Alla inlägg under juni 2007

Av Kisse - 25 juni 2007 20:35

Idag har arbetsdagen varit upp och ned vänd, avdelningarna har nu slagit ihop ochh alla runtiner faller som furor... lite jobbigt innan man kommit in i dom nya rutinerna man får skapa. Vi har haft lite barn men ack så krävande ändå. bestämde mig redan på förmiddagen att inte jag skulel sova på lunchen min och dte funkade faktiskt ännu står jag på benen (fast sitter just nu)


Varit till mamma och pappa och ätit middag, pasta och kycklinggryta, gott var det :) Syster och barnen var där och moster Britta med familj kom en snabb sväng åxå, min kusin Jonas är och hälsar på hos mamma som vanligt när det är lov :) Han är som en extra lille bror som kommer ibland. har med andra ord inte blivit något städat här hemma idag men men hinner väll det någon annan dag. Imorgon ska jag åka till syster och äta middag där :) Imorgon börjar redan klockan sju för första gången på detta jobb... usch jag kommer vara dödstrött men slutar ju lite tidigare då så bara att bita ihop och se glad ut. På onsdag börjar jag ju redan klockan sex...det är ju äckligt tidigt det :( Jag tycker om att få sova...vilket jag får göra både torsdag och fredag men då jobbar jag ju desto längre åxå. Bla bla bla...usch vilket tråkigt inlägg....lika bra att sluta.


Ska göra natt nu lägga mig och läsa, köpte två tidningar idag på affären och när jag kom hem hade jag fått en i brevlådan åxå så nu har jag en massa läsning. Tidningen Mama, Glamour ( då fick man pocketen Djävulen bär prada åxå) och Allt i hemmet, varierad läsning i alla fall :)

Av Kisse - 24 juni 2007 22:02

Städade klart hallen uppe åxå, Petter och Nisse bar ner alla byggsaker så nu är det städat och fint där åxå. Imorgon bli det sovrummet och torka alla golv sen är hela övervåningen klar. Petter har städat nere, sopat betong plattan och fixat ett kök åt mig, bar in spisen igen, kanon bra nu kan jag verkligen laga mat igen. Måste fixa så jag lättare kan diska i badrummet men ska inte bli några problem. Pannrummet är åxå städat så känns mycket fräschare nu överallt.


Nu ska jag kvällfika och sedan blir det en snabb dusch och sängen.



Av Kisse - 24 juni 2007 19:09

Nu är gästrummet färdigstädat. Slängde ut den ena gästsängen eftersom den var så ranglig och vi nu har en bäddsoffa. Vagnen och bilstolen fick flytta in i gästrummet nu och vaggan (mitt aktionsfynd för nått år sedan) in i vardagsrummet (där ska den stå sen åxå) eftersom vårat sovrum blivit överfullt med saker. Fuskade och hängde upp gardinerna ostrykna men ska stryka dom nån dag i veckan, funderar på att byta i sovrummet åxå imorgon då jag ska städa där.


Nu är jag helt slut eftersom jag städade klart vardagsrumemt åxå, golven behöver torkas men det orkar jag inte nu när höfterna värker. Hallen uppe  är däremot fortfarande kaos, vet inte om jag orkar ta tag i det. Det bästa vore om Petter bar ner tapetserar bordet och ställer det nere, kan ju faktiskt klistra dom stackars våder som nu saknas nere och sedan bära upp dom, frågan är bara när dom stackars våderna ska komma upp. Jag tänker inte hänga ut över trappen och tapetsera jag ju ett liv inom mig jag måste tänka på.


Petter åker inte och jobbar förrän imorgon bitti, vilket känns bra. Då hinner nog hans kläder torka åxå innnan han ska iväg. Nu ska jag gå ner och fixa lite frukt och sätta mig i soffan och mysa en stund tror jag. Börjar ju bli hyffsat fint här uppe nu :)

Av Kisse - 24 juni 2007 19:07

Måste lägga upp två bilder på vagen så ni får se vad fin den är som liggvagn åxå.


Längtar så tills det är dags att använda den :)

Av Kisse - 24 juni 2007 12:11

Fredagen var ingen bra dag alls, Petter och var ovänner slitade med att jag åkte till mamma och pappa och sov där. Åkte hem på lördagen och blev vänner igen i alla fall och gjorde klart ritningen på köket innan vi bestämde oss för att åka iväg och bara vara lediga en dag.


Åkte till Petters jaktvårdsområde med båda hundarna, stannade i matfors och åt pizza där :) Gott! Sedan vidare ut i skogen. Åkte runt på små vägar stannde och lät hundarna komma ut en sväng upep vid jaktkojan. Macken var så glad när han fick springa omkring lös där uppe. Eka fick sitta kopplad med njöt ändå skulle jag tro, hundarna busade och matte fick lite fina kort på dom.


Idag har vi sovit länge och sedan kom Camilla och bjöd ner oss på frukost. Suttit där ett bra tag och bara pratat men nu är vi hemma igen och bara att ta nya tag. Jag ska försöka få nån ordning på övervåningen, packa om lite lådor och stuva undan det som går. Petter har tvättning och packning framför sig eftersom han åker ikväll. Betong plattan nere ska sopas av och sedan ska köket ritas upp på golvet så vi får en ännu bättre bild på hur det kommer att se ut. Hoppas på att få det lite frächare här och en provisoriskt kök ska byggas upp under dagen åxå så mycket att göra idag.

Av Kisse - 22 juni 2007 09:50

Fick främmande av Gabby och mattias igår och lille Liam, så st och doftar så underbart. Längtar ännu mer nu efter våran lill plutt :) Petter och jag gick och la oss samtidigt igår, var evigheter sedan så han kunde faktiskt känna hur bebisen flyttade runt sig i magen men inga sparkar igår kväll inte...jo efter att Petter somnat. Den sparkar alltid som attan när inte Petter är i närheten :) Tiden går jätte fort just nu men jag skulle gärna hoppa fram tiden lite ytterligare. På onsdag ska jag till barnmorskan, känns långt mellan gångerna och jag blir lika nervös inflör varje gång att något ska vara fel. Då ska magen mätas och jag får höra hjärtljuden igen, Petter kan ju inte vara med den gången heller.


Nu ska jag gå ner och duscha..om det finns varmvatten, äckligt fuktigt inne här nu när betongen brinner ihop, igår rann det på insidan av fönsterrutorna men sen startade vi fläkten så vi fick ut lite fukt i alla fall. Så skönt att ha ett riktigt golv att kunan gå på. Nu kan jag dessutom städa lite på övervåningen utan att det är helt tröstlöst. Får se om jag hinner med lite sånt innan vi ska iväg på midsommarfirande.


Ska till raggen på midsommarfirande, blev ingen fest här hemma. Jag orkar inte just nu eftersom det ser ut som hej kom och hjälp oss överallt, både ute och inne. Dessutom kan jag åka hem när jag vill ikväll och det känns bra. Jag har ingen anning om vad som händer på firandet inte ens när dom tänkt börja men antar att det löser sig. Först ska Patrik och Annelie komma och äta smörgåstårta, vi har jätte mycket över. Men den laktosfria med räkor tog slut nästan på en gång så jag har inget kvar :(

Av Kisse - 21 juni 2007 19:21

Idag har jag använt min klänning jag köpte igår, den sitter jätte bra och jag har känt mig fin idag när vi haft midsommarfirande på jobbet. Många föräldrar har berömt magen att det är så fint eftersom det verkligen syns nu att jag är gravid. Det känns roligt.


Mamma var på sundsvall igår med syster och då hittade hon en klänning till mig där, en jätte fin brun klänning som jag fick idag. Sitter perfekt, tack mamma! Och tack för dom goda smörgåstårtorna du gjort. Petters pappa & Aina, Carro & Irma, Nisse, Pierre & Sussie, Tyrone & Camilla, Max och Moa, Cajsa & Fredrik och Stefan har varit här och ätit tårta. Väntar nu på att Patrik & Annelie och Johan ska komma och äta åxå. Ström och gabby ska komma och hälsa på med Liam, ska bli kul, självklart blir det tårta till dom åxå :)


Niklas har nu åkt hem, han längtade efter tjejen :) Han har jobbat på jätte bra denna vecka han varit här, tack snälla lillebror :)


Nu ska jag lägga mig med boken och läsa lite, den är så rolig att jag inte kan sluta läsa på kvällarna så snart har jag läst ut den :)

Av Kisse - 21 juni 2007 19:17

Imorse kom betong bilen och killarna jobbade på bra, redan vid nio var golvet klart och nu har det brunnit så pass mycket att det går att gå på det :)


Ser så mycket bättre ut nu! Nu gäller det att bestämma oss för kök och vad vi sk ha för golv i köket, inte riktigt överens om den saken.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards