Direktlänk till inlägg 24 september 2007

Köksskåpen ihop skruvade :)

Av Kisse - 24 september 2007 20:29

Idag har jag och A-K har byggt ihop köksskåp hela dagen men nu är det klart, skåpen är ihop skruvade lådor och skenor på plats och resten får göras när skåpen väl är på plats i köket :) A-K har jobbat på som attan själv har jag mest suttit på en stol brevid och slagit i plugg och byggt ihop lådor :) *Tack A-K* Petter jobbar fortfarande på med taket.


Jag har gett mig för ikväll och ska snart tappa upp ett varmt bad, har eldat halva dagen så det ska finnas varm vatten :) Länge sedan jag badade nu så ska bli skönt som attan. Sedan tror jag det blir sängen och sova eller se en film i sängen i alla fall tänker jag lägga mig!


Men allra först blir det en smörgås, otroligt hungrig trots att det bara är nån timme sedan vi åt middag, gått hårt på lådorna nu så snart dags att åka och laga mer mat igen :( Jag som hade hoppats på att de skulle räcka tills jag har ett kök men det var väll att hoppats på lite för mycket... har så det räcker till lunch imorgon och sedan ska vi äta pizza till middag har vi bestämt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se