Alla inlägg under juli 2007

Av Kisse - 7 juli 2007 13:39

Seg dag idag, det regnar och är allmänt tråkigt väder :( Visserligen skönt att det inte är så varmt och bra för våran gräsmatta som nästan torkat ut mitt på gården (det gör den varje sommar). Jag har suttit och sytt gardinerna till vardagsrummer och nu ska jag åter igen leta tråden till bebistäcket. Annars syr jag nog men någon annan färg. Tänkte göra klart det idag i alla fall så jag kan lämna tillbaka symaskinen sen.


Petter, Niklas och Cissi har åkt till Camilla för att leta virke dom behöver för att fortsätta. Idag ska dörren in i dörrhålet åxå :)Petter och Niklas har flyttat in ute möblerna så vi kan äta inne i det som ska bli hall. Hade tänkt grilla idag men det blir det nog inte i detta väder.


Patrik ringde precis och talade om hur mycket betonggolvet nere gick bra så nu har man en fin räkning på 6721:- plus köket på närmare 24 000:-, nu börjar pengarna rulla fort :(

Av Kisse - 6 juli 2007 21:43

Nu är köket beställt, *jippi* den 20 juli kommer det hem, tog nämligen hemkörning åxå eftersom Petter är borta och jag inte ska hålla på att konka och bära tungt. Kunde på det redan den 13 men då räknade vi ut att det skulle bli strul med betalningen eftersom man måste betala 10 dagar före om man inte vill betala vid leveransen. I början kändes det inte så roligt då tjejen som skulle hjälpa oss var mer intresserad av att tugga läkerol än att hjälpa oss, var tvär och sur men mjuknade efter ett tag och på slutet skrattade hon t.om då gick det att skämta lite. Fick på slutet bra hjälp med vad vi behövde och vi kände oss nöjd. Köpte en mörkläggninggardin och sedan fick det vara bra för idag.


Åt middag på max och sedan hämtade vi lillebror och hans tjej. Åkte hem och packade ur bilen och jag for ner på gnarp för att hämta ut ett paket som kommit, mina kläder från ellos, bland annat shortsen som jag beställde i våras som var för små som jag skulle byta men då fanns inte storleken och jag blev utan. Nu hade dom fått in nya (?) eller folk som bytt storlek kanske. Dom fanns ju i alla fall och dessutom var både dom och linnesetet med boleron och shorten på rea :) Tunikan och ett par svarta leggings köpte jag med hjälp av lite rabatt så det blev hyffsat pris. Hade inte tänkt köpa mer mamma kläder men men känns roligt med lite mer ombyten i alla fall nu går jag mest omkring i samma då jag hittat mina favoriter :)Köpte en handduk till bebisen åxå, på rea :) Lille bror sa att den där bebisen kommer ha allt den :)Han tycker jag shoppar mycket...


Petter håller på att plocka ner köksskåpen och greja med väggen nere i köket just nu, blev inget handlat på byggmax, Petter orkade inte idag och har en hel del jobb kvar inann han behöver materialet så får bli en sväng in till Birsta elelr Huddik då istället. det sämsta var att jag glömde köpa färg bara för att svängen till byggmax blev inställd så nu kan jag inte måla panelen i helgen :( Blir semester göra istället. Bara tre arbetsdagar kvar innan semester :)


Själv ska ja äta en arraksboll och dricka lite mjölk, sedan blir det sängen för min del, hopaps på att sova lääänge imorgon!

Av Kisse - 6 juli 2007 14:08

Har hittat två spälskydd till sängen jag vill ha, har naturligtvis inte råd att köpa båda inte behöver jag båda heller men en vill jag ha har bara problem med vikken jag vill ha. Båda är ju såå söta :)


Muminbäddset vill jag ha i vagnen till spjälsängen bryr jag mig inte så mycket den ser nästan ingen annan än vi heller så lägger hellre ner mer pengar på bäddseten i vagnen som jag kommer släpa med mig överallt. I vagnen vill jag ha det capuccino färgat, kommer bli såå fint :)


Otroligt sugen på att bygga ihop spjälsängen snart kan jag inte hålla mig längre :)Tjatade lite på Petter häromdagen men han ville inte. Jag tycker det fortfarande är för tidigt men ja...snart kan jag inte hålla mig längre :)


Blev visst ingen vila, nu kom Petter hem, jag har som vanligt fastnat vid datorn :)

Av Kisse - 6 juli 2007 13:44

*suck* vad trött jag blir... när jag skickade in min papper till försäkringskassan tyckte jag att jag varit så duktig, kolla igenom allt flera gånger för att jag inte skulel ha missat något... jag har missat att fylla i arbetsgivare *suck* så nu har alla papper kommit tillbaka plus en massa andra som dom vill ha ifyllda.


vet inte hur det ska gå till men får försöka ta tag i det på måndag i alla fall inom två veckor ska alla papper vara tillbaka ifyllda annars blir det ingen havandeskapaspening för min del. Kul kul, ett av papprena ska chefen fylla i och hon är på semester och kommer inte tillbaka inom två veckor :( Ett papper skulle löne fylla i och det blir ju spänannde att höra om det sitter någon där mitt i somamren :( Så tråkigt med pappers arbete, hatar att ringa runt och greja...men men jag kan inget göra här hemifrån nu i alla fall så bara att vänat tills på måndag.


Regnar gör det åxå vi som ska på birsta och inhandla massor av byggmaterial, sånt som inte får bli blött...inget kapell har vi på släpvagnen helelr men Petetr ringer nog till grannen och hör om vi får låna hans när han komemr hem, han har varit och jobbat en sväng idag åt en annan firma och sedan besiktat bilen. Lillebror och hans flickvän ska komma hit och vara här i helgen, hjälpa till med byggandet :) Men just nu ska jag gå och lägga mig i sängen och vila lite känns att jag varit uppe sedan kvart över fem idag... hade dessutom inte tittat på schemat när första barnen skulle komma så hade kunnat vara hemma en halv timme längre än jag var...*suck* ja ja var ju ganska pigg ändå när det var dags att kliva upp, konstigt nog, trots aldelles för lite sömn inatt (men bättre sömn än natten före).


idag på jobbet satt jag och en pojke och läste en bok men han ville hellre prata om bebisen i magen så vi gjorde det istället, han kände och klämde på magen och sa bestämt: här är en arm i alla fall, det känner jag. jag flytatde handen hans och sa att här är nog rumpan för här är det jätte hårt det tyckte han var jätte spänannde, blev helt lyrisk över att det är hårt där.... gull unge. Varje morgon frågar barnen hur bebisen i magen mår :) Tog med mig bajs böckerna idag på jobbet det var uppskattat :) "Bajsboken" och "Bajs-plutten" tror jag mina bajsböcker heter, båda två är roliga i bajs-plutten får man på sista sidan spola toaletten (kommer "spola" ljud) och det tycker barnen är allra roligast.

Av Kisse - 5 juli 2007 22:31

Så här ser det ut nu... hålet i väggen är klart och åter upp bygget har påbörjats :) Vem vet kanske är dörren på plats imorgon?! Imorgon blir det en sväng till birsta och boka köket i alla fall och köpa material för att ordna väggarna i köket. Ska även köpa färg till panelen i hallen så ja kan måla den när jag har semester.


Ikväll har jag pysslat, sydde klart 20 st. madrasser till prinsessan på ärten och fixade sedan fötter till aktörerna i sagan. Nu är det klart och imorgon ska det med till jobbet, ska bli roligt att se barnens miner :)


Nu är klockan mycket så ska hoppa in i duschen och sedan blir det sova ska ju upp tidigt imorgon.



Av Kisse - 5 juli 2007 17:20

Då var man hemma igen då, skönt att det inte blev så sent. Märkte på väg från jobbet att jag hade telefonen i fickan så det är tur att jag öppnar imorgon annars hade jag måsta åka tillbaka. Aldelles för varmt för mig idag så är inte alls sugen på mat funderar på att åka ner och se om dom säljer jordgubbar utanför ica, i så fall blir det nog jordgubbar och mjölk till middag och sen får man äta något mer senare ikväll. Kräm är annars bra mat när det är varmt.


Har bestämt mig för att skicka tillbaka klänningen jag trivs inte i den och mamma tyckte inte den var så fin fast hon tycker ju inte om blommigt så hade nog inte förväntat mig det. Petter tyckte inte heller den var vidare fin och jag känner mig inte vidare fin i den heller, lite för vardaglig så jag skickar tillbaka den får titta på stan om jag hittar något istället. Packetet från directtrade har kommit åxå så jag ska hämta ut det så jag kan greja med det imorgon på jobbet, ska göra sagopåsar till jobbet. Dessutom vill jag ha pengarna jag lägger ut innan personen som har hand om kassan går på semester.


Petter håller på att kapa upp hål i väggen där det ska bli hall, där dörren ska sitta. Han jobbar och sliter i värmen och allt bara jävlas för honom så jag håller mig borta. Min syssla idag blir nog att få undan det sista i sovrummet bara jätte lite kvar nu :) Sen ska jag sätta mig och sy lite, fixa gardinerna och sy madrasser till prinsessan på ärten, slotten har ju varit klar länge nu och sängarna väntar på posten så nu är det dags att sy madrasser har jag tur kan jag lämna allt på jobbet imorgon. Dom står ju nämligen i sovrummet och tar plats dom åxå.

Av Kisse - 5 juli 2007 13:09

Sitter på jobbet och har rast. Är sugen på frukt men hade ingen fräsch hemma och hann inte stanna på vägen till jobbet heller så jag kom sent hemifrån. Hade riktigt lång sovmorgon idag, har sovit dåligt inatt så behövde det verkligen. Var otroligt varmt i sovrummet inatt så jag har svettas floder, varit upp och kissat tre gånger *suck* Petter hämtade fläkten och efter det blev det lite bättre men jag sover dåligt med den på åxå.


Petter gav mig frukost på sängen imorse, tack älskling :)När jag sedan åkte till jobbet stannade Petter kvar ett tag extra i sängen, han tyckte nog han förtjänade det som gav mig frukost på sängen :)


Jag jobbar stängning idag men har inte så sena barn som kommer nog hem i hyffsad tid i alla fall, skönt. Varmt som attan idag och jag bor i skuggan försöker tjata på mina arbetskamrater om att vi kan väll köpa en pool till barnen :) kan man sitta och plaska med fötterna i den i alla fall. Men får väll se hur det blir med den saken.


Nu ska jag nog gå och se om det finns någon frukt i köket som jag kan tjuv ta :)

Av Kisse - 4 juli 2007 21:38

Blev ingen nytta gjord idag, jag och Petter har legat på soffan och myst halva kvällen :) Inte ofta vi tar oss tid till det så det var skönt.


Nu blir det kvällsfika och sedan sova. Jag är såå trött nu och såå hungrig!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards