Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Ny sängmobil

Av Kisse - 28 oktober 2007 08:23

Igår ringde Carro och undrade om vi skulle ta svängen till Birsta redan då och inte på torsdag då vi planerat för det och så fick det bli, tyvärr hade vi båda glömt att det var lönings helg och massor av folk på Birsta :( Både jag och Carro är lite folk skygga och tycker inte om att trängas en massa men men. Det var svårt att hitta parkering annars gick det bra.


Filip gjorde av med sin sista fem hundring han fick när han föddes, han köpte en ny sängmobil innan mamma och pappa är utan hud på fingrarna efter att ha vridit upp speldosan miljoner gånger. Mammas (mina) fingrar är inte så fina den här årstiden utan får massor av torrsprickor och då är det inte roligt att vrida upp speldosan hur många gånger som helst på en dag. Filip gillar verkligen att ligga och titta på nallarna som snurrar runt runt. Nu har vi i alla fall köpt lyx modellen med kontroll till :) Så mamma och pappa kan ligga kvar i sängen och bara trycka på en knapp :) Är jätte fin då den är en projektor som ger mönster i taket åxå, så mysigt så.


Vi besökte babyproffsen, barnens hus, ikea och rusta. Åt lunch på ikea och bilen var full med saker när vi skulle hem, visserligen hade vi två vagnar i skuffen som tog upp alla plats är, två bil barnstolar hade vi ju åxå så inte mycket plats kvar åt shoppingen.

Hälsade på Jörgen på sjukhuset innan vi for hem. Finns inte mycket kvar av karln nu så hemskt att se och förstår att det måste vara otroligt långsamt och jobbigt att ligga på sjukhus, vi stannade en timme ungefär, passade på att amma våra små bebisar innnan vi begav oss hem och packade ur bilen. Sedan for vi till Camilla och åt allihopa, femton tror jag vi var som åt grillat där nere :) Gott som attan var det. Max och Moa hade rensat ut lite bebis leksaker som Filip och Maja fick dela på, en varsin telefon fick dom och Filip fick en skoter av Max :)Irma kallar Filip för lill plutten, låter så gulligt, Maja är ju nästan lika liten men Filip är lill plutten han :)


Petter drog iväg på pubafton och jag  och Filip åkte hem och la os i sängen med chips och dricka och såg en massa avsnitt av McLeod´s. Var fortfarande vaken när petetr kom hem vid halv två tror jag klockan var så kännr mig lite trött och sliten idag. Filip har sovit bra två nätter nu, bara vaknat och ätit och sedan somnat om och jag har burit honom till hans säng. Så skönt att han äntligen börjar sova i den.


Här hemma har lite el börjat kopplas så har ström till diskmaskinen och fläkten :) Golvvärmenär installerad åxå så varmt och skönt på golven nere :)Måste till birtsa nån dag och inhandla det allra sista, lite kantlister och små saker som behövs, lampknappar och sånt. Ska även inhandla ett billigt skötbord på ikea och göra iordning här på övervåningen så man slipper byta i sängen och slipper gå ner.


Idag ska vi iväg och dra upp bryggorna på badstranden och sedan bär det av till mamma och pappa, ska äta middag där idag och i fredags hämtade dom sin hundvalp så vill ju dit och mysa med den. Ska ta med vagnen och ta en promenad med Filip idag åxå, har så svårt att komma mig för här hemma då Petter varit dukitg och tagit Filip på promenad nästan varje dag så jag kan få lite gjort under tiden här hemma men jag måste verkligen komma ut och röra lite på mig jag åxå, har ju några extra kilon som jag vill jobba bort :)Nu ska jag passa på att göra morgon och äta frukost medans Filip sover. elva ska vi vara på badstranden och hinner nog bli lagomt klar tills dess, allt tar ju sån tid nu. Väskan ska packas, vagnen ska in i bilen, jag ska göra mig iordning och Filip ska tvättas och kläs på och där i mellan ska han äta lite åxå och allt det tar tid.

 
 
Ankis

Ankis

28 oktober 2007 16:05

Vilken flashig mobil! Grabben får lyx han! Var också ner på Birsta en sväng idag, usch vad mycket folk det var. man behöver inte vara folkskygg för att tycka att det var jobbigt!

http://ankispankis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards