Alla inlägg under juli 2007

Av Kisse - 15 juli 2007 15:38

Det blir furuvik imorgon!!! Så ikväll måste jag åka och handla för att göra lite matsäck kommer troligen åka strax efter sju och sedan göra en hel dag på furuvik. Vi åker min bil ner och sedan tar Linda tåget hem med sin son och jag åker till Petter och sover hos honom. Känns kul att ha något inbokat :) Ska dessutom bli otroligt roligt oh skönt att träffa Petter, saknar honom!!!


ÅÅåh vad jag längtar, känner mig som ett litet barn, synd att jag inte får åka några karuseller :( Men men får nöja mig med att titta på. Kul att titta på en massa djur i alla fall, måste ladda betterierna till kameran :) Ladda mp3 spelaren med bra musik åxå så jag kan roa mig lite när Linda och pojken åker karusell :)

Av Kisse - 15 juli 2007 14:42

Nu har jag äntligen ring och bokat mig till bröllopet jag ska på den 28 juli. Sista anmälningsdagen var för ett bra tag sedan men jag har hela tiden glömt bort det plus att jag är en självklar gäst så brudens mamma bara skrattade och sa att vi hade räknat med dig ändå :)


Är less idag, så otroligt uttråkad, vet inte vad jag ska hitta på för att få dagen att gå... måste ta och äta lite sen lunch nu för jag har tjatat på Stefan att vi ska se en film och äta pizza ikväll :) Men verkar gå trögt så han varit på fest och tydligen ligger nånstans och är bakfull och inte körbar att åka hem än på nån timme.


Vet fortfarande inte om det blir någon tur till furuvik imorgon, just nu har jag ingen super lust men vet ju att jag fort kan ändra mig. Skulle ju vara så kul att göra något.

Av Kisse - 15 juli 2007 11:29

Känner mig otroligt uttråka idag, har plockat undan lite här hemma och väntar nu på att A-K ska komma och hälsa på. Ska kolla vad det blir för väder i veckan får se om det ser ut att bli skapligt nån dag så jag och Linda och hennes pojke kan åka till furuvik över en dag. Ser ut som det bara är måndag det kommer vara fin väder sen ska det regna :( Vill verkligen hitta på något när jag har semester så jag i alal fall har gjort nånting och inte bara åkt runt och hälsat på folk.


Torsdag ska jag till barnmorskan och på fredag måste jag hålla mig hemma för då kommer köket :) Hade även tänkt hitta på något med syster och pojkarna åxå typ gå och bada med lite fika eller nått :) Men vädret ser ju lika dystert ut här uppe som i Gävle, bara måndag som ser fin ut.


Lyckades i alla fall sova lite längre idag, vaknade vid åtta och var upp och kissade men lyckades somna om sedan och sov till halv tio :) Har visserligen lätt huvudvärk men var skönt att sova lite längre ändå. Nu fick jag främmande..

Av Kisse - 14 juli 2007 22:58

Idag har jag känt mig pigg hela dagen ,haft en trevlig dag. Tog en promenix och stannde först hos Patrik och gick sedan till Camilla. Gick sedan tillbaka till Patrik och talde om att jag gick hem och Patrik kom strax efter. Vi tittade lite på klinkers till hallen och kom fram till att vi inte skulle sätta gips på väggen. Ringde nämligen Petter och han sa att vi ska räta den väggen åxå och då är det helt plötsligt en massa jobb :(


Värmde lunch och satte mig ute och åt...fast under parasollet. Är för vamt för mig i solen så håller mig i skuggan mest hela tiden. Hittade min mp3 spelare men fick den inte att funka trots att jag försökte ladda batteriet, tydligen fel på min laddare för sedan köpte jag nya på ica och då funkade den. Så är jag pigg imorgon blir det en promenad med mp3 spelaren i örat. Känns skönt att röra på sig även om det går lite tungt, jag har noll kondis just nu. Men ska passa på medans foglossningen håller sig bra, kommer väll snart tillbaka skulle jag tro, jag blir ju inte lättare precis :(


Var på middag hos Inger och Jörgen, jätte god mat, jag åt två stora portioner :) Jätte hungrig! Dessutom hungrig nu så jag måste nog äta något innan jag går i säng :) Blev kvar ovanligt länge och sedan åkte jag till mamma och pappa som var en liten bit bort och fiskade. Stannade där jätte länge så kom hem vid kvart över tio. Var jätte skönt att bara sitta vid sjön vid en brasa och bara ta det lungt, två öringar drog pappa upp under tiden. Nu har jag duchat och är trött, mest i ryggen men kanske inte så konstigt det heller, har ju målat väggarna nere i hallen och gått på promenad , suttit mycklet och stått en hel del idag så ska bli skönt att lägga sig i sängen. lägger ut en bild på magen så ni ser att jag har lite att bära på nu :) Är nu inne i v. 28, för intresserade finns lite att läsa här.


Imorgon ska jag få främmande av A-K.

Av Kisse - 14 juli 2007 10:48

Jävla skit blogg...hade skrivit ett inlägg och sen funkade det inte att lägga upp det   :(


Börjar väll om då...


Vaknade imorse pigg och utvilad men en sparkande bebis i magen, MAT!!! Klev upp och åt frukost sedan satte jag igång med målandet så nu är det färdigmålat och jag är ombytt för att ta en promenad ner på byn.


Tänkte höra med Patrik om han har tid att hjälpa mig sätta några gips skivor i hallen. vore kul att få det klart, det är ju ett av rummen som jag med lite hjälp faktiskt kan fixa. Det ska sätats gips på en vägg och sedan är det dörrhålet där dörren sitter som ska snyggas till (det kan jag inte själv)och sedan ska Patrik lägga klinkers och sen saknas bara lister. Spackling, slipning och tapetsering klarar jag själv :) Men vore ju roligt för Petter om han kunde få komma hem och något är klart. Är en så där tre fyra veckor tills Petter komerm hem, nu har dom frågat om han kan stanna längre men vi får se hur han gör med det.


Nu blir det promenix, jag känner mig pigg och glad idag, så skönt så!!!

Av Kisse - 13 juli 2007 20:50

Eländet tog inte slut efter förra inlägget heller... testade tända eld i panna fyra gånger innan jag gav upp det rök in men tog sig aldrig, slog ju på elpatron men blev inget varmvatten då heller brukar kunna bli så här hemma, ibland funkar det, ibland inte. Ringde syster och bestämde att jag skulle åka dit och duscha istället. Petter ringde och frågade vad jag hade för mig då brast det och jag bara grät, gick ut och gav hundarna mat och satte mig sedan i bilen....säger samtidigt till Petter...nu kommer väll djävulskapet inte starta men det gjorde den :) Då sa jag att vattnet är väll slut då och *piiip* sa bilen och ville ha vatten, måste verkligen fixa så den slutar läka vatten.  Fyllde vatten och åkte till syster, duschade och frächade till mig, kände mig som en ny människa nästan... blev bjuden på lunch åxå *snäll syster jag har*


Åkte till sundsvall och bytte bh:n, var något konstigt med den svarta ( 80 G) , provade en storlek större (85 F)men kunde inte ha den heller...provade den vita sedan dagen innan i 80 G och kunde ha den?????? Fattar ingenting men blev en vit istället då, gick på lindex och köpte tre par trosor som passar hyffsat till, hoppas jag kan ha dom bara. Köpte låga så dom ska sitta under magen. Bokade klipptid men visade sig att det inte fanns någon före 16.00 och klockan var ännu bara 12.30...*bläää*


Fördrev en massa tid på stan, kollade runt, köpte inget mer eller jo det gjorde jag hittade födelsedagspresent till Gustav. Kollade lite priser och hittade kamoflaugesetet Petter vill ha till spjälsängen för billigare peng på "skämtsaker och barnvagnar". Var in på två mataffärer och letade arraksbollar men fanns inte annars hade jag köpt det och satt mig vid ån en timme eller så. Men blev sur och gick på navet och köpte en strips istället som jag åt på vägen till bilen. Åkte till fresks och köpte lackfärg till hallen. Sedan ut på birsta på barnens hus, köpte ett lakan till vagnen med mumintrollen på, sedan åkte jag på ikea och köpte madrassskydd och två underlakan till spjälsängen. Sedan åkte jag tillbaka till Sundsvall och klippte mig och färgade håret, blev hyffsat har inte vant mig ännu. Känns skönt med kort hår i alla fall.


Bebisen har legat högre idag så gått bra att gå på stan idag utan bältet, lite ont i ryggen men det får man leva med. Fick lite skavsår av nya skorna åxå   :( Men köpte plåster och räddade fötterna. Åt middag på donken på vägen hem och stannade sedan hos syster och fikade lite, hon hade gjort gräddtårta med jordgubbar på :) *gott*


Nu är jag otroligt trött och det blir inget mer målat idag, istället blir det sängen för jag vaknar väll tidigt imorgon åxå skulle jag tro. Vid två ska jag åka till svärmor och äta grillat :)

Av Kisse - 13 juli 2007 09:50

...det är fredag den 13:e idag, såg det nu. Jävla skit dag!

Av Kisse - 13 juli 2007 09:31

Blev dessutom fel färg åxå jag skulle måla med täcklasyr, en lasyr som täcker men när jag kollade på byggmax igår så var det ute färg och sen forg ordet täck ur mitt huvud och jag köpte vitlasyr...helt fel, inte alls det jag skulle ha. men efetrsom jag redan öppnat burken så målade jag ett lager på väggen för att se hur dte blev och det blev som förväntat bara skit! Allt syns ju igenom så nu blir det att åka och köpa lack och hoppas man kan måla över lasyren med det annars får jag väll slipa dom förbannade väggarna åxå....


Äckligt varmt är det idag åxå.... ser inte ut att bli en bra dag på något sätt... allt bara skiter sig för mig och inte vill detta sig i panna heller, skit panna! Slog på elpatron istället, duscha måste jag det rinner svett om mig....*bläää* jag vill dessutom klippa mig och färga håret men hade ju tänkt vänta tills närmare bröllopet men nu vet jag inte.... känner mig skitig och äcklig, glad att Petter inte är hemma och ser mig nu...*aah* känns som jag skulle legat kvar i sängen idag :(

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards