Alla inlägg under juli 2007

Av Kisse - 27 juli 2007 22:43

Dagens bekymmer är nu lösta! Jag kom från jobbet fem i fem och var därför hemma vid kvart över fem, snabbt ombyte och sedan vidare till sundsvall. Köpte bröllopspresenten, tre minuter innan stägning :) Sedan gick vi på dressman och köpte kläder till Petter, han var skit sur i början och ville inte ha något men när han väl hamnat i provhytten blev det nästan allt han provade. Två par jeans, en skjorta, ett par fin byxor och en kavaj :) Nu äger min älskade sambo en kavaj, han som hela vägen in satt och sa att han inte ens skulle prova någon, skit snygg blev han :)


Ikea kom med köket vid halv två så det var klart sedan länge då jag kom hem. Nu står alla delarna i hallen, massa, massa lådor. Var en ensam gubbe som körde ut sakerna så tur för honom att både Petter och Patrik hjälpte honom bära, har det varit jag som varit hemma har han fått bära allt för det hade ikea lovat mig att slippa.


Var och hälsade på Mattias & Gabby på vägen hem ( blev middag på max först) gosade med Liam som växt tok mycket sedan sist, en riktig liten gladskit var han idag :) Sedan ut till mamma och pappa eftersom jag behövde låna skor av mamma, så har två par här hemma nu som jag kan prova till klänningen imorgon. Ska leta en sista gång imorgon om jag hittar mina svarta sandaler som för dom skulel passa allra bäst men jag misstänker att jag slängt dom när jag varit på kasta humör :( är sällan jag använder dom men vid vissa tillfällen är dom ju perfekta...


Idag har Petter fått se när bebisen leker rövare så hela magen rör sig :) Mamma har ju lyckats se det flera gånger men Petter har alltid varit borta när den hållt på som mest :)men nu hann han se när den började bråka när vi var hos mamma och pappa.


På vägen hem ringde Petter till Tytte för att låna svetsen av honom, han håller på att laga sin bil för fulla muggar, slutade med att jag släppte av honom där och han får ta sig hem bäst han vill då han bestämde sig för att stanna på en whisky, jag hatar när Petter dricker whisky, får se när han kommer hem inatt..om det blir någon ordning på bilen... själv fick jag bära in en massa kassar med hans kläder och hänga dom, packa in matvaror och lägga in hans matlåda i frysen... konstig fördelning tycker jag....nu blir det i alla fall sängen för min del, så otroligt trött!

Av Kisse - 27 juli 2007 12:56

Nu så har jag rast, har jobbat tre timmar nu och endast 4 timmar kvar tills sista barnet går hem. Förhoppningsvis kommer jag härifrån i bra tid och vi hinner in til sundsvall och köpa kläder till Petter. Stod i tidningen om förskolan idag som vanligt har dom skrivit lite små konstigt men men det är bra att det står med. Synd bara att dom missade skriva att det är polisanmält också, hade ju varit ännu bättre eftersom vi misstänker att det är tonåringar som gjort det och läser dom i tidnignen att det är polisanmält kan dom ju oroa sig ett tag om det är någon som sett dom.


Kunde inte sova imorse så trött redan nu och bäcken gör jätte ont idag, känner mig inte alls pigg :( Äcklig mat till lunch åxå men vi fick efterätt som tur var och den var kanon god :)Nu ska jag ta en frukt sedan ska jag spendera rasten åt att vila på soffan tror jag.


Inte har dom ringt från ikea om köket ännu men det ska ju komma idag, får hoppas att det inte kommer sent för då krockar det med våran sväng till sundsvall men dom skulle komma före fem så får väll hoppas på det då :)

Av Kisse - 27 juli 2007 08:35

Jag kan ha klänningen, nu är det nästa problem, skor, ska titta när jag komemr hem om jag har några annars får jag ringa och höra om jag får låna mammas dansskor. Tänkte nämligen ha mina vita skor på bröllopet men dom passar inte till klänningen och inte orkar jag gå omkring i ett par skor med högklack heller.


Nu ska jag äta frukost och sedan är det dags att åka på jobbet. Petter får fixa med sina kläder idag till bröllopet och bröllopspresenten. Han ska dessutom ta emot köket för dom har inte ringt ännu så då kommer dom inte den närmaste halvtimmen.

Av Kisse - 26 juli 2007 21:04

Varit hos Anna-karin och Peter på middag, fick jätte god mat. Smakade lite annorlunda ibörjan men blev jätte gott när man vant sig vid smaken. Enkel och bra maträtt som jag ska testa här hemma åxå sedan när jag har ett riktigt kök så lägg gärna ut receptet A-K. Fick troccadero till maten och sen hade A-K köpt hem arraksbollar till efterrätt :) tack, tack!!!


Trött och sliten efter en små jobbig dag på jobbet men känns som jag inte gör annat än gnäller på hur jobbigt mitt jobb är nu...längtar tills hösterterminen börjar så det blir nån ordning nu är det jobbigt med massor av barn man inte känenr så bra, lite personal och dessutom ihop plock på personal från andra ställen och vikarier och det tar på krafterna det åxå även fast vi har det trevligt. Jag är dessutom lite orolig över att behöva vara själv med ett barn som har personlig assistent i vanliga fall, jag har ingen lust att ta tag i hans utbrott med sparkar och slag utan håller mig undan, vilket jag känenr mig hemsk för att jag gör men när jag jobbarstängning blir jag ändå själv med det barnet och då måste jag ta tag i det som det skulle uppstå problem. Idag gick det bra i alla fall. Jag är glad att det bara är 3 veckor till jag jobbar öpppning och stängning sedan börjar jag med "dag" tider igen.


Just nu håller jag på att städa och ska börja betala räkningar. Petter fick lön idag så tar från hans lön till det denna månad, jag fick en bra lön från jobbet jag åxå så är så glad, denna månad ska jag försöka handla klart det vi behöver till bebisen har ingen lust att springa omkring sedan i sista minutern och det blir dessutom svårare att hinna på affärer när jag börjar med "dag" tiderna igen.


Längtar otroligt mycket efter Petter nu, inte lång tid tills han kommer nu... måste fixa klart med det sista inför bröllopet åxå, prova klänningen ska jag göra ikväll...känns inte som jag blivit så mycket större så jag hoppas det ska gå...annars får jag väll gråta en skvätt och ta på mig kärringklänningen på festen :(

Av Kisse - 26 juli 2007 17:44

Då har man ringt och gjort sin första polisanmälan då (för jobbets räkning så klart), mailade även och tipsade tidningen som ringde upp och har nu varit här och fotat lite också, fast just nu syns det ju inte så mycket. Får väll läsa i tidningen imorgon och se vad dom lyckats få ihop... jag är inte vidare glad över att det blev jag som fick ta tag i det men någon måste ju så... jag är ju enda ordinarie också så inte skonstigt att något sådant faller på mig kanske. Är ju bra om dom skriver om det i alla fall. Nu ska jag låsa sista dörren och dra på mig andra kläder, svettas som en tok idag och nu ska jag ju åka till A-K och Peter på middag så vill fräscha till mig lite i alla fall :)

Av Kisse - 26 juli 2007 13:32

Ingen rolig dag på jobbet idag, barnen är upp i varv och det spelar ingen roll vad man gör så känns allt ändå smått kaotiskt... en person har blivit sjukskriven i två veckor och nu gäller det att få denna vecka att funka så bra som möjligt ändå :( Vikarie verkar stört omöjligt att få tag i och dessutom har vi haft sabotage här på gården, troligtvis ungdomar som varit här och lekt rövare inatt. Våra stora träbilar har dom vält och trasat sönder, piratskeppet är trasigt och bänkar och dylikt har blivit flyttade. På skolan har dom gjort samma sak bänkar som förstörts och allmänn oreda på gården.

Inte kul, blir så arg, fattar dom inte att dom förstör för barnen???!!!


Dessutom har nånslags flygmyra invaderat dörröppningarna och försöker bygga bo så nu spinger vi och sprutar allrengöring överallt där vi ser myror. Hoppas det funkar.


jobbar stängning idag och jag är redan trött och slut men har ju rast nu så bara att andas lite nu och sedan ge sig ut i den varma, kvala luften och bita ihop :(


Ska till Anna-Karin och Peter på middag efter jobbet så slipper laga mat idag :) Sedan måste jag hem och röja undan lite för senare ikväll kommer Petter hem och jag vill inte ha en massa tvättning och städning som ska måsta göras i helgen då han är hemma.


Suck och pust, snart är rasten slut då ska jag ringa chefens mobilsvar och prata in vad som händer här på förskolan när hon har semester :( Kan inte vara kul att vara chef eller, sällan dom får höra något positivt. Man ringer när man har något att klaga på eller om något helt enkelt skitigt sig totalt.

Av Kisse - 25 juli 2007 15:46

Äntligen äger jag en egen symaskin, en ny fin sådan även :) Köpte en husystar E20 idag, den är så fin så. Hade en enorm tur att det fanns en kvar när jag kom dit, kastade mig på den och det var tur det för strax efter mig kom det en till kund som ville köpa en likadan.... sex stycken hade dom i lager och fem var redan förbokade :)


Svängde in på ica och köpte hundmat så nu mumsar hundarna på sin vanliga pedigree. Har med mig mat hem från jobbet men det får dom imorgon. Kan inte skämma bort dom med matrester idag för då nobbar dom väll sina kulor imorgon åxå även om det är pedigree eftersom jag har tagit hem blodpudding och kalops och det kommer dom nog tycka är underbart gott.


Men det bästa med hela dagen är att Petter ringde och berättade att han kommer hem i helgen!!! Jag är så glad, otroligt glad över att slippa gå på bröllop själv och det ska bli så skönt att få träffa honom igen :) Ringde Ankis och gav henne lite extra jobb inför bröllopet eftersom hon nu måste ringa cateringen och tala om att det blir en till men även att hon måste göra om bordplaceringen, men jag tror hon blev glad över att han kommer i alla fall. 


Jag har nu två problem inför bröllopet... jag vet inte om jag kan ha klänningen, har inte vågat prova ännu och Petter äger ingen kostym. Vi har länge sagt att vi måste köpa en till honom och nu ska det bli av, jag tycker man ska ha kostym på bröllop speciellt om jag komerm ha klänning. Största problemet är att jag jobbar till 18.00 på fredag så vet inte när vi ska kunna lösa problemet med kostymen... ikea ringde igår (och idag igen) om att köket nu är klart för levering så det komerm på fredag det åxå. Jag är ju hemma tills halv tio och sedan har jag bokat in Patrik att åka upp och släppa in dom men är Petter hemma så behöver ju inte Patrik fast Petter behöver ju verkligen åka till sundsvall för att fixa med kläder så får se hur vi löser detta. Jag vill inte gärna att han åker in själv heller och fixar med kostym..litar inte på att det blir helt bra då... *hmm* måste försöka lösa på något sätt, dessutom måste bröllopspresenten inhandlas åxå....*aah* tiden räcker inte till!!!

Av Kisse - 24 juli 2007 20:33

Känns tjatigt att börja med att jag är trött men kan inte börja bättre... sovit middag två timmar fram till nu och ska bara föra över lite pengar och sedan gå ner och duscha, blir natt tidigt för mig idag eftersom jag öppnar förskolan imorgon. Ska föra över pengar så jag kan åka och titta om det finns någon symaskin kvar imorgon, i så fall blir det en sådan :)


Annars har dagen på jobbet varit bättre idag än igår men jag har haft mycket ondare och fått dragit ner mycket på tempot idag. Jag har känt mig lättretlig hela dagen och längtar redan efter helg, visserligen blir det inte mycket vilat i helgen då jag ska på bröllop på lördagen.


Var lite duktig när jag kom hem i alla fall, samlade ihop lite saker som skulle lämnas tillbaka i gårdarna runt omkring och åkte och lämnade tillbaka det. Tänkte laga middag idag men ångrade mig och värmde en låda :) Sedan intog jag soffan med Sylvester liggande på mina ben, vaknade lätt avdomnad i benen.  Ska ringa Petter också, var alldeles för trött för att prata med honom förrut när han ringde.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards