Alla inlägg under juli 2007

Av Kisse - 4 juli 2007 20:04

Öppnade idag så har varit uppe sedan strax efter fem. Idag har vi haft tre barn som jag var ute med för förmiddagen då resterande personal var inne och städade. Slutade redan klockan tolv, skönt! Åkte hem och fick främmande av A-K ett tag.


Sedan åkte jag till mamma och pappa för att få middag där, blev jätte trött när jag kom dit så la mig på soffan medans mamam tittade på mcLeod´s, hon är fast i serien åxå så har lånat säsong 2 av mig :) när mamma började med maten ris och korvstroganof ringde min mobil. Det var Petter som undrade vart jag var själv stod han på altanen och tyckte det såg fint ut :) Dom hade fått slut på jobb och fick därför åka hem tidigare. Han kom ut och åt hos mamma och pappa han åxå. Pappa kom hem med Freja, han hämtade henne efter jobbet eftersom hon ska sova där i natt. Petter var Freja mys sugen men tydligen var inte Freja Petter mys sugen utan faster dög bättre idag. Hon var trött så gick och vyssade henne tills pappa/farfar fått upp barnvagnen, tog sin lilla tid :) Sedan gick jag och Freja på en promenad efter vägen, Petter åkte hem och Freja ville inte somna så vi vände efter en liten bit, jag orkade inte gå så långt heller.


När jag kom hem så låg Petter och vilade så la mig ett tag jag åxå vi planerade lite för helgen och bestämde hur vi ska göra med vissa saker. Nu har vi ritat klart köket blev lite ändringar på det jag gjorde iordning igår men nu är vi nog nöjd tror jag. Skrev ett långt inlägg förrut och skulle bara lägga upp köket på ikea då försvann hela mitt inlägg...*suck*.. förstår inte varför jag inte gör klart en sak i taget och sedan gör nästa men mer spännande om man har flera bollar i luften?!


Snart dags att kvällsika lite och krypa i säng, jobbar stängning imorgon så börjar sent men har ju inte lyckats sova något idag utan bara vilat två kortare stunder så det börjar kännas nu men sätter jag igång med något så kommer jag väll i andra andningen...eller femte eller nått för denna dag....

Av Kisse - 3 juli 2007 21:12

Tog mig en liten vila men lyckades hålla mig vaken :) har hunnit med en hel del sedan sist... rensat kylskåpet och slängt en massa på komposten, matat hundarna och gosat en stund med dom, flyttat kaninburen och gett kaninen mat, mamma kanin springer ju fortfarande lös på gården, inte sett henne idag men igår skuttade hon omkring i alla fall. Tagit in all tvätt och vikit den som hängde i tvättstugan, eldar för varmvatten så snart är det dags att ta en dusch och sedan krypa i säng.


Har dessutom ritat ytterligare ett kök så ska försöka skriva ut det åxå men våran skrivare är totalt slut så får se om jag lyckas. Pratat flera gånger med Petter i telefon, jag tror han har hemlängtan. Var inte roligt för honom att åka bort när jag mådde dåligt. Lille bror hade ännu inte bestämt sig om han ska komma i helgen heller så får se hur det blir med den saken. På fredag blir det birsta och shopping i alla fall....fast ingen roligt shopping tycker jag...spånskivor och annat skit som ska inhandlas *blä*


Näpp testa om jag får igång skrivaren. Sedan blir det lite kvällsfika åxå :)

Av Kisse - 3 juli 2007 18:05

Idag har det varit en väldigt lugn dag på jobbet, åtta barn sammanlagt :) imorgon blir det bara 4 barn på hela förskolan :)Skönt! Idag fick jag iväg beställningen till direct trade i alla fall *stolt*


Handlade lite på vägen hem idag och hämtade paketet på posten med min klänning som jag tänk ha på Ankis bröllop men är lite lur om jag vill ha den eller inte, var lite för stor i armarna men i övrigt satt den väll bra, måste fundera ett tag. Var även in på apoteket idag på vägen till jobbet då pratade lite med henne om mina magsbesvär. Bytte till en annan sorts järntabletter som innehåller mycket mindre järn men tror det räcker ändå. Även köpt medel som magbesvären som järntabletterna ger så har börjat den kuren åxå får se om det hjälper. Informerat alla på jobbet om min situation i alla fall så dom vet om jag försvinner ett tag :)


Blev soppa till middag idag åxå, gott, lätt att göra och bra mot magen. Idag blev det fisksoppa med krabbsticks i :) Imorgon blir det middag hos mamma och pappa. Har öppning imorgon så slutar redan halv ett :)idag började jag halv elva så jag sov till kvart över nio ändå känner jag mig trött och har huvudvärk, är nog denna värme som blir för mycket för mig just nu för annars tycker jag att jag haft bra ork ett tag igen. Funderar på att lägga mig och vila en stund nu eller så ska jag fortsätta leta efter tråden och sy lite... måste ju lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka upp vi fem imorgon.

Av Kisse - 2 juli 2007 22:09

Blev inget sytt, började leta tråden till babytäcket men kunde inte hitta den, då försvann lusten och jag började vika all tvätt istället, två fulla tvättkorgar :( Har ännu mer hängande ute å strecket och dessutom en del hängande inne i tvättstugan, mamma var ju snäll och tvättade åt mig åxå. Ska gå ut och se om det är tork eller hur det är, kolla till hundarna åxå, slänga åt dom några köttbullar som ligger i kylskåpet, då blir dom glada på matte :)Matte (jag) har betalat räkningarna och blev inte lika glad... många räkningar denna månad, många dyra... sluträkning på elen, försäkring på Macken och bilförsäkring på audin drog iväg rejält. Blä för räkningar, nu blev det ingen klippning denna månad i alla fall inte denna vecka, Petter får lön på torsdag så kanske blir nästa vecka istället eller så ska jag vänta tills lite närmare Ankis bröllop, har jag väntat så här länge kan jag nog vänta ett tag till... är ju roligare att gå på bröllop om man får göra sig riktigt fin. Har beställt en fin klänning som ligger på posten och väntar på mig så den ska jag hämta imorgon. Hoppas verkligen jag kan ha den :) Idag kom regnskyddet och hjulskyddet till vagnen men jag har inte testat ännu hur det ser ut. Lite små hungrig igen men vet inte om jag törs äta något så här sent,kanske ska värma på lite mer soppa, det var ju gott det. Har ännu inte fått varit på huset så känns ju lite så där, ska ladda så jag kan ta loppfrön imorgon direkt på morgonen i alla fall.Pratat med Petter han kommer hem redan på torsdag kväll, skönt att få hem honom, längtar redan, var inget roligt avsked imorse när han for eftersom jag varit ledsen hela morgonen. Så denna vecka ska jag göra en till ritning på köket så han kan titta på den när han kommer hem så vi har några att välja på innan vi åker till ikea på fredag för att beställa köket,vi har i alla fall hunnit prata igenom lite mer hur vi vill ha det och har ganska lika uppfattning. Petter skulle ringa lillebror imorgon och höra om han vill komma ner till helgen och jobba lite igen. Väggarna i köket ska sättas upp :)

Av Kisse - 2 juli 2007 20:15

Gjorde iordning lite soppa till middag räk och hummer soppa blev det med räkor i :) Gott! Men fick lite ont i magen och la mig och sov ett tag vaknade sjö blöt i svett på soffan, blir så varm när jag sover.


Nu ska jag betala räkningar som jag ännu inte hunnit :) Och sedan ska jag sätta mig och sy. Sovmorgon imorgon så börjar inte jobba förrän halv elva, skönt!

Av Kisse - 2 juli 2007 16:37

Ingen bra början på dagen, vaknade vid fem och hade fruktansvärt ont i magen tänkte att jag hållt för för länge eftersom jag inte varit upp och kissat ännu... men det blev bara värre och värre. Låg i sängen och grät med krampande smärtor i magen. Testade gå ner på toa eftersom jag förstod att det är mina tarmar som spökar. Höll inte på att ta mig upp från toaletten sedan då jag hade fruktansvärt ont i magen så ont att jag ville kräkas men kunde ju inte det heller, allt snurrade och inte hade jag behövt gå ner heller :( Fuskade igår så var säkert därför jag fick så himlans ont nu ska jag sköta mig ett tag, vill inte ha så ont igen.


Låg och grät i två timmar i intervaller då smärtorna kom och gick, gick bra så länge jag låg helt stilla på höger sida. Rörde iordning lite loppfrön i vatten men dom skulle ju stå och dra i två timmar innan man ska dricka dom, försökte dricka vatten men fick ännu ondare. Petter som varit vaken under tiden och legat och strykt mig över magen var ju tvungen att åka och jobba så jag sms:ade till mamma. Ville inte vara själv när jag hade så ont. Men strax innan Petter skulle åka började det släppa och sedan när mamma kom var det nästan bra. Testade gå på toa igen men slutade med att jag fick gå och lägga mig en stund till. Till slut var jag så hungrig att jag måsta ha mat så mamma och jag gjorde frukost och jag kunde äta, åt yoghurt med ännu mer loppfrön och en timme senare ungefär kunde jag gå på toa :)


Petter blev lättad när han ringde och hörde att jag mådde bättre, smärtorna släppte ju sedan men magen är fortfarande inte helt okej men ringt jobbet och meddelat att jag kommer imorgon i alla fall. Idag orkade jag inte fast smärtorna släppte, har ju varit vaken sedan fem och legat och haft ont länge, det tar på krafterna. Att bebisen mådde bra kände jag eftersom den hela tiden sparkade på och lekte rövare.


Mamma som får ont i magen av att se hur det ser ut här började med att städa altanen...och sedan "köket", tvättstugan och badrummet. Jag dammtorkade lite lätt och gjorde sedan lunch. Vi åt lunch på den ny städade altanen, kycklingpanna tror jag det heter som vi åt. Sedan gick vi upp och städade övervåningen åxå...mamma mest, jag små plockade och bäddade rent i sängen, dammtorkade lite uppe i sovrumemt åxå. Alla saker flyttades till ett hörn så nu är det bara där jag har en massa att gå igenom, tvätt att vika bland annat. Mamma torkade golven på resten av övervåningen innan hon sedan övergick till att diska i badkaret. Måndagar som brukar vara mammas vilodag. Tack snälla för hjälpen!


Jag ska snart gå ner och göra lite soppa till middag och sedan tänkte jag sy gardinerna till vardagsrummet när jag ändå har Camillas symaskin här, tänkte nog sy klart bebis täcket till vagnen åxå men först blir det nog vila på soffan är såå trött nu och lär ju bli ännu tröttare efter att jag ätit.


Ska gå in på apoteket och prata med dom om magen imorgon så här kan jag inte hålla på, jag har ju dragit ner på järntabletterna men jag gjorde ju inte saken bättre genom att fuska och äta toast...men gott var det :)Mamma tog med sig en massa mat från frysen och ska göra lite matlådor så jag bara kan värma mat när jag kommer hem från jobbet.


Lägger upp en fin bild på mammas kaffe kopp hon värmde lite för länge i micron idag... jag har en bra micro :)

Av Kisse - 1 juli 2007 21:45

Nu har Stefan öppnat sin födelsedags present, så så glad han blev :)


Till historien hör att Stefan alltid när han var liten sprang hem för att se alla avsnitt av MacGyver :)


Av oss fick han nu hela första säsongen så nu  har han lite att titta på :)

Av Kisse - 1 juli 2007 21:43

Petter och Freja myser!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards