans syster jessica har varit hit med två av barnen idag, hon hade med sig mamma kläder till mig som jag fick och pojkarna fick leka och åka lite traktor :) Nu nu har jag ännu mer kläder men var en hel del jag inte kunde ha åxå, har plockat ur lite som jag tror Carro kanske kan ha som har kortare ben än mig. Mycket fina kläder att fylla på garderoben med i alla fall, tack tack Jessica!


Jag hade annars tänkt tvätta bilen idag men regnar lite till och från så känns inte så roligt då så får bli nån annan dag däremot försöker jag få Petter att byta till sommardäck på bilen så jag slipepr slipa på dubben. Men han är lite sliten idag så får se om det blir av tror jag måste muta honom med mat eller nått. Måste fundera ut vad det ska bli till middag idag åxå. Arbetsdag imorgon, tur att dte är kort vecka och snart är det torsdag!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards