Direktlänk till inlägg 25 september 2007

Ska hälsa på syster idag

Av Kisse - 25 september 2007 11:28

Seg idag då vi inte kom i säng förrän kvart i två inatt. Jag la mig visserligen redan vid elva men kunde inte somna själv utan låg och såg på mcleod´s, måste ju uppdatera mig innan säsong 3 kommer :) Sedan läste jag klart pocket boken jag började med för länge sedan men tröttnade ett tag på att läsa. Nu är jag nog igång igen då jag tog upp boken "Att föda" och låg och läste lite innan jag klev upp, har nyss ätit frukost :)


Nisse är här och ska hjälpa Petter idag igen, jag har inget att göra här hemma så ska åka och handla lite mjölk och passa på att hälsa på syster. Har inte fått på mig kläder ännu så måste lägga på en rem snart då hon ville att jag skulle komma innan hon ska hämta Gustav på 6-års, då kan jag nämligen passa Axel under tiden och hon slipper släpa med honom.


Sasette lämnade en fin present imorse igen :( Nisse tror att hon lämnar presenten till mig då jag är tjock och hungig nu.... vet inte om det ligger något i det eller om hon tycker att hon förtjänar att ligga i sängen när hon tagit med en råtta upp till husse och matte... vet inte hur många råttor den katten tar men minst 5-6 stycken bara igår på dan tror jag hon släpade hem en del äter hon ju upp åxå.


Näpp göra mig klar och åka.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se