Alla inlägg under juni 2007

Av Kisse - 16 juni 2007 10:39

Igår blev det inget inlägg, hade inte tid med det. När jag kom hem for vi iväg och handlade och sedan åkte vi och hämtade lillebror som ska vara här några dagar. När vi kom hem kom Camilla och började hjälpa mig packa ner restrerande saker. Vi tog en paus för mat och sedan fortsatte vi packningen. massor av lådor packades och massor av saker bars upp. Nästan tomt på saker nere nu ligger en del kvar på bänken men det ska undan idag...för idag ryker bänkarna. *Tack för all hjälp Camilla*


Petter, Stefan och Niklas rev nedervåningen igår. Dom gick lös på väggarna i köket och golvet, ska lägga upp bilder...otroligt vad dom jobbade på igår men dom var uppe tills fem imorse då jag sa åt dom att dom inte fick fortsätta. Då sover dom ju bort hela den här dagen om dom är uppe hela natten. Jag hade sovit flera flera timmar... hade lite svårt att somnan sedan när Petter kom upp, försökte sova på mage men bebisen var så vild att jag fick byta ställning flera gånger innan det somnade, gjorde volter i magen :) Vaknade imorse av sendrag i vaden, skrek! Fick massor av sendrag igår åxå så fort jag satt på knä fick jag sen drag i tårna.. jätte kul tyckte dom andra..jag skrek!


Nu sover killarna och jag har ätit frukost vid datorn, damm överallt och det betyder ju munskydd på för min del. Nere går det nästan inte att vara plus att jag alltid varit lite känslig på spån så näsan rinner på mig hela tiden då jag är nere. Petter gnällde om att han var hungrig när han kom och la sig så jag ska åka och köpa pizza till dom idag till lunch..eller när dom vaknar... sedan blir det att fortsätta arbeta. Resten av golvet ska rivas idag och Petter ska ringa och höra om han får tag i zingel.

Av Kisse - 14 juni 2007 21:23

Först måste jag berätta om en underbar händelse på jobbet idag... barnen börjar gå på semester nu och vi fröknar får lite avskedspresenter av en del barn, fick en fin kopp med en ros i av en pojke och hans föräldrar och av en annan pojke, vi kan kalla honom W fick jag en present till bebisen, en underbar liten kanin som har en morot som skallra och bladet på moroten är i prasselmaterial. Bebisen kommer älska den tror jag, underbart härlig! Underbar tanke av den lilla pojken på 3 år som själv sa i affären: titta mamma, den ska Kristinas bebis få :)Jag fick den idag på rasten då jag låg och sov men han ville överlämna den själv så dom kom och väckte mig så nyvaket tog jag emot presenten men kunde inte hålla mig så öppnade den och skyndade tillbaka för att hinna tacka riktigt. Han såg så stolt ut när jag sa att bebisen blir nog jätte jätte glad för presenten och dom andra barnen fick se och känna på den :) Resten av fröknarna fick tillsammans en blomma och förskolan fick fingerdockor av honom.


När jag kom hem visade jag Petter han tyckte åxå det var en gullig handling! Eftersom det regnat hela dagen och fortfarande regnade skulle vi passa på att få lite saker gjorda inne idag. Åt middag under tiden jag såg ett avsnitt av McLeod´s, snart har jag sett alla...är ju så beroende framkallande...


Pierre och Sussie kom och hämtade möblerna dom skulle få och porslinet jag plockat ur så nu är vi av med det. Dom fick låna min bil för att få med sig allt hem :)Sen kom Nisse och han hjälpte Petter bära upp en massa lådor så nu är snart allt uppe. Lite kvar i köket att packa och lite små saker i gamla vardagsrummet kvar men snart så... garderoberna är utburna så nu river vi snart nedervåningen. Datorn är nu placerad uppe i vardagsrummet så länge, internet kabeln räckte inte längre...funderar ju på att göra om framöver men får bli senare. Funkar bra så här åxå.


Nu är jag trött och orkar inte göra mer så blir duschen för min del, Petter har fixat så vi har vatten igen :) Petter sitter ute i grävaren och petar på i massorna. Imorgon ska det sista packas ihop och köksmöblerna bäras ut, köksbordet ska slipas (fast inte imorgon)när vi ändå håller på för att sedan betsas i mörkare färg och sedan lackas för att matcha köksoffan. Skulle vilja ha nytt köksbord men har inte råd med det så då får det gamla snyggas till istället.

Av Kisse - 13 juni 2007 22:00

Var ju dubbel avsnitt av LOST idag så blev inte så mycket gjort, tur att jag hade tv:n på när jag tapetserade så jag hörde att LOSt började redan klockan åtta det hade jag inte kollat upp :) Jag är ju en värdelös tv tittare...*hihi*


Tapetserade klart dom två våderna i alla fall och der ser bra ut om dessa bubblor åxå suger in sig men blev betydligt färre bubblor på denna sida om dörren. Mer har inte blivit gjort idag men inte mycket att göra åt det. Petter har fortfarande inte fått till vattnet så vi är fortfarande utan :(


Nu blir det sängen jag är sååå trött, ätit för många godisar så jag nästan mår illa åxå :( Drack för mycket mjölk så nu blir jag utan till frukosten imorgon. Men har ju fil så blir fil och loppfrön så min mage blir glad.

Av Kisse - 13 juni 2007 19:27

Idag är det onsdag vilket betyder lite kortare arbetsdag för mig, var hemma vid fyra, trött men inte vidare hungrig la jag mig och tittade på ett avsnitt av mcleod´s. Vid sex tiden började magen bli hungrig så gjorde parisare (igen) till middag, ingen lust att lag mat plus att vi är utan vatten så inte så mycket annat att välja på heller.


När jag låg på soffan idag fick jag i alla fall se något roligt, bebisen i magen som varit ganska så lugn nu en vecka fick frispel och lekte rövare i magen, jag kunde se hur hela magen rörde sig och det var jätte kraftiga sparkar, synd att Petter var ute annars har han inte kunnat missa det den här gången.  Får lite sammandragningar ibland så ska försöka dra ner lite till på tempot här hemma, imorse när jag skulle kliva upp var magen hård som sten men släppte efter en stund när jag låg kvar och drog mig trots att jag inte hade tid, hann till jobbet i alla fall utan att stressa så gäller nog att lära sig lite av det.


Vi är utan vatten för Petter har tömt brunnen och ska täta ringarna, så inte så fin ut våran brunn... rötter som börjat växa in och en stor snigel (verkligen stor) bodde där i och till och med Petter blev äcklad av vattnet och bestämde sig för att ta tag i saken nu. Jag har inte druckit av vårat vatten många gånger sedan jag blev gravid och redan innan det hade jag trappat ner på att dricka det eftersom det inte smakar gott. Vi skickade ju in vattenprover och det visade sig att vi hade för lågt pH-värde så koppar och järn släpper från ledningarna därför den gula färgen och den konstiga smaken. Jag tror inte det är så bra att dricka det speciellt inte då man är gravid och har en känslig liten krabat i magen och dricker därför vatten från jobbet  men jag lagar mat på vårat vatten.


Jag har börjat rensa ur köksskåpen, blev mycket jag inte vill ha kvar så större delen av köket är snart klart (packningen alltså)men ger mig för idag då dte är jobbigt att hela tiden huka sig ner, tar resten imorgon. Nu ska jag gå upp och försöka få till lite kanaler på tv:n eftersom det är LOST ikväll, sedan blir det nog tapetsering av andra halvan av väggen (där vitrinskåpet ska stå) är bara två våder så ska nog gå bra, ett jobbigt hörn är det men hoppas på att få till det. Bubblorna från igår har sugit in och väggen som jag tapetserade igår ser jätte fin ut :)


Nu måste jag sätta igång om jag ska hinna det jag planerat för, sedan ska jag tända lite ljus och mysa ner mig i soffan med en skål non stop och en stort glas mjölk!

Av Kisse - 12 juni 2007 21:54

Irriterad och arg idag, less på att ha ont så fort jag kommer hem plus att jag känt mig otroligt trött idag, trots att jag sov middag på jobbet...visserligen bara några minuter men ändå. Rolig dag på jobbet idag då vi haft avslutningsfest för barnen som flyttar över på den större avdelningen efter sommaren, vi hade fiskdamm (med glass) och sedan gick vi en promenad upp till ett berg (kulle) där vi lekte hunden och benet, barnens favorit lek och åkte i tomtens kvarglömda släde :)Plockade lite blommor och klättrade på stora stenar sedan gick vi tillbaka, roligt för barnen :)


Blev grillade parisare till middag idag, gott som attan men fick bara i mig en. Vilket gör att jag åter igen är hungrig. Sedan gick vi upp och tapetserade halva väggen, den del där vitrinskåpet ska stå men blev inte så bra, tapeten under ville släppa så blev bubblor...*jag blev sur* la mig på soffan och tyckte synd om mig själv en stund. Sedan åkte vi till Patrik för att fira Linn som fyllt år, ingen fika jag kunde äta så kändes inte så roligt, tog en bulle som resulterade att jag fick ont i magen, inte alls kul :( Skjussade Petter för att hämta Tyttes grävare och nu är klockan mycket, kvällarna går för fort, jag hinner ingenting.


Nu ska jag plocka ur alla glas ur vitrinskåpet, Petter och Stefan ska bära upp det senare ikväll. Jag ska duscha och kvällsfika och så kom jag i säng sent i kväll igen... förstår inte...och imorogn är dte LOST då blir jag åxå uppe länge. Köket är orört och Petter blir lite less över att jag inte hunnit plocka ur det ännu men hoppas hinna före helgen om inte annat blir det klart i helgen. Köpte nonstop till onsdagslyx, nonstop och mjölk *mmm*


Pratade med mamma förrut och hörde att lillebror ville komma någon dag, passar bra då kan han hjälpa Petter om dagarna och mig på kvällarna :)

Av Kisse - 11 juni 2007 20:38

Hade igår (i skrivandets stund) glömt bort att det var personalmöte ikväll... så lång dag idag. Ingenting har det blivit gjort här hemma eftersom jag nyss kommit hem, var en sväng till Patrik och drack kaffe (inte jag, har inte druckit kaffe sedan jag var i typ vecka 6 eller nått sånt) och sedan och hämtade en vedvagn, Petter håller nu på att avverka lite bakom traktorgaraget eftersom han skulle få massor dit åxå. vi ska göra göra vedbacke på baksidan så man slipper få en massa ved och spån på gårdsplanen.


Håller på att koka en majskolv nu *mmm* borde inte äta det med min mage men men... jag är hungrig och sugen på det.


Vi fick våran gamla skinnsoffa såld så nu är vi fri den :)Imorgon blir det tapetsera (om jag orkar) och bära upp lite fler lådor, när det sedan är tapetserat ska vitrinskåpet bäras upp och alla glas diskas, Petter och Stefan har fått i uppdrag att bära upp datorn så jag hoppas det blir idag eller imorgon.


För min del blir det äta och sedan gå i säng, så otroligt trött idag och ont i ryggen har jag åxå, inte kul, ska värma vete kudden och mysa ner mig med den :) Ingegerd, om du läser : kan inte du sy en sådan här (bilden)värmepåse åt mig??? En sån vore perfekt!

Av Kisse - 10 juni 2007 22:17

Sakta men säkert börjar det nya vardagsrummet ta form, idag hämtade vi soffan och därför blev det inget av det andra jag skulle göra idag gjort... tog lite tid, först skulle vi åka och hämta en släpvagn med kapell men visade sig att den var trasig så åkte en massa mil i onödan för att åka hem och hämta våran hos Patrik istället, hem till A-K hämta hennes innan vi åkte vidare till Huddik för att lämna den och hämta våran soffa, hem med den och upp. Petter bar upp vardagsrumsbordet och åkte sedan och hämtade pizza. Under tiden bar jag upp dvd:n och boxern, trixade ut alla kablar bakom gamla tv bänken så Petter kunde bära upp tv:n när han kom med pizzorna, blev premier ätning i nya vardagsrummet till Asterix filmen.


Sedan såg Petter och Stefan en av Bud Spencer filmerna Petter fick i födelsedagspresent av Stefan, jag tycker dom är värdelös och orkar bara titta korta stunder, plocka upp lite lådor uppe i stället. Hoppas på att orka få bättre ordning där imorgon och att jag orkar tapetsera på tisdag kväll. snart dags för datorn att åter igen byta plats, nu blir det ett hörn uppe i vardagsrummet elelr om jags ka göra om gästrumemt, har ännu inte bestämt mig. Soffan är ju en bäddsoffa så behöver igentligen inte ha kvar gästrummet nu längre, funderar på att kasta en av sängarna där inne i alla fall som är vinglig, förstår inte hur våra gäster gör... den stod stadigt när vi tog hem den hit...


Nu sitter jag och väntar på varmvatten men tydligen vill inte panna ge oss varmvatten idag utan krånglar som vanligt...är så less på den här jävla pannan, längtar tills det är klart och vi kan köra igång den nya.


Får se hur mycket sova det blir inatt, blev tvärdålig av pizzan idag. Magen har krånglat hela helgen så imorgon måste jag komma ihåg att köpa fil så jag får i mig lite loppfrön. Hoppas på att få sova hyffsat mycket i alla fall eftersom det är full arbetsvecka till veckan..*hua*

Av Kisse - 10 juni 2007 11:10

Igår blev inte så mycket gjort här hemma en hylla och en gardinstång kom på plats i nya vardagsrummet sedan åkte vi fr att hälsa på Camilla, blev kvar där på middag och sedan åkte vi in på crusingen. Kvällen började hyffsat lite folk och lite bilar på max men hittade sedan till tonhallen där det var mer folk och mer bilar men lite folk vi kände så inte vidare kul i alla fall. En öl gick sönder i baksätet på min bil och jag började lessna på fyllskallarna redan då men sod ut ett tag till. Idag ska bilen rengöras!!!


Vid ett lessnade jag då Petter blev sur och tjurig och som vanligt totalt egocentrisk och det slutade med att jag blev ledsen på honom och åkte hem utan att ha ätit på MAX, la mig och tittade på McLoed´s tills jag kände mig redo för sängen, Petter kom vid halv fyra tror jag och jag hade inte somnat före det.  Idag har jag talat om hur jag känenr när han beter sig på dte viset mot mig och han kaninte förstå hur han kan bli sån..konstigt...han blir ju sån varje gång.... tjurig och ego!


Idag ska vardagsrummet flyttas upp i alla fall och kanske, kanske blir det att vi hämtar soffan. Jag ska även plantera en tomatplanta jag fick av min syster igår, får se om jag lyckas hålla den vid liv :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards