Alla inlägg under juni 2007

Av Kisse - 20 juni 2007 21:20

Så här fina är golven nu!

Av Kisse - 20 juni 2007 21:19

Lägger upp en bild på vad killarna gjorde igår natt när dom var trötta och satt och pratade... vad gör man inte när man är utan möbler...

Av Kisse - 20 juni 2007 19:25

Idag efter jobbet blev det shopping, åkte till huddik för att kolla på rean på Lindex. Cajsa åkte med mig så jag fick sällskap. Hittade en hel del men eftersom plånboken börjar bli tom så blev det inte så mycket, ett par mamma strumpbyxor så jag slipepr få söm på magen :) ett par tre kvarts byxor i mjukis stuk för 99:-, ett par svarta linne byxor för 79:- och en klänning för 149 :-, tycker jag fick mycket kläder för rimlig peng.


Nu håller karlarna nere på at lägga golvvärmeslangen eftersom betong bilen kommer imorgon bitti. Ska bli så skönt när det blir gjort. Fin avslutning med smörgåstårta åxå :)


Jag är trött och slut eftersom jag suttit på planering inför hösten hela förmiddagen och sedan skurade jag stolar inne på avdelningen innan det bar av till huddik. hungrig är jag igen åxå, gör inte annat än äter just nu, konstant hungrig. Magen krånglar och loppfröna hjälper inte alls. Nu övergår jag till mina linfrön igen och ser om dom funkar. Måste ta upp det här problemet med min barnmorska, ska dit nästa vecka för att se vad hon säger. Jag måste ju äta järntabletterna men måste ju finnas något att göra tycker jag. 


Näpp äta lite och lägga mig och läsa pocketen jag köpte igår när jag var och handlade. Började läsa den igår och gjorde som vanligt...läste för länge och ville inte lägga ifrån mig boken nån gång... ska ut och ge kaninen mat och vattna tomatplantan åxå, än så länge lever den :)

Av Kisse - 20 juni 2007 18:43

Idag har vägverksgubbarna varit här och snyggat till på gården lite, planat ut utfyllningsmassorna så nu ser det mycket bättre ut, vi trodde vi skulle få göra det jobbet själv men dom var snälla och fixade det. Tyvärr hade det blivit missförstånd då det gällde smörgåstårtorna. Gubbarna har lång helg och slutade jobba redan idag så tårtan blir på måndag istället. Men vi får ju tårta redan imorgon då min snälla mamma redan fixat det :)


Lägger upp en bil på utemöblerna jag har ute åxå i bakgrunden ser man hur massorna såg ut innan gubbarna varit här och planat ut.



Av Kisse - 20 juni 2007 18:41

Så här gör man på landsbyggden när man skottar zingel... inget kan göras utan maskiner....

Av Kisse - 19 juni 2007 21:33

Idag blir det ett kort inlägg... inget särskilt har hänt idag. Killarna jobbar på för fulla muggar, cellpalsten är snart på plats och Tytte ska komma och dra slang till golvvärmen...jag var iväg och handlade när jag kom hem från jobbet. Har bestämt oss för att bjuda familjen på tårta på torsdag eftermiddag eftersom Petter fyllt år. Imorgon funderar jag på att åka till huddik efter jobbet för attkolal in rean på Lindex, skulel tydligen vara rea på mamma kläder där och jag behöver nå mer shorts eller capribyxor somman kan ha på jobbet, kanske en klänning åxå. Allt känns lite tråkigt att ha på sig bara för det där jävla foglossningsbältet, inget sitter snyggt och bältet är jätte fult men vad gör man inte för att inte ha ont.

Av Kisse - 18 juni 2007 20:33

Idag har vi mycket folk här som hjälper till med byggandet, nu har nämligen delar av uppbygget börjat!


Ett lass med zingel kom idag och Camilla, Tyrone, Pierre, Sussie, Nisse, Niklas och Petter skottar som besatta. Max och Moa har sprungit omkring tills jag satte på en film åt om men dom såg bara en stund sedan lessnade dom nu tror jag dom är ute och leker istället. Jag har gått upp och tagit en vila eftersom jag är helt slut efter arbetsdagen på jobbet och sedan skottat lite zingel men gav upp efter ett tag, får för mycket sammandragningar så det är inte alls kul.


Patrik och Annelie bjöd på middag idag, jätte snällt. Och nu är Patrik här för att gjuta lite stolpar. Ska skicka med honom lite mat senare så Annelie kan laga mat tills imorgon och på onsdag åt oss.


Hör att Stefan dykt upp nu åxå, jag ska snart gå och lägga mig för jag är helt slut idag trots att arbetsdagen varit jätte lugn. Många barn har redan gått på semester så vi njuter av lugnet nu :) Kom i säng i hyffsad tid igår men la mig och läste och vips så var klockan tolv, var döds trött imorse då jag vaknade :(


Nu ska jag värma lite spagetti och köttfärssås som Annelie skickade med oss som kvällsfika.


Av Kisse - 18 juni 2007 20:31

Lite bilder på när killarna jobbar och hur det ser ut här hemma...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards